Novčanik Casa Keymaster: Svladajte vodič za pregled korisnika Cryptoa

pregled casa novčanika

Casa je kripto skrbnička startup usluga čiji je cilj olakšati osiguravanje i kontrolu vašeg bitcoina. Danas pregledamo sve o sustavu upravljanja novčanicima Casa personal key i načinu na koji Casa funkcionira.

Što je Casa?

Casa je kripto skrbnička tvrtka koja nudi tri osnovna proizvoda i usluge, uključujući Keymaster, Casa Node i Casa Covenant (za nasljeđivanje).

casa bitcoin novčanik

Svi Casa proizvodi i usluge olakšavaju osiguravanje i kontrolu vašeg bitcoina. Plaćate pretplatu na Casa, a zatim dobivate pristup određenim proizvodima i uslugama na temelju svoje pretplate.

Casa čini veliku činjenicu da je riječ o usluzi koju su za hodlere izgradili hodljeri. Ako imate veliku količinu kriptografije koju trebate osigurati, onda je Casa izvrsna opcija. Zapravo, kada se Casa prvi put najavila svijetu u ožujku 2018., tvrtka se opisala kao „najsigurniji novčanik na svijetu za kriptovalute“..

Casa je najpoznatija po Keymasteru. Casa opisuje Keymastera kao “prvi na svijetu multisig sustav prilagođen korisniku”. Zahvaljujući Keymasteru, svaki korisnik može ostati siguran i izravno kontrolirati svoje ključeve. Keymaster je namijenjen hodlerima, pojedincima, fondovima i timovima koji imaju veliku neto vrijednost. Ako držite značajnu količinu kriptografije, možda bi vam bilo u najboljem interesu zaštititi tu kripto pomoću Keymastera. Keymaster vam omogućuje jednostavno postavljanje, upravljanje i pristup 2-od-3 multi-sig novčanika i 3-od-5 multi-sig novčanika.

casa pregled upravitelja

Ostali ključni proizvodi i usluge koje nudi Casa uključuju Casa Node 2 koji vam omogućuje zaradu bitcoina uz podršku bitcoin i Lightning mreža. Riječ je o Raspberry Pi 4 s 4 GB RAM-a i SSD-om od 1 TB.

casa čvor 2

Casa također nudi aplikaciju Sats, koja je aplikacija slična Venmu i koja je namijenjena kripto korisnicima. Pomoću aplikacije Sats možete slati ili primati bitcoin koristeći SatsTags, zarađivati ​​bitcoin pomoću SatsBack Rewards ili pristupiti svom Casa Nodu s bilo kojeg mjesta na svijetu.

aplikacija casa sats

Tu je i proširenje Casa za Chrome koje vam omogućuje izvršavanje ili primanje Lightning plaćanja na web lokacijama bez napuštanja web mjesta. Proširenje se uparuje s vašim Casa Nodeom, omogućujući vam obavljanje transakcija bez navigacije kroz sučelje čvora.

U 2019. godini Casa je predstavila posebno jedinstvenu uslugu nazvanu Casa Covenant, koja kombinira autorizaciju s više potpisa i sigurnosni protokol za dodjelu posjeda bitcoina za kasnije nasljeđivanje. Koristeći Casa Covenant, svatko može osigurati da se njihov bitcoin prenese na voljene osobe. Casa integrira vaše kripto imanja izravno u vašu posljednju oporuku. Casa će čak provesti vaše nasljednike kroz postupak povrata vaših sredstava ako je potrebno.

Pretplatom na Casa dobivate pristup jednom ili više ovih proizvoda i usluga. Pretplate se kreću od 34 do 420 dolara mjesečno, iako je dostupno i besplatno probno razdoblje.

Evo kako Casa sažima svoju misiju u cjelini:

“Casa vam daje alate. Vraćate kontrolu nad svojim novcem i podacima. Casa maksimizira vaš individualni suverenitet. “

Cilj je pružiti svakom sudioniku kripto suverenosti dajući mu alate potrebne za osiguravanje digitalnog života.

