Rahakott novčanik: Ovladajte vodičem za pregled korisnika Cryptoa

Rahakott recenzija

Rahakott je anonimni novčanik za kriptovalute s ugrađenom miješalicom. Saznajte kako to danas funkcionira u našem vodiču i pregledu za Rahakott.

Što je Rahakott?

Rahakott, pronađen na mreži na Rahakott.io, besplatni je novčanik s kriptovalutom s nekoliko jedinstvenih značajki koje ga razlikuju od ostalih novčanika.

Što je Rahakott

Prvo i najvažnije, Rahakott ima značajku miksera. Možete kombinirati više kriptovaluta, a zatim te mješovite fondove poslati na jednu ili više odredišnih adresa. Kao i kod ostalih miksera, i vi možete prikriti izvor svojih sredstava i novac povući kao ‘čistu’ valutu.

Kripto-novčanik usmjeren na anonimnost ne zahtijeva telefonski broj ili čak e-poštu. Zapravo možete stvoriti novčanik za 20 sekundi samo posjetom Rahakott.io. Sve što trebate učiniti za stvaranje novčanika je spremanje mnemoničke fraze. Ova fraza djeluje kao ključ vašeg novčanika.

Pregled novčanika Rahakott

Rahakott podržava šest glavnih kriptovaluta, uključujući BTC, BCH, LTC, XMR, ZEC, ETH i DASH. Sve ove kovanice možete držati i miješati u svom Rahakott novčaniku.

Važno je napomenuti da Rahakott vaše novčiće sprema na vlastite poslužitelje. Svi vaši privatni ključevi šifrirani su i pohranjeni na Rahakottovim poslužiteljima. Ovo nije novčanik na strani klijenta i tehnički ne kontrolirate svoje privatne ključeve. Rahakott tvrdi da čak ni njihovi programeri ne mogu pristupiti novčićima klijenata. Kao i kod ostalih usluga miksera, i vi morate vjerovati da će Rahakott miješati vaše novčiće kako je predviđeno, umjesto da ih samo uzima.

Nije sve sunce i duge za Rahakotta. Neke kripto web stranice Rahakott su označile kao prijevaru. Coindoo.com, na primjer, tvrdi da je “primio brojne pritužbe na Rahakotta” i odlučio je web mjesto označiti kao prijevaru.

Međutim, koliko možemo zaključiti, Rahakott funkcionira poput ostalih usluga miksera: deponirate kriptovalute, pomiješate ih, a zatim povučete sredstva u novčanik. Kao i kod bilo kojeg miksera, riskirate trgujući novčićima u neuređenom okruženju, ali ne možemo pronaći konkretne dokaze da je Rahakott prevara. Čini se da je to legitimna usluga i nesmetano posluje od 2017. godine.

Rahakott značajke

Značajke novčanika Rahakott

Ugrađena mješalica: Rahakott tvrdi da njihov ugrađeni mikser “čini gotovo nemogućim praćenje vaših transakcija”. Kao i kod ostalih miksera, možete uzeti više kripto valuta iz više izvora, a zatim ih pomiješati kako biste povukli fiat valutu. Također možete uzeti istu kriptovalutu (poput BTC-a) iz više izvora, pomiješati ovaj BTC, a zatim je povući kao fiat valutu.


Podrška za Tor: Rahakott podržava Tor protokol za dodatnu anonimnost. Rahakott također podržava druge tunele.

Nije potreban e-mail ili telefonski broj: Ne morate navesti nikakve osobne podatke – poput telefonskog broja ili adrese e-pošte – da biste se prijavili za Rahakott.

Podrška za 2FA: Rahakott podržava dvofaktorsku autentifikaciju (2FA).

Oporavak mnemoničke fraze: Rahakott će postaviti mnemografsku frazu prilikom prve izrade novčanika.

Podaci šifrirani na Rahakott poslužiteljima: Rahakott tvrdi da su podaci sigurno šifrirani na njihovim poslužiteljima tako da “čak ni programeri ne mogu doći do njih”.

6 podržanih kriptovaluta: Rahakott vam omogućuje držanje i miješanje šest kripto valuta, uključujući BTC, BCH, LTC, ZEC, DASH i ETH.

20 sekundi postavljanja: Rahakott čini veliku stvar od svog postupka postavljanja od 20 sekundi. Novčanik možete stvoriti za samo 20 sekundi posjetom stranice Rahakott.io. Nije potrebna niti potvrda, adresa e-pošte, telefonski broj ili čak lozinka.

