Evercoin novčanik: svladajte vodič za pregled kripto razmjene

evercoin pregled

Vodič za Evercoin novčanik: Kako funkcionira aplikacija Crypto Exchange

Evercoin je aplikacija za novčanik i trgovinu za razmjenu kriptovaluta u kojoj kriptoasetove možete zamijeniti sigurno i trenutno bez registracije. Sve što trebate znati o YubiKey integriranom, nekorisničkom, multicoin Evercoin kripto novčaniku s ugrađenom razmjenom saznajte danas u našoj recenziji.

Značajke

 • Trgujte kriptovalutom odmah bez registracije
 • Trgujte putem mobilnih aplikacija za iOS ili Android
 • To je više “izmjenjivač” (poput ShapeShift) nego tradicionalna razmjena
 • Sada funkcionira kao mobilni novčanik koji nije skrbnički (čeka patent)
 • Usluga sigurnosne kopije i oporavka kripto novčanika da nikada ne izgubite privatne ključeve

Metode pologa

 • 19 podržanih kriptovaluta
 • USD bankovni transferi

Pros

 • Bez registracije
 • Podržava većinu glavnih kriptovaluta
 • Izuzetno jednostavno trgovačko sučelje
 • Evercoin dijeli vaš privatni ključ tako da je sigurnosne kopije teže oporaviti

Protiv

 • Nema depozita ili podizanja fiat valute
 • Nema trgovanja radnom površinom
 • Visoke naknade

Uvod

evercoin-novčanik-pregled

Evercoin je usluga razmjene kriptovaluta koja korisnicima omogućuje trgovinu između niza kriptovaluta bez dovršavanja postupka registracije. Možete instalirati aplikaciju, a zatim odmah razmijeniti jednu od 19 različitih kriptovaluta. Oni su također upravo izdali Evercoin 2 kao novčanik hardvera nove generacije (i za iOS i za Android uređaje) tvrdeći da je prvo cjelovito rješenje vlasništva za kriptoasete veličine kućnog ključa..

Evercoin je osnovan sredinom 2017. godine s ciljem da korisnicima pruži platformu na kojoj mogu lako trgovati kriptovalutama bez dugotrajnog i složenog postupka provjere. Ako ste željeli trenutno trgovati kovanicama bez dovršavanja KYC / AML provjere, to biste mogli učiniti s Evercoinom.

Naravno, postoji mnoštvo nereguliranih burzi na kojima možete trgovati kriptovalutom bez ikakve registracije. Pa koja je razlika s Evercoinom? Je li ovo samo još jedna neregulisana razmjena i novčanik?

Prvo, Evercoin ne prihvaća fiat valute za depozite ili isplate. Umjesto toga, korisnici mogu trgovati između 19 kripto valuta, uključujući BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB i TRX.

evercoin-kripto-token-podrška

Drugo, Evercoin nije razmjena. Ne povezujete se s drugim trgovcima. Ne trgujete niti preuzimate poslove iz knjige narudžbi. Umjesto toga, poput ShapeShifta, jednostavno zamjenjujete kriptovalute s tvrtkom i plaćate naknadu.

evercoin-hardver-novčanik-sigurnost

Da biste sklopili trgovinu s Evercoinom, sve što trebate je preuzeti mobilnu aplikaciju za iOS ili Android. Bez registracije, možete početi koristiti Evercoin čim se aplikacija instalira.

Jednom kada ste spremni za kupnju i prodaju kriptovalute, jednostavno otvorite aplikaciju. Vidjet ćete dva okvira. Odaberite kripto koju želite položiti i onu koju želite dobiti u zamjenu, a zatim unesite iznos koji želite položiti i trgovati. Zatim ćete navesti dvije adrese novčanika. Jedan novčanik je za novčiće koje kupujete. Drugi novčanik adresa je za povrat novca u slučaju da transakcija ne uspije.

Nakon što unesete sve, Evercoin će prikazati ukupan iznos svake strane trgovine. Ukupan iznos uključuje mrežnu naknadu i vlastitu naknadu Evercoina, koja se kreće od 0,5% do 0,8%. Naknada se ne temelji na opsegu trgovanja: ona se mijenja u stvarnom vremenu na temelju likvidnosti i drugih čimbenika.