Karakteristike kuće

pogodnosti casa kripto novčanika

Ključne značajke Casainih proizvoda i usluga uključuju:

Idealno za sve koji imaju puno kripto: Pretplate na Casa kreću se od 34 do 420 dolara mjesečno (naplaćuju se godišnje). Usluga je namijenjena onima koji imaju značajnu količinu kriptozaštite, uključujući pojedince visoke neto vrijednosti, hodlere, kitove, fondove ili startupe.

Dostupne besplatne i plaćene pretplate: Uz probnu pretplatu možete besplatno isprobati Casa’s Keymaster i aplikaciju Sats. Pretplate na zlato, platinu i dijamante (34 do 420 američkih dolara mjesečno) također su dostupne ovisno o vašim potrebama.

Voditelj: Keymaster je usluga upravljanja kripto ključevima namijenjena svima koji posjeduju veliku količinu kriptografije – uključujući hodlere, pojedince s visokom neto vrijednošću, fondove i druge. S Keymasterom i dalje držite vlastite bitcoin ključeve, iako su puno sigurniji.

Casa Node 2: Casa također nudi Casa Node 2, bitcoin i Lightning čvor koji vam omogućuje zaradu bitcoina uz podršku i bitcoin i Lightning mreža. To je Raspberry Pi 4.

Aplikacija Sats: Casa je izgradila aplikaciju Sats koja vam omogućuje slanje i primanje bitcoina pomoću SatsTags. Također možete zaraditi bitcoin pomoću SatsBack Rewards-a ili koristiti svoj Casa Node s bilo kojeg mjesta na svijetu.

casa munja plaćanja

Proširenje Sats: Casa nudi proširenje preglednika koje vam omogućuje jednostavno izvršavanje i primanje bitcoin i Lightning mrežnih plaćanja na internetu pomoću vašeg Casa čvora. Lozinku možete unijeti kroz proširenje da biste se u jednom koraku povezali s vašim Casa čvorom. Također možete brzo izvršavati i primati uplate bez napuštanja web mjesta.

Više potpisa, više uređaja i više lokacija: Casa’s KeyShield vrhunska je sigurnosna postavka s više znakova. Svoja sredstva možete osigurati s više potpisa na više uređaja na više lokacija.

Maksimalno povećajte fizičku sigurnost: Možda imate postavke s više potpisa osigurane početnom frazom, ali ona je sigurna koliko i vaša osobna sigurnost. Netko sa značajnom količinom kriptografije izložen je fizičkim napadima. Na primjer, možda ste zapamtili svoju frazu o sjemenu, ali netko je može izvući tu frazu o sjemenu mučenjem. Uz Casa nema potrebe izlagati sebe (ili svoje kripto bogatstvo) fizičkim prijetnjama jer ne postoji niti jedna točka neuspjeha.

Izgrađeno za Hodlere, Hodleri: Casa je više puta spomenula da su je “sagradili za hodlere, hodleri”. Ako imate veliku količinu kriptografije koju želite zaštititi tijekom dužeg vremenskog razdoblja, tada je Casa idealna opcija.

Jedna pretplata za više usluga: Casa ima više razina pretplate, a uz svaku pretplatu dobivate pristup više Casa proizvoda i usluga.

Najlakše i najsigurnije postavljanje višestrukog signala: Pametno je zaštititi velika sredstva postavkama s više potpisa. Međutim, tu je i određeni stupanj rizika: što se događa ako izgubite jedan ili dva uređaja za potpisivanje? Što se događa ako jedna osoba koja kontrolira potpise postane nevaljala? Casa vam pomaže izbjeći probleme i povratiti novac svojim uslugama Keymaster i Key Shield. Te usluge čine lakšim i sigurnijim upravljanje postavkama s više potpisa.

Pretplate uključuju hardverske novčanike: Vaša pretplata na Casa uključuje 1 hardverski novčanik (za pretplatnike Golda) ili 3 hardverska novčanika (za članove Platinum i Diamond). Ovaj će hardverski novčanik funkcionirati kao uređaj za potpisivanje u vašem multi-sig podešavanju Key Shielda.

Namjenska 24/7 korisnička služba: Casa pruža posvećenu korisničku uslugu, uključujući osobne savjetnike za klijente, sesije postavljanja 1 na 1 i druge mogućnosti personalizirane podrške.

