OKEx Wazzup Crypto # 1

Az OKEx Wazzup Crypto egy hétvégi összefoglaló a kriptográfia legforróbb híreiről OKEx Akadémia. A kriptobolygó túl gyorsan fejlődik, és az OKEx Wazzup Crypto segít a pályán tartásban.

Az e heti nagy felhajtások a Crypto-ban:

  • -A Bitcoin felére csökkent keresési mennyiség négyszeresére nőtt a 2016-os eseményhez képest
  • -A felezés ez az idő teljesen eltér a korábbiaktól
  • -Az EKB ismét aggodalmának adott hangot a Mérleg miatt
  • -A globális válság táplálta az Ethereum szükségességét – mondja az Ethereum társalapítója
  • -A DeFi indításakor több mint 1 millió dollár gyűlik össze
  • -Teen Hacker és legénysége 24 millió dollár értékű rejtjellopással vádolták
  • -Egy 11yo fiú kiadott egy könyvet a Bitcoinról
  • -Ukrajna atomerőművei megkezdhetik a Bitcoin és más kriptovaluták bányászatát

Fuss # 1: A Bitcoin felére csökkent keresési mennyiség négyszeresére nőtt a 2016-os eseményhez képest

A Google keresése a “Bitcoin felére” kifejezésre az elmúlt hetekben rendkívül megnőtt. Az alábbi ábra képet ad arról, hogy mekkora keresési mennyiség emelkedett a 2016-os felező esemény körüli csúcshoz képest.

Forrás: mondovisione

Fuss # 2: Ez idő felezésével teljesen eltér a korábbiaktól

A Crypto Valley nyolc szakértője úgy véli, hogy a sarkon lévő Bitcoin felező esemény nagyon különbözik az előzőektől. Arnaud Salomon, az Mt Pelerin vezérigazgatója kifejtette:

„A hatalom elmozdult a bányászoktól. Nincsenek ugyanabban a helyzetben, mint tíz évvel ezelőtt vagy akár öt évvel ezelőtt […]. A készlet már akkora, és mivel ma nagyon sok Bitcoin van forgalomban, az emberek hajlandók kereskedni és cserélni. ”

Fuss # 3: Az EKB ismét aggodalmának adott hangot a Mérleg miatt

Az Európai Központi Bank által három napja közzétett globális stablecoin-áttekintés szerint az EKB elsősorban a Mérleg technológiai, jogi és működési jellemzői miatt aggódik, amelyekre a jelenlegi szabályozás nem vonatkozik. Következésképpen a felhasználók hajlamosak támadásokra és más kockázatokra.

Kép: Shutterstock

A felülvizsgálat további becslése szerint a Mérleg lehetséges mérete elérheti a 3 billió dollárt, ami egyensúlyhiányt okozhat a globális pénzügyi piacon. Emiatt az EKB indokolta, hogy világos szabályozást vezessenek be a stabil élelmiszerekre.

Fuss # 4: A globális válság táplálta az Ethereum szükségességét – mondja az Ethereum társalapítója

Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója a 2020-as Ethereal csúcstalálkozón kifejezte véleményét az Ethereum hálózatról, miszerint ez hatalmas mértékben hozzájárulhat az országok összekapcsolásához a globális válság közepette:

„Határozottan úgy gondolom, hogy a blokkláncoknak – és különösen az Ethereumnak – szerepet kell játszaniuk abban, hogy ilyen típusú semleges globális szereplők legyenek ezeknek a rendszereknek, pénznemeknek és alkalmazásoknak a kölcsönhatásában. Úgy gondolom, hogy bármi, amit a nemzetállamok hoztak létre és tartanak fenn, nem játszhatják ezt a szerepet. ”

Fuss # 5: A DeFi startup több mint 1 millió dollárt keres


A General Protocols, egy decentralizált pénzügyi induló társaság május 7-én jelentette be, hogy csapatuk több mint egymillió dollárt gyűjtött össze a BCH hálózatról szóló DeFi tervrajzáért. John Nieri, az Általános Jegyzőkönyvek elnöke elmondta:

„Örülünk, hogy az összehangolt befektetők támogatnak bennünket abban az elképzelésünkben, hogy a DeFi-t eljuttassuk a Bitcoin Cash-be. A Peer to peer elektronikus készpénz elkötelezett támogatóinak csapatát építjük itt, az Általános Jegyzőkönyveknél. ”

Fuss # 6: Teen Hacker és legénysége 24 millió dollár értékű kriptográfiai lopással vádolták

Egy 15yo-os fiút és legénységét azzal vádolták, hogy kriptovalutát loptak el 25 millió dollár értékben egy blokklánc-társaság tanácsadója által. Nyilvánvaló, hogy ennek a fiatal hackernek és bandájának sikerült 2018-ban feltörnie ennek a tanácsadónak a telefonját. Most 18 éves korában ez a fiatalember 71 millió dolláros kártérítéssel néz szembe, amelyet a tanácsadó hozott fel..

Csak abban az esetben, ha érdekel, az eset a Terpin kontra Pinsky, 20-cv-03557, amerikai kerületi bíróság, New York déli kerülete (Manhattan).

Fuss # 7: Egy 11yo fiú kiadott egy könyvet a Bitcoinról

Míg a tinédzserek többsége otthon ragaszkodik a TikTok táncos kihívás teljesítéséhez, egy amerikai fiú, Andrew Courey, aki csak 11 éves, most kiadott egy könyvet a Bitcoinról és más kriptovalutákról.

A csodagyerek szerint az emberek megértik a Bitcoin információinak nagy részét, ha csak körülbelül 70-80 órát töltenek olvasással. Andrew a Bitcoin fogalmának egyszerű és egyszerű magyarázatát használta. A könyvben az elosztott főkönyvi technológiát hasonlította a Google doc-hoz, a Bitcoin pénztárcát pedig az Ön leveléhez.

Forrás: Amazon

Fuss # 8: Ukrajna atomerőművei elkezdhetik bányászni a Bitcoin-ot és más kriptovalutákat

Az ukrán energiaügyi minisztérium nyilatkozatot tett közzé a Facebookon, miszerint az állami tulajdonban lévő atomerőművek áramfelesleggel rendelkeznek a COVID-19 karantén miatt, és kriptográfiai bányászatot lehet elfogadni a jelenlegi energiafelesleg optimalizálása érdekében.

A bejegyzés így hangzik: „Az Energoatom és az Energoatom Trading részleggel közösen kidolgozni a kriptovaluta bányaprojektek lehetséges megvalósításának szabályozási és technikai kérdéseit az atomerőművek által termelt villamos energia további piacainak biztosítása érdekében”.

Köszönjük, hogy elolvasta a heti Wazzup Crypto-t!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map