Potvrdite transakciju, a zatim imate 10 minuta za polog sredstava na adresu novčanika koju pruža Evercoin. Nakon što mreža potvrdi primitak sredstava, transakcija će se izvršiti. U novčaniku ćete imati svoje nove novčiće, a Evercoin vaše stare novčiće.


Budući da se mrežne naknade neprestano mijenjaju, korisnici imaju deset minuta da polože kriptovalutu i izvrše trgovinu. Nakon deset minuta, Evercoin će prilagoditi mrežne naknade. Naknade za trgovanje Evercoinom, kao što je gore spomenuto, kreću se od 0,5% do 0,8%.

Tijekom cijelog procesa trgovanja korisnici nikada ne moraju dijeliti vlastita sredstva, osim iznosa koji prevode s Evercoinom. Umjesto da na platformu položite 10 BTC i, na primjer, trgujete samo 5 BTC, morate položiti samo 5 BTC.

Još jedna zgodna stvar kod Evercoina je ta što se aplikacija sada integrira s YubiKey, hardverskim uređajem koji vam daje dodatni sloj provjere autentičnosti. Možete postaviti Evercoin da dopušta trgovanje samo kada je vaš YubiKey spojen na vaš uređaj, na primjer.

U konačnici, Evercoin pruža uslugu sličnu ShapeShift-u, ali uz dodatne naknade. Međutim, ShapeShift zarađuje koristeći raspon između kupnji i prodaja, dok Evercoin ne. Osim toga, ShapeShift zahtijeva registraciju, dok Evercoin ne.

Evercoin je osnovao Talip Ozturk, koji je prethodno izgradio mrežu podataka s otvorenim kodom u memoriji pod nazivom Hazelcast. Ozturk je Evercoin stvorio u partnerstvu s malim timom u Silicijskoj dolini. Izvršni direktor Evercoina nedavno je to rekao:

“Korisnici Evercoina zaslužuju mir. Korisnike štitimo od hakera s YubiKey hardverom, “[…]” Ali također ih štitimo od nezgoda kada izgube telefon, YubiKey ili lozinku. Nesreće se događaju i želimo osigurati da sredstva uvijek budu sigurna i nadoknadiva. “

Također, uz ove izjave u vezi sa sigurnošću kripto novčanika i platforme aplikacija za razmjenu Evercoin, osnivač i predsjednik Evercoin Miko Matsumura dodao je:

„[T] ovdje je izreka:„ Tvoji ključevi, tvoja kriptografija. “To znači da ako nemate privatni kriptografski ključ, onda netko drugi kontrolira vaše bitcoine,„ […] „Problem je u tome što su ljudi znali gubiti ili pogrešno rukovati ovim tipkama. Ono što smo učinili je partnerstvo s Yubicoom kako bi njihov YubiKey pretvorio u hardverski sigurnosni uređaj za pohranu Bitcoina i drugih kripto valuta. “

Dalje se proširuje kako većina držatelja kripto zapisa svoje lozinke zapisuje na papir, računala ili USB uređaje (napominjući da se procjenjuje da će 3 milijuna bitcoina biti izgubljeno ili ukradeno):

„Dakle, najveća stvar u Evercoin-u je što imamo patentni način na kojem ćemo napraviti sigurnosnu kopiju privatnog ključa, a da pružatelj usluga (Evercoin) čak i nema ključ“, […] „To znači da ste sigurni od sebe (korisnička pogreška) sigurni ste i od toga da Evercoin ikad prevara i pokušava ukrasti vaš novac. “

Evercoin je tijekom razvoja dobio više od milijun dolara od Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott i Eman Pulis. Četveročlani tim koji stoji iza Evercoina transparentno je naveden na Evercoin.com/about, uključujući veze na njihove LinkedIn profile i druge javne profile na društvenim mrežama..

evercoin-bankovni račun

Evercoin je započeo život kao jednostavna platforma za razmjenu. Aplikacija sada nudi cjelovite usluge novčanika, što vam omogućuje da novac pohranite izravno u aplikaciju. Još uvijek nije skrbnički, što znači da Evercoin ne kontrolira vaše privatne ključeve. Međutim, možete povezati bankovne račune, a zatim USD prenijeti izravno na i iz vašeg Evercoin novčanika u određene kriptovalute.