Usluge potpisivanja u hitnim slučajevima i oporavka ključa: U postavci Key Shield s potrebnim potpisima 3 od 5, Casa će držati jedan od ključeva. Casa nudi potpisivanje hitnih slučajeva i oporavak ključa.

Zamjenski uređaji isporučeni preko noći: Pretplatnici platine i dijamanta mogu preko noći isporučiti zamjenske uređaje. Ako, na primjer, izgubite pristup hardverskom ključu u svom multi-sig postavljanju i trebate ga zamijeniti, Casa će vam što prije isporučiti novi hardverski novčanik.

Podržava više hardverskih novčanika: Pretplate za Casa uključuju Trezor One prema zadanim postavkama. Međutim, postavke također podržavaju Trezor Model T, Ledger Nano S i Ledger Nano X.

Podržava iOS i Android: Casa radi i s uređajima Apple i Android.

Idite bez sjemena: Imati početnu frazu izvrsno je za oporavak, ali također predstavlja ogromnu rupu u sigurnosnom postavljanju. Ako netko dobije pristup toj sjemenskoj frazi, to dovodi u opasnost vaša sredstva. Casa ima postavke bez sjemenki koje eliminiraju potrebu za sigurnosnim kopijama papira.

Torbe Casa Faraday: Pretplatnici na Casa Diamond i Platinum dobivaju Faraday torbe za dodatnu zaštitu. Možda ćete htjeti staviti hardverski novčanik i drugu elektroniku u Faradayevu torbu, na primjer, kako biste bili sigurni da se nikakvi signali ne mogu slati.

Događaji i pogodnosti za članove: Casa održava posebne događaje za članove Dijamanta i Platine. Ti članovi također dobivaju razne pogodnosti i druge pogodnosti za članove.

Kako Casa djeluje?

Casa nudi tri osnovna proizvoda i usluge. Evo osnovnog objašnjenja kako svaki od njih funkcionira:

Kako djeluje Casa Keymaster?

Keymaster vam omogućuje da osigurate svoj bitcoin koristeći pregršt različitih postavki s više potpisa. Skuplje pretplate na Casa dolaze s više mogućnosti multi-sig novčanika.

kako se koristi casa keymaster -

Glavni proizvod Keymaster-a je Casa’s Key Shield, koji nudi 3 od 5 sigurnosti s više potpisa. Cilj je pružiti korisnicima “krajnji mir u vezi sa sigurnošću [njihove] kriptovalute”, objašnjava službena web stranica. Također je dizajniran da ga lako koristi bilo tko s bilo kojom tehničkom razinom.

S 3 od 5 multi-sig sustava, vaša je kripto zaštita zaštićena s 5 različitih tipki na 5 različitih uređaja na 5 različitih mjesta. Ako netko dobije pristup 1 ili 2 ključa ili uređaja, tada vaša kripto sredstva neće biti ugrožena. Cilj je zaštititi korisnike od hakera i osobnih napada.

S Casa Key Shieldom ne morate zapisati sjemensku frazu. Ako izgubite jedan od hardverskih ključeva, tada ga možete jednostavno zamijeniti i upotrijebiti preostale uređaje za slanje sredstava na novostvoreni skup ključeva. Nemate sigurnosni rizik povezan s zapisivanjem početne fraze jer vaši hardverski uređaji mogu funkcionirati kao uređaji za oporavak.

casa sigurnosni vodič

Članovi Casa’s Diamond i Platinum dobivaju pristup predanom timu predstavnika korisničke službe koji radi neprestano i bez odmora koji provodi korisnike kroz čitav postupak postavljanja. Casa nudi početne hardverske uređaje, kao i zamjenske uređaje u slučaju gubitka, tako da se korisnici ne brinu ni o čemu.

Uz to, Casa će držati jedan od 5 ključeva u vašem ključu za hitne slučajeve. Casa ni na koji način ne može pristupiti vašim sredstvima jer sadrže samo jedan ključ. Međutim, ako ikad izgubite dva ključa istodobno, možete upotrijebiti Casa-ov ključ za nuždu kako biste lakše prenijeli svoja sredstva na novi, cijeli skup ključeva.

