A tZERO kiadja a preferált tZERO biztonsági tokeneket

NEW YORK, 2018. október 16. (GLOBE NEWSWIRE) – tZERO, A tőkepiacok blokklánc-innovációjának globális vezetője ma bejelentette, hogy befejezte a preferált tZERO biztonsági tokenek kibocsátását. Jelzőket adtak ki azoknak a befektetőknek, akik teljes egészében finanszírozták a jövőbeli tőkére (SAFE) vonatkozó aláírt megállapodásokat 2018. augusztus 6 a vállalat biztonsági token-kínálatának (STO). A tZERO STO során 134 millió dollárt gyűjtött több mint 1000 globális befektetőtől.

“Ez az egyik első decentralizált nyilvános hálózat biztonsági token-ajánlat, amelyet az Egyesült Államok értékpapír-törvényeinek teljes betartásával hajtottak végre” – mondta Saum Noursalehi, a tZERO vezérigazgatója. “Ez egy izgalmas mérföldkő a tZERO számára, és még lelkesebbek vagyunk azokért a lehetőségekért, amelyeket ez kínál majd a magán- és állami vállalatok számára, akik biztonsági token-ajánlatokkal kívánnak tőkét gyűjteni, és azoknak a befektetőknek, akik kereskedni kívánnak ezen értékpapírokkal.”

A tZERO bevezette tokenszerződését, megverte biztonsági zsetonjait, és 2018. október 12-én a befektetők nevében egy tZERO őrző pénztárcába bocsátotta. A szövetségi értékpapírokra vonatkozó törvények és előírások betartásának biztosítása érdekében, valamint a tokenek feltételeinek megfelelően, a a zsetonokat 2019. január 10-ig (a kiállítás után 90 nappal) bezárják az őrizet pénztárcájába. A 90 napos időszak lejárta után a tZERO szándékozik felajánlani a tulajdonosoknak, hogy magánjellegű viszonteladási tranzakciók alapján zsetonokkal kereskedhessenek más akkreditált befektetőkkel egy olyan platformon, amelyet a tZERO bróker-kereskedő partnerrel fejleszt. Ezen túlmenően a tZERO azt tervezi, hogy az akkreditált új befektetők a 90 napos időszakot követően számlát is nyithatnak tokenek vásárlásához..

„A világ első nyilvános kriptovédelmének, az OSTKP-nek a kibocsátása 2016-ban a tZERO Chuck Yeager-mozzanata volt: megtörtük a hangsebességet a valós idejű kereskedelmi elszámolás koncepciójának bevezetésével. A mai nap Yuri Gagarin pillanatát jelenti, amikor magunk mögött hagyjuk a hagyományos tőkepiacok ismert világának korlátait, és megtesszük az első lépéseket egy új, blokklánc által működtetett piac felé. ”- mondta Patrick M. Byrne, a tZERO ügyvezető elnöke, a Overstock.com(NASDAQ:OSTK). „Legszívesebben köszönöm mindazokat a kollégákat és befektetőket, akik megosztották a hitünket a titkosításon alapuló technológiákon alapuló, bizalmon, átláthatóságon és integritáson alapuló értékpapír-kereskedelem rendszerében, nem pedig olyan közvetítők kegyelmében, akik esetleg nem rendelkeznek a befektetők legfőbb érdeke a szívükben (és akik időnként akár a huncutságokra is hajlamosak lehetnek). ”

A tZERO egy jóváhagyott kereskedési platform kijelölését is tervezi 2019. augusztus 6-ig, egy évvel az STO teljesítése után, így a tulajdonosok ezután újraértékesíthetik zsetonjaikat nem akkreditált befektetőknek. A tZERO az értékpapírok nyilvántartásba vételét is tervezi, hogy lehetővé tegye a másodlagos kereskedést még erősebb kereskedési környezetekben, például a hazai (USA) tőzsdén, amelyet a BOX Digital Markets-szel együttműködésben épít, valamint nemzetközi értékpapír-tőzsdékkel.

A tZERO-t 2014-ben alapították azzal a céllal, hogy a blokklánc-technológiát felhasználva forradalmasítsa a Wall Streetet, hogy a pénzügyi folyamatok kevésbé legyenek figyelmesek a hagyományos intézményi piaci struktúrákra, valamint azokra a huncutságokra és pénzügyi instabilitásra, amelyekről alkalmanként ismertek. A tZERO a Medici Ventures, Az Overstock.com blockchain leányvállalata. További információ a tZERO-ról: tZERO.com.

Média kapcsolattartók:

tZERO

Alexandra Sotiropoulos, + 1-212-754-5615

[email protected]

Overstock.com

Overstock Public Relations, + 1-801-947-3564

[email protected]

A tZERO-ról


A tZERO Group, Inc. (a továbbiakban: tZERO) az Overstock.com többségi tulajdonában lévő leányvállalat, amely a kriptográfiailag biztosított, decentralizált főkönyveken alapuló pénzügyi technológia (FinTech) fejlesztésére és forgalmazására összpontosít – közismertebb nevén blockchain technológiák. Megalakulása óta a tZERO úttörő szerepet játszik abban, hogy nagyobb hatékonyságot és átláthatóságot biztosítson a tőkepiacokon a blokklánc-technológia integrációja révén..

Az Overstock.com-ról

Overstock.com, Inc.Közös részvények (NASDAQ:OSTK) / A sorozat előnyben részesített (Medici Ventures tZERO platformja: OSTKP) / B sorozat előnyben részesített (OTCQX:OSTBP) egy online kiskereskedő, székhelye Salt Lake City, Utah, és széles termékválasztékot értékesít alacsony áron, beleértve bútordekorációvalszőnyegekágynemű, és lakásfelújítás. A háztartási cikkek mellett az Overstock.com különféle termékeket kínál, többek között ékszereket, elektronikát, ruházati cikkeket és egyebeket, valamint egy piactért, amely az ügyfelek számára hozzáférést biztosít több százezer termékhez harmadik féltől származó eladóktól. A további üzletek között megtalálhatók a Pet Adoptions és a Worldstock.com, amelyek kézműves termékek gyártásával foglalkoznak a világ minden tájáról. A Forbes 2014-ben az Overstock-ot rangsorolta a 100 legmegbízhatóbb vállalat listáján. Az Overstock rendszeresen közzéteszi a vállalatáról és a kapcsolódó befektetői kapcsolatokkal kapcsolatos információkat a weboldalán., http://www.overstock.com.

Az O, az Overstock.com, az O.com, a Club O, a Main Street Revolution és a Worldstock az Overstock.com, Inc. bejegyzett védjegyei. Az O.biz és a Space Shift az Overstock.com, Inc. védjegyei is. Egyéb szolgáltatási védjegyek, védjegyek és a kereskedelmi nevek, amelyekre itt hivatkozhatunk, tulajdonosaik tulajdonát képezik.

Ez a sajtóközlemény bizonyos előremutató nyilatkozatokat tartalmaz az 1933-as értékpapír-törvény 27A szakasza és az 1934-es értékpapír-tőzsdei törvény 21E szakasza értelmében. Az ilyen jövőbe mutató nyilatkozatok a történelmi tények kivételével minden nyilatkozatot tartalmaznak. Az eredményeket érdemben befolyásoló tényezőkről és az itt szereplő előretekintő nyilatkozatok pontosságáról további információkat talál a vállalat 2018. június 30-án véget ért negyedéves 10-Q formanyomtatványán, amelyet 2018. augusztus 9-én nyújtottak be a SEC-hez. , és az esetleges későbbi bejelentések a SEC-nél.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map