Ažuriranje – studeni 2019 .: 12. studenog 2019. Evercoin je najavio pokretanje Evercoina 2 na summitu New York Consensus Invest. Evercoin tvrdi da je njegov novi novčanik najsigurniji hardverski novčanik na tržištu, nudeći korisnicima end-to-end šifrirano vlasničko rješenje za pohranu kriptovaluta. Novčanik pokreće YubiKey 5ci i povezuje se izravno s vašim telefonom.

Evercoin novčanik: ključne značajke

evercoin-hardver-novčanik-sigurnost

Osim što Evercoin koristi kriptografske API-je s YubiKeya za šifriranje korisnikovih privatnih ključeva, što otežava gubitak ključeva.

Ostale ključne značajke Evercoin novčanika uključuju:

Nije potrebna registracija: Evercoin vam omogućuje trgovanje kriptovalutama bez ikakve registracije. Samo preuzmite mobilnu aplikaciju i odmah možete započeti trgovanje.

Kripto trgovanje bez kastodija: Nikada ne morate poslati više kripto podataka na Evercoin od onoga čime se trguje. To je platforma kripto razmjene koja nije skrbnička.

19 kriptovaluta: Evercoin trenutno podržava 19 različitih kripto valuta, uključujući BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB i TRX.

Ugrađena Silicijska dolina: Evercoin je u Silicijskoj dolini izgradio iskusni razvojni tim. Također su je podržali značajni investitori poput Gumi Cryptos Capital i Roger Ver, između ostalih.

Transparentan: Evercoin je potpuno transparentan u vezi sa svojim timom, financiranjem i kodom. Ova razina transparentnosti nije neobična za kripto aplikacije i blockchaine, ali još uvijek postoji mnogo razmjena koje odbijaju bilo koju razinu transparentnosti.

Minimalističko sučelje jednostavno za upotrebu: Evercoin je dobro dizajnirana mobilna aplikacija koja je iznenađujuće minimalistička. Na glavnom su zaslonu za trgovanje dva okvira. Unesite odredišnu adresu kovanice koju kupujete i adresu za povrat (u slučaju da transakcija ne uspije).

Biometrijska zaštita: Evercoin za dodatnu sigurnost koristi čimbenike biometrijske provjere autentičnosti na uređaju poput otiska prsta i lica. Možete postaviti Evercoin da zatraži potvrdu identiteta prije dovršenja bilo kakve trgovine.

Nema ograničenja povlačenja: Budući da je Evercoin platforma za trgovanje koja nije skrbnička, nema ograničenja povlačenja. Evercoin nikada ne drži vaš novac, pa ga nikada ne morate podizati.

Nije potreban AML ili KYC: Za razliku od reguliranih platformi za razmjenu, Evercoin ne zahtijeva od korisnika da izvrše AML ili KYC provjeru, što znači da korisnici mogu započeti trgovanje bez učitavanja identifikacije, selfija ili bilo kojeg drugog dokaza koji zahtijeva današnja razmjena.

Nema trgovanja radnom površinom: Evercoin uopće ne trguje radnom površinom. Sve vaše interakcije s razmjenom odvijaju se putem iOS ili Android aplikacije.

Nema načina da se kupi Fiat valuta: Evercoin podržava samo kupnju i prodaju kriptovaluta. Putem platforme nema načina za kupnju fiat valute.

Ograničene mogućnosti za napredne trgovce: Evercoin nije prikladan za aktivne trgovce ili trgovce s naprednijim vrstama narudžbi. To nije tradicionalna razmjena i ne podržava naprednije ili visokofrekventne trgovine.

Nema grafikona: Opet, Evercoin je izravna aplikacija za kripto razmjenu. To nije razmjena. Ne možete vidjeti grafikone koji prikazuju nedavna kretanja cijena bitcoina.

Korisnička podrška uživo putem chata: Korisnička podrška za chat putem interneta rijetka je u svijetu kripto razmjene. Evercoin, međutim, rado pruža korisničku podršku putem chata uživo. Čak i najveće svjetske burze obično koriste spore sustave podrške temeljene na e-pošti, pa je ovo značajno poboljšanje.

podrška za evercoin novčanik

Podrška za YubiKey: Evercoin je nedavno dodao podršku za YubiKey. YubiKey je hardverski uređaj koji se priključuje na vaš telefon, pružajući vam drugi nivo provjere autentičnosti. Možete postaviti telefon da dopušta određene radnje samo kada je povezan YubiKey. Možete blokirati otvaranje aplikacija kao što su Gmail, Dropbox, LastPass, Facebook ili Evercoin, osim ako YubiKey nije povezan, na primjer.

Veza bankovnog računa: Evercoin sada podržava veze na bankovne račune za određene američke kupce. Banke kao što su Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, US Bank, CapitalOne i TD Bank možete povezati sa svojim Evercoin računom, a zatim prebaciti USD izravno na i s vašeg Evercoin novčanika.

Novčanik Evercoin 2: Evercoin je nedavno najavio pokretanje svog hardverskog novčanika Evercoin 2. Novčanik se izravno povezuje s vašim Androidom ili iPhoneom. Otprilike je veličina kućnog ključa. Evercoin tvrdi da je njihov novčanik najsigurniji hardverski novčanik na tržištu, nudeći end-to-end šifrirano vlasničko rješenje za kripto pohranu.

Evercoin valute i parovi

Evercoin podržava 19 kripto valuta, uključujući BTC, USDC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH, BSV, DASH, ETC, XMR, ZEC, BTG, DOGE, DCR, QTUM, BTT, DGB i TRX.

Evercoin podržani načini polaganja i isplate

Evercoin podržava trgovine u svih 19 gore navedenih podržanih kripto valuta. Međutim, budući da je Evercoin razmjena koja nije skrbnička, Evercoin tehnički nema depozite ili isplate.

Međutim, ako Evercoin koristite kao mobilni novčanik, tada možete prenijeti USD iz svih sljedećih banaka: Chase, Bank of America, Wells Fargo, Citi, USBank, CapitalOne, PNC, USAA, TD Bank, SunTrust, Regions i Navy Savezni.

Postupak registracije i prijave za Evercoin

Evercoin je jedna od rijetkih trgovačkih aplikacija ili burzi koja ne zahtijeva nikakvu registraciju. To je jednostavna usluga zamjene koju možete koristiti bez potrebe za registracijom ili provjerom.

Evercoin trgovanje

Postupak trgovanja Evercoinom je vrlo lagan. Otvorite aplikaciju. Vidjet ćete dva prozora. Odaberite kriptovalutu koju kupujete i kriptovalutu koju prodajete. Zatim unesite dvije adrese novčanika: jednu za primanje novih kovanica, a drugu kao adresu za povrat novca ako transakcija iz bilo kojeg razloga ne uspije. Na kraju, pregledajte ukupan iznos kovanica koje trebate poslati (što uključuje vlastitu naknadu Evercoina i mrežne naknade), a zatim prenesite sredstva u prikazani Evercoin novčanik u roku od 10 minuta. Čim Evercoin primi vaše kovanice, Evercoin će vam otpustiti kupljene kovanice.

Naknade za Evercoin

Evercoin naplaćuje naknade za trgovanje u rasponu od 0,5% do 0,8%. Evercoin transparentno otkriva sve naknade za obje strane u trgovini. Evercoin će na primjer prikazati kumulativni iznos koji će korisnici dobiti u zadnjem koraku postavljanja transakcije. Ovaj iznos uključuje mrežnu naknadu i naknadu za trgovanje Evercoin od 0,5% do 0,8%.

Evercoin sigurnosna pitanja i zastoji

Evercoin je pokrenut 2017. godine i nije imao većih sigurnosnih proboja, hakiranja, gubitka podataka ili zastoja, koliko javnost zna..

Jednostavnost upotrebe Evercoin

Evercoin nije dizajniran za početnike korisnike kriptovaluta. Prvo, da biste koristili Evercoin, morate već posjedovati kriptovalutu (Evercoin ne prihvaća fiat depozite ili isplate). Drugo, također morate imati dva postojeća novčanika – jedan za valutu koju pokušavate prodati i drugi za onu koju pokušavate kupiti. Međutim, ako ste osnovno upoznati s kriptovalutom i kako ona funkcionira, tada ne biste trebali imati problema s upotrebom aplikacije Evercoin.