Sve u svemu, Casa’s Keymaster idealan je za postavljanje više osoba – poput obitelji, timova, startupa ili fondova. Ako želite osigurati veliku količinu kriptografije između više strana, tada Keymaster izvrsno funkcionira.

Casa također nudi osnovna 2 od 3 multi-sig sigurnosna podešavanja. Djeluje slično kao Casa’s Shield. Tri tipke uključuju vaš telefon, hardverski novčanik i Casa Recovery Key, pri čemu svaka transakcija zahtijeva potpis od 2 od 3 ključa. Casa’s 2 od 3 multi-sig postavke reklamiraju se kao početni sustav hladnjače.

Kako djeluje Casa Covenant?

Casa Covenant je sustav nasljeđivanja bitcoina koji održava vaš bitcoin sigurnim, čak i nakon što umrete. Možete zaštititi svoje najmilije i osigurati da oni prime vaš bitcoin kao dio vaše posljednje volje i testamenta.

Kada koristite bitcoin bez Kaze, nasljeđivanje je teško. Ako upravljate vlastitim ključevima, trebate plan prenošenja bogatstva na kraju života. Mnogi su bitcoineri umrli s zauvijek zaključanim sredstvima, jednostavno zato što nisu prepustili upute voljenima.

protokol nasljeđivanja casa bitcoina

Casa Covenant surađuje s postojećim odvjetnikom za nekretnine, što znači da možete izbjeći dodatni posao i rizik da će vam bitcoin biti proslijeđen odvojeno od ostale imovine.

Ključna značajka Casa Covenant je značajka multi-sig, koja osigurava da se vaša sredstva prosljeđuju samo kada to nije – i to ne prije. Imate potpunu kontrolu nad postupkom. Casa će također voditi vašu obitelj ili odvjetnika kroz čitav postupak, a čak će pružiti podršku nasljednicima nakon što prođete.

Uobičajeni sustav upravljanja ključevima Casa omogućuje vam postavljanje multi-sig novčanika 2 od 3 ili 3 od 5. Casa Covenant, međutim, koristi izbornu postavku 3 od 6. Da bi transakcija bila valjana potreban vam je potpis od 3 od 6 držača ključeva. Dodatni ključ (6. ključ) aktivirat će se tijekom postupka postavljanja usluge Covenant, a pridržava ga odvjetnik korisnika. Ako klijent umre, tada se pojavljuju ključ odvjetnika nekretnine, ključ za oporavak kuće i ključ sefa koji se koriste za povrat sredstava.

Casa Covenant dostupan je svim članovima Casa Diamond. Casa Diamond košta 420 USD mjesečno (obračunava se godišnje), tako da je ova usluga uglavnom namijenjena osobama visoke neto vrijednosti, a ne običnim bitcoin korisnicima.

Kada je Casa pokrenula Covenant 2019., tvrtka je opisala uslugu kao “prvi takav sustav”. Dostupne su i druge usluge nasljeđivanja bitcoina, iako ih je Casa integrirala u postojeći sustav nasljeđivanja, oporuke i oporuke bolje od svojih konkurenata – iako je očito i cijena mnogo veća.

Kako funkcionira Casa Node 2?

Casa Node 2 omogućuje vam zaradu bitcoina uz podršku bitcoin i Lightning mreža. Dobijate jedan Casa Node 2 kao dio svake pretplate na Casa.

casa bitcoin čvor

Casa Node 2 je Raspberry Pi 4 s 4 GB RAM-a i SSD-om od 1 TB. Čvorom upravljate pomoću vlastitog Casa NodeOS-a (koji sada ima tamni način rada).

Kombinacijom Casa Node 2 s aplikacijom Sats možete zaraditi bitcoin i koristiti Lightning s bilo kojeg mjesta. Uz to, možete pokrenuti Node Heartbeats na Node 2 da biste svaki tjedan zarađivali bitcoin samo za pokretanje zdravog čvora i podršku bitcoin mreži.

casa čvor mrežne mreže

S Casa Node 2 možete pokrenuti i BTCPay poslužitelj kako biste lako prihvatili plaćanja e-trgovine u bitcoinima. Casa planira najaviti i druge značajke Nodea u bliskoj budućnosti.

