MagicSeed: Sigurnosna kopija kripto hardverskog novčanika

magicseed pregled

MagicSeed je uređaj za šifriranje sigurnosne kopije sjemenske fraze hardverskog novčanika koji pomaže svakom korisniku bitcoina i cryptoasseta da lako zapamti svoje riječi kao ‘tko je vlasnik sjemena, taj je vlasnik novčića.

Predstavljamo MagicSeed: sveobuhvatan vodič za pregled

U prošlosti smo zalazili u svijet tvrdih novčanika (Trezor, Ledger, KeepKey) za one ljude koji traže solidniji i sigurniji način pohrane svoje digitalne imovine. No za one koji pouzdanije posjećuju stranice za množično financiranje poput IndieGoGo, vjerojatno ćete primijetiti novo ime na popisu koje je usporedivo s CryptoSteel, CryptoTag i BillFodl koje se može pohvaliti mnogim prednostima, uključujući 100% odsutnost (nema rizika od povezivanja ili hakiranja) ), bez memorije (bez pohrane podataka ili krađe), jednostavan za postavljanje (5 minuta ili manje i oporavak početne fraze za manje od 1 minute), hipersiguran algoritam šifriranja na razini banke i može se koristiti u svrhe u više valuta.

Taj je, naravno, MagicSeed, koji je nedavno započeo svoju crowdfunding kampanju svojim vrlo zanimljivim izgledom. Pa što je to točno? Po čemu se ističe? I ima li stvarno fizičke vjerodajnice potrebne da se stavi odmah uz ustaljenija imena poput Trezora ili Ledgera?

Pa, hajde da saznamo.

O proizvodu

o čarobnom sjemenu

Jedinstveno prodajno mjesto koje tvrtka, u velikoj mjeri, predstavlja njegova sposobnost da pojednostavi vašu frazu o sjemenu. Ako ne znate što je ovo: to je sastav od 24 nasumično odabranih riječi koje se koriste za dobivanje pristupa vašem digitalnom ili izvanmrežnom novčaniku. Bez pamćenja ovih riječi gubite pristup svojoj imovini, što može biti užasan udarac.

Pa kako se MagicSeed izdvaja? Kao prvo, novčanik digitalno pohranjuje ove fraze, koje korisnici mogu lako odabrati pomoću brojača za novčanike. Nakon što su sve ove odabrane [ispravno], tada možete odabrati tajnu ključnu frazu koju ćete lako zapamtiti.

Odatle novčanik stvara QR kôd praćen tajnim ključem koji zatim koristite za pristup izvornom sjemenu.

To ulazi u način rada, ali kako izgleda u usporedbi sa svojim kolegama? Kao prvo, vizualno se ističe, ali to nije tako dobra stvar. Sve u svemu, i to je iz ranih pogleda, izgleda nezgrapno i vrlo neprijatno prema džepu. Imajte na umu da postoje samo četiri jednostavna koraka za postavljanje uređaja za kripto sigurnosnu kopiju MagicSeed.

magicseed-kripto-sjeme-fraza-sigurnosna kopija


1) odaberite frazu sjemena

2) odaberite svoj tajni ključ (nešto čega se lako možete sjetiti)

3) MagicSeed generira QR kôd povezan s vašim tajnim ključem

4) Korištenjem QR koda plus SecretKey vraćate se izvornom sjemenu

Evo hladnog pogleda iznutra na MagicSeed uređaj i kako sigurno pohranjuje vaše kripto skladište:

Zašto? Gledajući ga iz videozapisa i slika, velik je u usporedbi s Ledgerovim Nanoom i Trezorom, koji su daleko prenosiviji.

Crvena zastava

magicseed rizici

Nisu sve crowdfunding kampanje jednake, pa vrijedi pogledati MagicSeed kako bismo bili sigurniji da nema sumnje.

Martin Bryant iz The Next Weba raspravljao je o pitanju Red Flags-a kada su u pitanju ove kampanje za prikupljanje sredstava na platformama za množično financiranje poput IndieGoGo-a, a to vrijedi zadržati u pozadini svog uma jer je uvijek važno izbjegavati prevare s bitcoinima. Riječ mudrom kaže da ako i kada cijena bitcoina ponovno poraste (kao što mnogi kripto stručnjaci predviđaju o BTC / USD), vrijednost kovanica koje hodate u svojim bitcoin novčanicima bit će još primamljivija hakerima i spletkarima na mreži. Uvijek učinite sve što možete kako biste zaštitili i osigurali svoje kriptovalute.

Pa ima li ovdje što uzeti u obzir crvenu zastavu? Kao prvo, postoji izrazita prekomjerna zasićenost informacija. No hoće li to biti kako bi se potencijalnim investitorima zaslijepile informacije ili je već imala tu dokumentaciju, ostaje za vidjeti.

Imaju glavne članove lako vidljive, dobra količina njihovih podataka za kontakt lako je dostupna za njihove račune na društvenim mrežama i ime njihove domene. Uz to, stariji članovi osoblja su jasno vidljivi, što je uvijek dobro.

Prema stranici tvrtke IndieGoGo, tvrtka želi prikupiti preko 43 000 GBP kapitala s procijenjenim datumom isporuke za podupiratelje iz srpnja 2020. A s obzirom na činjenicu da je ova kampanja započela tek početkom listopada s već prikupljenih 6 200 GBP, stvari se traže u početku barem optimističan.

MagicSeed ima Facebook, Youtube i Twitter stranicu i kaže da će u srpnju 2020. početi isporučivati ​​uređaje za sigurnosne kopije sjemena fraza kripto hardverskog novčanika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map