Evercoin povjerenje i privatnost

Jedan od najboljih dijelova Evercoina jest da korisnici nikada ne moraju dijeliti vlastita sredstva, osim iznosa koji prevode s Evercoinom. Ne morate vjerovati nijednom novčiću iznad iznosa koji je preračunat.

Korisnička služba Evercoin

Evercoin ima mogućnost chata uživo, što je bolje od mogućnosti podrške putem e-pošte koju nudi većina burzi. Evercoin također ima službene Facebook i Twitter račune na kojima prihvaćaju pitanja i probleme s korisničkom službom.

Korisnički vodič za Evercoin: Kako postaviti i koristiti Evercoin

1. Prijavite se

Preuzmite aplikaciju Evercoin Exchange za iOS ili Android izravno iz trgovine aplikacija.

evercoin-kripto-novčanik-razmjena-aplikacija

2. Počnite trgovati

Točno: možete početi trgovati s Evercoin odmah nakon registracije.

kripto trgovanje evercoin

U gornji okvir unesite kriptovalutu koju želite poslati, a u donji kriptovalutu koju želite prodati.

kripto razmjena evercoin

Zatim unesite iznos koji želite poslati i iznos koji želite primiti. Možete postaviti određeno ograničenje (s narudžbom s ograničenjem) ili odabrati tržišnu stopu.

Evercoin će prikazati tečaj na dnu okvira za trgovanje. Ovaj tečaj uključuje Evercoin naknadu od 0,5% do 0,8%.

Nakon što ste zadovoljni trgovinom, kliknite ‘Razmjena’ da biste zamijenili dvije kriptovalute.

3. Završite trgovinu

Evercoin će prikazati adresu novčanika koja prima. Morat ćete poslati sredstva na ovu adresu novčanika u roku od 10 minuta da bi se trgovina završila.

Čim Evercoin primi sredstva na tu adresu novčanika, Evercoin će vam otpustiti kupljene kovanice.

kripto zamjene evercoina

4. Dvofaktorska autentifikacija

Dvofaktorsku autentifikaciju možete postaviti putem Evercoina. Najbolji način za postavljanje 2FA je putem postojećih biometrijskih sustava za potvrdu vašeg telefona. Na primjer, možete postaviti provjeru otiska prsta i lica.

kripto sigurnost evercoin

Također možete postaviti frazu za oporavak od 12 riječi ili dodati E-mail za resetiranje i lozinku za Evercoin.

Za dodatnu sigurnost također možete povezati fizički hardverski uređaj YubiKey s Evercoinom. Možete postaviti Evercoin tako da se trgovine obrađuju samo kada je YubiKey povezan s vašim telefonom.

Završna riječ

Kako nastupa pametna skrbnička era usvajanja kriptografije, aplikacija za mobilni novčanik Evercoin i kripto razmjena izgledaju kao održiva opcija koja se pojavljuje u ekosustavu ‘novac kao softver’ u usporedbi s Ledgerom, Trezorom i KeepKeyom (ili Baletom, Bitskim itd.).

U konačnici, Evercoin je sličan ShapeShiftu, ali s dodanim naknadama za trgovanje od 0,5% do 0,8%. Te naknade za trgovanje plaćate zbog praktičnosti da se ne morate registrirati za razmjenu. Evercoin, koji je na glasu kao lijepo dizajnirana aplikacija za potrošačko korisničko iskustvo namijenjen izbjegavanju 2FA napada, mrežne krađe identiteta i phishing napada, dostupan je kao besplatno preuzimanje za iOS ili Android.

Je li kripto novčanik Evercoin s ugrađenom razmjenom pravi za vas, ovisi o vašim potrebama i želi samostalno čuvanje (s potpunom kontrolom vašeg privatnog ključa), siguran oporavak ključa (niti jedna točka kvara i biometrijska čimbenici provjere autentičnosti poput ID-a otiska prsta ili Face ID-a), aplikacija za pametni telefon koja omogućuje trenutnu razmjenu (bez neograničenih naloga).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map