Kör megpróbálja eladni a SeedInvest, megkettőzve a StableCoin-t

A Circle már régóta szorosan kapcsolódik a blockchain világához. Vezetőik vokális jellege, a technológia lehetőségeinek kiaknázása és az elmúlt évek magas színvonalú felvásárlása között gyakran iránymutató fényt jelentettek.

Úgy tűnik azonban, hogy a vállalat változatlan állapotban van, az elmúlt hónapokban a Circle eladta érdeklődését a kriptográfia iránt Poloniex, kulcsfontosságú munkatársak elhagyták a mostani, a részvénytámogatási platform SeedInvest potenciális értékesítését.

Ezek jelentős lépések. A változások felvetik a kérdést, hogy ezek a fejlemények a Circle pusztulását jelentik-e? Vagy stratégiai átalakítás, amely utat nyit a szebb jövő előtt?

SeedInvest Nincs több?

Vannak dübörgések, amelyek szerint a Circle el akarja fordítani erőfeszítéseit a tömeges finanszírozástól. Ez a forgatókönyv állítólag a nemrégiben megszerzett részvénytámogatási platform, a SeedInvest értékesítését fogja magában foglalni.

Bár ezt nem erősítették meg, a ’The Block’ népszerű hírügynökség beszámol róla.

Nem sokkal ezelőtt számoltunk be először a SeedInvest első felvásárlásáról. Ez egy olyan lépés volt, amely sokak figyelmét felkeltette, mivel a SeedInvest a felvásárlás idején az egyik vezető részvényplatform volt. Miután a Circle megvásárolta, a várakozások éghajlattal jártak azzal kapcsolatban, hogy mit fog elérni a vállalat a növekvő szektorban.

Tehetség kiszorítása

Egészen a közelmúltig a Circle agyi bizalmát alapító párja vezette, amely „társ-vezérigazgatóként” működött. Ez a struktúra jól szolgálta a társaságot, 2013-as alapítása óta, így némileg meglepő volt 2019 decemberében, amikor bejelentették, hogy Sean Neville, az egyik társelnök-vezérigazgató lemond tisztségéről..

Úgy gondolják, hogy a társaság újragondolva az utat, megérett az ideje a személyi változásoknak is. Neville felismerte ezt, és megragadta az alkalmat, hogy új erőfeszítéseket tegyen.

Be- / kikapcsolva

Lehetséges, hogy a létszámcsökkentés, amelyre a legnagyobb figyelem irányult, a Poloniex eladása. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Circle elképesztő összegért, összesen több mint 400 millió dollárért szerezte meg a cserét.

Míg a Poloniex a Circle család részeként drámai módon fejlődött, a Circle egyéb törekvései egyértelműen több ígéretet tettek lehetővé.

A népszerű kriptovaluta-tőzsde értékesítésével kapcsolatos további információkért olvassa el a következő cikket.


A Poloniex „Polo Digital Assets” néven vált ki a körből

Körözni vissza

2019 elején a Circle közzétett egy retrospektív jelentést 2018-ról, amely két olyan elsődleges tendenciát jegyzett meg, amelyről úgy érezték, hogy a blokklánc formálását, a továbblépést alakítanák elő – a stabil papírok és a digitális értékpapírok.

A kör feltünteti a stabil papírokat és a digitális értékpapírokat

Láttuk, hogy a Circle az utóbbi hónapokban megpróbálta kamatoztatni ezeket. Míg a SeedInvestbe történő befektetése a végéhez közeledhet (vagy nem), az USDC stablecoin fejlesztésével kapcsolatos munkája ugyanebben az időszakban egyértelműen osztalékot fizetett.

A társaság egy nemrégiben megjelent papírban részletezi a stabil állományokat, „A globális állókocka lehetőséget kínál a részvétel drámai megnyitására a globális gazdasági tevékenységben”.

A következő cikkben alaposabban megvizsgáltuk a Circle USDC stablecoin-ját, versenytársait és azt, hogy ez az eszközosztály miként alakítja át a finanszírozást..

Leépítés összefoglalása

Az alábbiakban röviden bemutatjuk a Circle által az elmúlt hónapokban végrehajtott különféle stratégiai lépéseket.

A crowdfunding platform eladásaSeedInvest‘ nak nek …?

  • Függőben levő

A „Circle Invest” kereskedési platform eladása a Voyager számára

  • 2019

Társigazgató Sean Neville lelép

  • 2019

OTC asztal eladása a Kraken

  • 2019

A kriptovaluta cseréje ”Poloniex’Az ázsiai befektetési csoporthoz

  • 2019

Remélem marad

Noha a fent tárgyalt különféle események hátralépésként találkozhatnak, még mindig remény van arra, hogy a Kör pontosan tudja, mit csinálnak. Ezek a mozdulatok végül is a az USDC által mutatott potenciál, és mit kínálhat nemcsak a Circle, hanem a blockchain teljes világa is.

Nem is olyan régen dicsérték a SeedInvest és a Poloniex megvásárlásáról szóló döntést. Akkor bíztunk a Circle megítélésében, annak ellenére, hogy hogyan zajlottak az események, talán most kellene bíznunk bennük? Az idő fogja megmondani.

Kör

A 2013-ban alapított Circle jól támogatott pénzügyi szolgáltató vállalat, amely a Massachusetts állambeli Bostonban működik. A Circle csapata mindenekelőtt arra törekszik, hogy biztosítsa az „USDC” stablecoin-kínálatának sikerét.

Vezérigazgató, Jeremy Allaire, jelenleg felügyeli a vállalat működését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map