Besplatno za korištenje: Besplatno je koristiti i prijaviti se za Rahakott. Platit ćete malu naknadu (0,0005 BTC) prilikom prijenosa sredstava iz i iz vašeg novčanika Rahakott na ili s vanjske adrese. Međutim, transferi između Rahakottovih adresa su besplatni.

Jednokratna lozinka ili dugoročna lozinka: Pri prvom postavljanju novčanika Rahakott moći ćete odabrati jednokratnu ili dugoročnu lozinku. Jednokratna lozinka vrsta je dvofaktorske provjere autentičnosti (2FA), gdje se kôd šalje na vaš mobilni uređaj kako bi se odobrio jednokratni pristup vašem računu. U međuvremenu vam dugoročna lozinka omogućuje opetovani pristup novčaniku.

Nije potrebna lozinka: Također je moguće postaviti Rahakotta bez ikakve lozinke. U tom se slučaju možete prijaviti u novčanik samo pomoću svoje javne adrese.

Jednostavno korisničko sučelje: Rahakott ima jednostavno jednostavno sučelje koje će biti poznato svima koji su prije koristili kripto novčanik. Prijavite se u svoj novčanik na Rahakott.io. Stanje možete vidjeti u BTC, USD ili EUR. Također možete vidjeti adresu svog javnog novčanika i QR kôd.

Hijerarhijska deterministička (HD) podrška za novčanik: Rahakott vam omogućuje stvaranje više novih adresa za svaku transakciju radi dodatne sigurnosti. HD novčanici mogu se ugraditi ispod vašeg glavnog novčanika. Te novčanike možete preimenovati ili ukloniti po potrebi.

Višejezična podrška: Rahakott je dostupan na engleskom, kineskom, japanskom i ruskom jeziku.

Prilagodljive naknade: Naknadu možete prilagoditi s 1,00% na 2,195%. Ako platite veću naknadu, vaš će se zahtjev za miješanje brže obraditi, a miješanje će biti učinkovitije.

Prilagodljiva vremena miješanja: Da biste što više zamutili miješanje kovanica, možete prilagoditi vrijeme miješanja (tj. Odabrati u koje vrijeme se kovanice dostavljaju na vašu odredišnu adresu). Možete odabrati sredstva koja će biti isporučena u roku od 1 sata, na primjer, 1 tjedan ili 1 mjesec, između ostalog.

Višekorisnički novčanici: Rahakott sada nudi višekorisničke novčanike namijenjene poslovnim i korporativnim korisnicima. Ovi novčanici omogućavaju višestrukim korisnicima unutar jedne organizacije jednostavan pristup zajedničkom novčaniku. Vi odabirete nekoga za administratora, a ta osoba može dodijeliti pristup i uloge unutar sučelja novčanika drugim korisnicima – poput upravitelja, trgovca i revizora. Administrator može postaviti različite razine sigurnosti za različite zaposlenike. Neki zaposlenici, na primjer, neće moći pristupiti API ključevima.

P2P razmjena: Rahakott ima P2P razmjenu s opcijama “brze kupnje” i “brze prodaje”. U vrijeme pisanja ovog članka (prosinac 2019.) nema ponuda objavljenih na P2P tržištu iz bilo koje zemlje.

Pomiješajte veliku ili malu količinu: Od prosinca 2019., Rahakott podržava minimalnu količinu miješanja od 0,001 BTC i maksimalnu količinu miješanja od 563 BTC. Bilo da imate malu ili veliku količinu bitcoina za miješanje, trebali biste ga moći lako miješati s Rahakottom.

Miks na više adresa odredišta: Kada prilagođavate postavke miješanja, Rahakott vam omogućuje slanje sredstava na više odredišnih adresa. Možete poslati 50% BTC-a na jednu adresu, na primjer, a 50% na drugu adresu. Vremena su također prilagodljiva, tako da bi pola vašeg novca moglo danas stići u jedan novčanik, dok druga polovica stiže za 6 dana.

Podrška za API: Rahakott ima API koji programerima omogućuje pristup Rahakott protokolu. Sve se API metode pozivaju pomoću HTTP metode POST i moraju biti autorizirane API ključem koji se nalazi u odjeljku “postavke” vlastitog Rahakottovog novčanika.

Kako djeluje Rahakott?

Kako djeluje Rahakott

Rahakott radi poput ostalih web novčanika. Stvorite novčanik na mreži, a zatim na njega položite sredstva s vanjskih kripto adresa. Rahakott naplaćuje malu naknadu za svaki polog ili podizanje na ili s vanjske adrese (0,0005 BTC).

Možete pohraniti šest različitih kripto valuta u jedan Rahakott novčanik, uključujući BTC, BCH, LTC, DASH, ETH i ZEC.

Jednom kad se te kriptovalute nađu u vašem Rahakott novčaniku, možete vidjeti svoj puni saldo u USD ili EUR. Rahakott će vam reći koliko bi vrijedile sve vaše kriptovalute ako ih pomiješate i prodate za USD ili EUR.

Ako želite miješati svoje kriptovalute, to možete učiniti s nekoliko klikova. Vaše kriptovalute bit će izražene u jednoj fiat valuti (USD ili EUR), iako ćete iznos povući u BTC, BCH, LTC, DASH, ETH ili ZEC.

Vaši privatni ključevi pohranjeni su (šifrirani) na Rahakottovim poslužiteljima. Rahakott tvrdi da čak ni njihovi programeri ne mogu pristupiti privatnim ključevima. No, kao i u svakoj situaciji u kojoj su vaši privatni ključevi pohranjeni na vanjskom uređaju, i vi ćete biti oprezni pri premještanju velike količine novca. U idealnom slučaju, upotrijebit ćete Rahakott za deponiranje kriptovaluta, njihovo miješanje i povlačenje.

Ako odlučite dugoročno pohraniti kriptovalute na Rahakott, tada možete pristupiti novčaniku u bilo kojem trenutku pomoću lozinke. Rahakott vam omogućuje da postavite jednokratnu lozinku, u tom ćete slučaju trebati izvršiti 2FA provjeru na telefonu prije prijave. Ili možete postaviti dugoročnu lozinku, u tom slučaju jedna lozinka omogućuje prijavu u Rahakott zauvijek.

Rahakott također podržava protokol Tor za maksimalnu privatnost. Ako želite prenijeti kriptovalute u Rahakott preko Tor-a, pomiješajte ih, zatim povucite, a to možete učiniti s potpunom, šifriranom privatnošću.

Rahakott cijene i naknade

Rahakott je besplatni novčanik i mikser za kriptovalute. Svatko može posjetiti Rahakott.io i besplatno postaviti novčanik.

Kada kriptovalutu pomiješate, platit ćete naknadu za uslugu. Naknada za uslugu kreće se od 1,00% do 2,195%. Što veću uslugu platite, uplatu ćete brže obraditi i mikser će se bolje ponašati.

Rahakott ne naplaćuje naknade prilikom prijenosa novca iz jednog Rahakott novčanika u drugi. Međutim, prilikom prijenosa novca na ili s adrese vanjskog novčanika naplatit će se naknada od 0,0005 BTC.

Rahakott će također dodati naknade za mrežne usluge, koje se razlikuju ovisno o kriptovaluti koju koristite.

Postoje i određeni minimalni iznosi prijenosa, iako su vrlo mali (minimalni iznos od 0,0001 BTC potreban za prijenos, na primjer, ili 0,001 LTC).

Kako koristiti Rahakott

Rahakott je jednostavan za upotrebu. U stvari, novčanik možete postaviti i koristiti za manje od 20 sekundi. Evo osnovnog vodiča:

Korak 1) Izrada novčanika

Posjetite Rahakott.io, a zatim kliknite “Stvori novčanik” u gornjem desnom kutu.

stvarajući Rahakottov novčanik

Dovršite Captcha provjeru unosom brojeva.

Rahakott kripto novčanik

Zatim ćete vidjeti svoju mnemografsku frazu. Zapišite ove 24 riječi i držite ih na sigurnom mjestu. Ovu frazu možete koristiti za vraćanje pristupa novčaniku u bilo kojem trenutku.

Rahakott kripto pohrana

Na sljedećoj stranici Rahakott će dvaput provjeriti da li potvrđuje vašu mnemografsku frazu zapisivanjem prve i zadnje riječi iz te fraze.

Rahakottovo osiguranje

Zapamtite: ako izgubite frazu, nećete se moći prijaviti u svoj novčanik i dobiti pristup svojim sredstvima. Obavezno ispišite frazu na sigurnom mjestu.

Korak 2) Odabir kriptovaluta

Dalje, Rahakott vam omogućuje da odaberete novčanike za kriptovalute koje ćete koristiti. Možete birati između jedne od šest podržanih kripto valuta, uključujući BTC, LTC, DASH, BCH, ZEC i ETH.

Rahakott bitcoin novčanik

Korak 3) Postavljanje 2FA

Rahakott vam omogućuje postavljanje dvofaktorske provjere autentičnosti (2FA), iako nije potrebna.

postava Rahakott

Vaš ‘drugi faktor’ može biti jednokratna lozinka ili standardna dugoročna lozinka.