Casa cijena

Dobivate pristup jednom ili više Casa-ovih proizvoda i usluga sa svakom pretplatom. Pretplate se kreću od srebra (besplatno) do dijamanta (420 USD mjesečno). Sve cijene u nastavku pretpostavljaju godišnju naplatu.

usluge casa novčanika

Srebro (besplatno)

 • Isprobajte Keymaster i aplikaciju Sats besplatno
 • Pohranite bitcoin u svoj telefon pomoću Keymastera i aplikacije Sats

Zlato (34 USD mjesečno na računu godišnje)

 • Početni pribor za upotrebu i zaštitu bitcoina
 • 2 od 3 sigurnosnih ključeva s više potpisa
 • 1 x hardverski novčanik (Trezor One)
 • Casa Node 2
 • Torba Casa Faraday
 • Izravna podrška e-poštom iz Casa
 • Koristite aplikaciju Sats za osvajanje nagrada svojim Casa Nodeom

Platina (150 USD mjesečno na računu)

 • Cjelovito kripto skrbničko rješenje za pojedinačne sigurnosne potrebe
 • Štit ključa (3 od 5 skupova tipki s više potpisa)
 • 3 x hardverska novčanika
 • Namjenska 24/7 korisnička služba
 • Osobni savjetnik za klijente i sesija postavljanja 1 na 1
 • Usluga oporavka ključa Casa i potpisivanje u hitnim slučajevima
 • Zamjenski uređaji isporučeni preko noći
 • Kompletni paket opreme Casa, uključujući Casa Node 2 i Faraday torbe
 • Isključite događaje, pogodnosti i pogodnosti za članove

Dijamant (420 USD mjesečno na računu godišnje)

 • Cjelovita ponuda za vrhunsku kripto sigurnost
 • Štit ključa (3 od 5 skupova tipki s više potpisa)
 • 3 x hardverska novčanika
 • Višekorisnička podrška za obitelji i timove
 • Casa nasljeđivanje planiranje za generacijski prijenos imovine
 • Namjenska 24/7 korisnička služba
 • Usluga oporavka ključa Casa i potpisivanje u hitnim slučajevima
 • Osobni savjetnik za klijente i sesija postavljanja 1 na 1
 • Zamjenski uređaji isporučeni preko noći
 • Puni paketi opreme Casa, uključujući dva Casa Nodes i Faraday torbe
 • Ekskluzivni događaji, pogodnosti i pogodnosti za članove

O Kazi

Casa je voditelj osnivača i izvršnog direktora Jeremy Welch. Ostali ključni članovi tima uključuju Kelly Lyons (predsjednica) i Jameson Lopp (CTO).

casa kripto tim

Sjedište Casa je u New Yorku. Tvrtka najavio se u ožujku 2018. putem posta Medium, opisujući svoju uslugu kao „najsigurniji novčanik za kriptovalute na svijetu“.

Casa je do danas prikupila preko 3,5 milijuna dolara.

Završna riječ

Casa je osnovna usluga Keymaster, što je vrhunski multi-sig postav. Keymaster olakšava upravljanje sigurnošću 2-of-3 ili 3-of-5 multi-sig. Casa će vas provesti kroz postupak postavljanja, kontrolirati jedan ključ kao rezervnu kopiju i eliminirati potrebu za početnim izrazom. Usput, Casa također nudi mogućnosti sigurnosnih kopija, preko noći isporuku hardverskog novčanika i druge pogodnosti koje ne biste dobili ako pokrenete vlastiti multi-sig setup.

U novije vrijeme Casa je također predstavila svoj Casa Node 2, bitcoin i Lightning čvor, kao i uslugu nasljeđivanja Casa Covenant, koja olakšava prijenos vašeg kripto bogatstva svojim nasljednicima.

Iz svih ovih razloga, Casa (po cijeni od 34 do 420 američkih dolara mjesečno) pomaže korisnicima da na više načina osiguraju svoja kripto skladišta nizom jedinstvenih alata.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner