A legnagyobb kriptokonferenciák

Mivel 2018 véget ért, sok olyan kriptográfia, akiknek még nem sikerült lefoglalniuk az idei utolsó eseményeket, már keresik, mit tartogat 2019. A kripto- és blokklánc-áttörés éve lesz? Íme néhány fontosabb 2019-es kriptokonferencia, amelyekre számíthatunk.

1. A Blockchain világtalálkozó, India

Esemény dátum: 2019.01.01

Elhelyezkedés: India

India többször is megmutatta érdeklődését a technológia és az innováció iránt, és ez magában foglalja a blokklánc-megvalósításokat is.

A World Blockchain Summit India megnyitja kapuit több mint 1000 résztvevő befogadására. A megbeszélések a blockchain megvalósításának hatásairól és felhasználási eseteiről szólnak az országban és a globális szektorokban, például a mezőgazdaságban, a pénzügyekben és az energetikában. A blockchain még mindig valami újdonság Indiában, de a prosperáló technológiai színtérré fejlődésének jeleit mutatja.

A rendezvényen olyan előadók lesznek, mint Miko Matsumura, az Evercoin alapítója vagy Wesam Lootah, a Smart Dubai Government Establishment vezérigazgatója.

World Blockchain Summit India

Forrás: india.worldblockchainsummit.com

2. Crypto Finance konferencia

Az esemény dátuma: 2019.01.16 – 2019.01.18

Helyszín: St Moritz, Svájc

A Crypto Finance Conference egy 3 napos konferencia, amely csak exkluzív vendégeket és befektetőket fogad, hogy a kriptovaluta és a blokklánc szektorba történő befektetésekről beszélhessenek. A magán- és intézményi befektetők egyaránt olyan témákban vesznek részt, amelyek az oktatásra, a pénzügyekre és a hálózati lehetőségekre összpontosítanak.

3. Az észak-amerikai Bitcoin Konferencia

Esemény dátum: 2019.01.16 – 2019.01.18


Elhelyezkedés: Miami, FL USA

A Keynote, a blockchain témákra összpontosító világszínvonalú események szervezésével foglalkozó szakemberek globális hálózata ad otthont az idei év legjobban várt konferenciájának, a The Észak-amerikai Bitcoin Konferencia.

Az előző évi konferenciáik ordító sikert arattak, és felelősek voltak vezető iparági nevek és fejlesztők vonzásáért, miközben hozzájárultak néhány népszerű startup indításához is.

Az esemény 4500 vendéget és a következő előadókat fogadja: David Chaum, a Digital Cash feltalálója és Dr. Patrick Byrne, az Overstock.com és a t0 alapítója.

4. EmTech Asia

Esemény dátum: 2019.01.22 – 2019.01.23

Elhelyezkedés: Szingapúr

A 6. kiadás  EmTech az MIT Technology Review, a világhírű technológiai kiadvány közös szervezésében valósul meg. A konferenciát Szingapúrban rendezik, és a világot formáló legfrissebb technológiákra összpontosít. Az EmTech Asia fogadja a legbefolyásosabb technológiai vezetőket, tudósokat és fejlesztőket.

A rendezvény fő előadói között szerepel Poppy Crum-Chief – a Dolby Laboratories tudósa, Chris Urmson – az Aurora Innovation társalapítója és vezérigazgatója, Noberto Andrade – a Facebook adatvédelmi és közpolitikai vezetője, Junya Yamamoto – az Infinity Blockchain Labs vezérigazgatója. sok más.emtechasia

Forrás: eventnook.com

5. AraCon

Esemény dátum: 2019.01.29 – 01.01

Elhelyezkedés: Németország

A Aragóniai konferencia egy esemény, amelyet az aragóniai közösség tagjai és azok számára tartanak, akik támogatják a decentralizált web növekedését és fejlődését. A Web 3.0 alapvető elemei, mint például a decentralizált kormányzás és a DAO-k, a főbb témák lesznek, amelyeket alaposabban feltárnak, hogy mélyebb betekintést nyújtsanak.

A rendezvényen a következő előadók lesznek: Luis Cuende – az ARAGON ONE vezérigazgatója és Griff Green – a GIVETH társalapítója & ARAGON DAC.

6. Előrehaladó Bitcoin konferencia

Esemény dátum: 2019.07.02 – 2019.08.02

Elhelyezkedés: London

Előre a Bitcoin egy újonnan alapított esemény, amelyen a kriptográfia vezetői, valamint az összes szint fejlesztői részt vesznek, hogy oktassák magukat és felfedezzék a világ első kriptovaluta technológiájának legújabb fejleményeit.

Néhány ismert előadó Jameson Loop és Jeremy Welch.

7. CoinAdvice konferencia

Esemény dátum: 2019.04.03 – 2019.06.03

Elhelyezkedés: Pattaya, Thaiföld

CoinAdvice az iparág egyik legnagyobb konferencia- és rendezvényszervezője, csak olyan professzionális üzleti konferenciákon vendégeskedik, amelyek olyan témákra összpontosítanak, mint a blokklánc és a kriptovalutával kapcsolatos kérdések. A konferencia a tervek szerint három napig tart, és ez idő alatt olyan feltörekvő márkákra és termékekre összpontosítanak, amelyek ezt a zavaró technológiát használják. Mivel a rendezvényen csak influencerek, vezérigazgatók, feltalálók és alapítók vesznek részt, a konferencia a magas szintű hálózati kapcsolatok platformjaként is szolgál.

Az esemény várhatóan 10 000 olyan személyt fog vendégül látni, akik érdeklődnek a figyelemfelkeltő mozgalom előmozdításáért és hozzájárulásáért, valamint a blokklánccal kapcsolatos ismereteik bővítéséért..

A rendezvényen olyan előadókkal találkozhat, mint Alexi Lane – az Everex vezérigazgatója és Steve Good – kriptovaluta-szakértő, és még sokan mások.

8. Párizsi Blockchain hét

Esemény dátum: 04/15 / 2019- 2019.04.19

Elhelyezkedés: Párizs

Várhatóan több mint 3000 résztvevője lesz a Párizsi Blockchain hét az egyik legnevezetesebb kriptovalutával kapcsolatos esemény, amelynek középpontjában az európai kontinensen zajlik. A legerősebb blockchain alapú vállalkozások egy hét alatt különféle eseményeket rendeznek Európa egyik legpompásabb fővárosában.

A város a találkozóktól, a főbeszédektől és műhelyfoglalkozásoktól kezdve a hackatonokig és a vacsorákig mindent megrendez. A blokklánc és a kriptográfia legsürgetőbb kérdéseit nagyon részletesen feltárják, és a résztvevők üzleti kapcsolatokat és tartós kötvényeket alakíthatnak ki.

Az esemény előadói Nicolas Cary, a Blockchain.info vezérigazgatója és Arthur Breitman – társalapító & Tezos vezérigazgatója.

LetKnow.News

Forrás: letknow.news

9. Mallorca Blockchain napok

Esemény dátum: 2019.03.22 – 2019.03.24

Elhelyezkedés: Mallorca, Spanyolország

Mallorca Blockchain Napok három napon át alaposan megvizsgálja a kriptovaluták és a blokklánc technológiák különböző aspektusait; különféle dedikált eseményekből és partikból áll.

Kiállításukat a világ egyik legszebb szigetén rendezik meg, amelyen elismert előadók és startupok jelennek meg a világ minden tájáról és az ipar különböző fülkeiből.

A küldötteknek lehetőségük lesz vacsorázni az összes előadóval, vagy csatlakozni hozzájuk egy italra az after party-n.

A rendezvény előadói: Travis Skweres – a Cryptonaut Pte vezérigazgatója. Ltd., Gideon Gallasch – a Blockchain Hoteltől, Andrii Zamovsky – az Ambisafe alapítója, Jonathan Chester – a Bitwage-től, Raoul Milhado – az Elitium vezérigazgatója, Aaron Koenig – a Bitfilm-től, Steve Mueller – a Bitcore-tól, Valentin Preobrazhenskiy – a LATOKEN Exchange vezérigazgatója vagy Eric Benz – a Cryptopay-től.

10. B10 Konferencia

Esemény dátum: 2019.04.16 – 2019.04.17

Elhelyezkedés: Párizs, Franciaország

Az összes olyan esemény közül, amelyre a párizsi Blockchain héten kerül sor, B10 a legkiemelkedőbb. Az esemény több mint 3000 küldöttet fog fogadni. Hatvan előadó osztja meg betekintését olyan témákba, amelyek többek között az Európai Unió szabályozásaival és politikáival, az állványokkal, a biztonsági tokenekkel, a decentralizált cserékkel, a kormányzással, az interoperabilitással foglalkoznak.

A konferencia előadói: Pascal Gauthier – főkönyvvezető, Arthur Breitman – társalapító & Tezos vezérigazgatója.

11. Szinkronizálja 2019-et

Esemény dátum: 2019.04.17

Elhelyezkedés: New York, NY, USA

2019 szinkronizálása lehetőséget ad a küldötteknek arra, hogy megtanulják fejleszteni értékelési és végrehajtási módszereiket az elosztott főkönyvi technológiák üzleti tevékenységükben történő felhasználása, valamint üzleti tevékenységüknek a meglévő piaccal való kompatibilitásuk növelése terén..

Beszélgetések lesznek arról is, hogy milyen követelmények szükségesek a technológia fejlődéséhez az üzleti életben, a múltbeli akadályok, szerepek és irányítás, méretezhetőség és adatvédelem kérdései, az interoperabilitás, a telepítés, valamint más technológiákban, például a felhőben való alkalmazása és gépi tanulás.

Fontos előadók, akik jelen lesznek az eseményen: Blythe Masters – a Digital Asset vezérigazgatója, David Treat – az Accenture ügyvezető igazgatója, Lucien Foster – a BNY Mellon digitális partnerségének vezetője, Ron Resnick – az Enterprise Ethereum Alliance ügyvezető igazgatója, Ganesh Ganesan – a Peernova vezérigazgatója, Justin Chapman – az Northern Trust globális vezetője.szinkronizálja 2019-et

Forrás: coindelite.com

Utolsó szavak

Ez volt a listánk, amely a legizgalmasabb kriptokonferenciákat tartalmazza, amelyeket nem szabad kihagyni a következő évben. Mint már észrevette, 2019 ugyanolyan elfoglalt lesz a konferenciákkal, mint 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map