Ako upotrebljavate jednokratnu lozinku, trebat će vam mobitel s aplikacijom 2FA (poput Authy ili Google Authenticator). Aplikacija generira novu lozinku svakih nekoliko sekundi i tu lozinku možete koristiti za prijavu.

Standardna dugoročna lozinka vrijedi cijelo vrijeme, osim ako je ne promijenite ili otkažete. Lozinku postavite jednom, a zatim je upotrijebite za pristup svom novčaniku Rahakott kad god želite.

Također možete odlučiti da uopće ne postavite lozinku, u tom slučaju se svatko s vašom adresom novčanika može prijaviti na vaš Rahakott novčanik.

Korak 4) Depozit sredstava

Vaš je novčanik službeno postavljen i sada možete položiti sredstva u svoj novčanik. Rahakott ima minimalni iznos depozita za svaku kriptovalutu (na primjer 0,0001 BTC za bitcoin). Pošaljite sredstva na svoju Rahakott adresu iz vanjskog bitcoin novčanika, a sredstva će se prikazati u vašem novčaniku.

polog u Rahakottu

Korak 5) Pomiješajte

Pogodnosti Rahakott novčanika

Za njegovu miješalicu upotrebljavate Rahakott. Stranica miksera je jednostavna. Možete prilagoditi sve sljedeće postavke:

Odaberite svoje adrese odredišta: Na primjer, mješovita sredstva možete poslati na jednu ili više odredišnih adresa.

Odaberite svoj udio distribucije: Možete poslati 5% sredstava na jednu adresu, 10% na drugu adresu, a 85% na treću adresu, na primjer.

Prilagodite svoje kašnjenje: Ako sva vaša sredstva istovremeno stignu na sve vaše adrese, to može izgledati sumnjivo (pogotovo ako pokušavate sakriti izvor svojih sredstava). Rahakott vam omogućuje prilagodbu kašnjenja bilo gdje od 1 sata do 1 mjeseca.

Privatnost Rahakott novčanika

Odaberite naknadu za uslugu: Viša naknada za uslugu (bliže 2,195%) brže će obrađivati ​​vaša sredstva i uz bolje miješanje, dok će jeftinija naknada za uslugu (bliže 1,00%) dolaziti uz sporije miješanje i manje miješanja.

Rahakottove naknade

Prilagodite svoj iznos: Rahakott vam trenutno omogućuje miješanje od 0,001 BTC do 561,832 BTC. Odaberite bilo koji iznos BTC između ovih iznosa koje želite pomiješati.

Nakon što prilagodite sve ove postavke, možete unijeti lozinku, a zatim kliknuti ‘Mix Coins’ da biste dovršili postupak miješanja.

Korak 6) Prilagođavanje postavki i brisanje novčanika

Rahakott vam omogućuje prilagodbu postavki iz Novčanika > Izbornik postavki. Možete odabrati koju razmjenu želite koristiti, na primjer, svoj jezik ili valutu.

Postavke novčanika Rahakott

Novčanik također možete u potpunosti izbrisati – recimo, ako ste dovršili postupak miješanja i želite ukloniti sve veze s Rahakottom.

Rahakottov račun

O Rahakottu

Prvu verziju Rahakotta objavili su Akke Svenson (suosnivač), Maksim Shreyder (suosnivač) i tim programera 12. studenog 2017..

Svenson je diplomirao na Sveučilištu Stanford i Kraljevskom tehnološkom institutu u Švedskoj. Prije izgradnje Rahakotta, Svenson je radio u nekoliko fintech tvrtki u Sjedinjenim Državama i Europi.

Shreyder je diplomirao na Moskovskom institutu za fiziku i tehnologiju i na Sveučilištu u Londonu.

Završna riječ

Rahakott je novčanik i mikser za kriptovalute koji ispunjava jedinstvenu nišu u kripto prostoru. Možete uplatiti sredstva u Rahakott iz podržanih kriptovaluta, a zatim pomiješati ta sredstva i povući ih u fiat valuti u USD ili EUR. To je novčanik i mikser ugrađeni u jednu prikladnu uslugu.

Potrebno je 20 sekundi da se Rahakott novčanik prvi put postavi, a sva sredstva kriptirana su na strani poslužitelja na Rahakottovim poslužiteljima. Iz tog razloga se ne preporučuje da dugoročno pohranjujete velike količine kriptografije. Međutim, kao kratkotrajni mikser, Rahakott je idealan način da zamutite svoje kripto fondove.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map