Rendben van, ha különbözünk – Crypto Indiában

Az elmúlt két év volt a legsötétebb az indiai kriptopénzpiac számára, mivel az Indiai Tartalék Bank (RBI) betiltása óta az iparág minden lényeges fejleményének hirtelen felmondással kellett szembenéznie. Március 4-én, miután a Legfelsőbb Bíróság feloldotta az RBI-utasítást, az indiai kriptopénzpiac ismét újabb drasztikus változást váltott ki.

Úgy néz ki, hogy a kriptopénz hite fényesebbnek látszik, és örülünk, hogy három helyi befolyásoló személy többet tudhat meg velünk az indiai kriptográfiáról!

Először halljuk Kashif-ot, az alapítóját Crypto Kanoon

Milyen az indiai kriptokultúra?

India a világ népességében 17% -kal jár, de világszerte csupán 1% -os részesedéssel rendelkezik a teljes kriptográfiai mennyiségben. Az indiai emberek a „chal risk le ke dekhte hain” gondolkodásmóddal fektetnek be a kriptográfiába. (Fordítás: Vállaljunk kockázatot.)

Az emberek nincsenek tisztában a kriptográfia mögött rejlő erős alapokkal. Indiában a maximális érdeklődés a 18-24 éves korosztályban tapasztalható, de ez azt is jelenti, hogy a tranzakció átlagos jegymérete alacsonyabb.

Meg tudná osztani néhány sikeres indiai kriptográfiai alkalmazást?

A dátumhoz hasonlóan úgy tűnik, hogy nincs olyan alkalmazás, amely valódi célokat oldana meg, és tömegek fogadnák el. Kevés olyan indiai tőzsde állítja, hogy alkalmazásával közvetlenül feltöltheti mobilját és DTH-ját, sok olyan játékos van, aki kipróbálja a kezét a kölcsönzési térben. Úgy gondolom, hogy a jövőben sok játékost fogunk látni hitelezési területen.

Mit csinálnak általában az emberek a kriptográfiával Indiában? (Rendszeresen tarts vagy kereskedj)?

India hisz a kereskedésben, és erre utalnak az adatok. A közelmúltbeli volumennövekedés arra utal, hogy az indiánok szeretik a kereskedést.

Mennyire népszerű a kriptográfia Indiában?

Indiában még mindig nagyon korai a kriptográfia, a legfelsőbb bírósági ítélet után izgalom támad. A COVID19 emellett arra késztette az embereket, hogy gondolkodjanak alternatívák mellett, és Indiában megnőtt a titkosítás keresése. Reméljük a kriptográfia kedvező szabályozását Indiában.

Következik Mr. Crypto India néhány kérdés megválaszolásához:

Vannak-e Bitcoin bankautomaták az Ön országában?


Nincsenek ATM-ek. Az egyiket tavaly dobták piacra, de azonnal leállították.

1-től 10-ig terjedő skálán (10 a legegyszerűbb), hogyan értékelné az emberek kényelmét és hozzáférhetőségét az emberek számára, ha fiattal vásárolnak Bitcoin-t?

3-4., Ez nem olyan egyszerű, mivel a KYC követelmények magasak és a prémium is magas.

Meg tudna nevezni néhány népszerű kriptotőzsdét / projektet az országában?

Bitbns, WazirX, Matic hálózat, Coindcx

És van Shrikar a Blockmanity-től, köszönöm, hogy megosztotta gondolatait!

Mennyire népszerű a kriptográfia az Ön országában?

A kripto a múltban nem olyan jó okok miatt népszerű és népszerű Indiában, de a közelmúltban az asztalok az Indiai Legfelsőbb Bírósághoz fordultak, és megsemmisítették az RBI fellebbezését a kriptográfia általános tilalmának bevezetése érdekében.

A hagyományos bankrendszer fokozatos összeomlásával az utóbbi időben egyre többen fordulnak a jobb befektetési lehetőségek kripto felé. Mivel India a világ egyik legnépesebb országa, a kriptóban hiszõ indiánok kis százaléka is nagyobb lenne, mint maga a legtöbb ország népessége. Összefoglalva, a kriptográfia meglehetősen népszerű Indiában, de még mindig a kialakulóban van.

Mi az országod véleménye a titkosítási szabályozásról?

Az RBI kocka volt a kriptográfiai előírásokkal szemben. Az Indiai Legfelsőbb Bíróság azonban megtisztította a levegőt a kriptográfia általános tilalmának feloldásával.

India azonban a kriptopénzek szabályozását tervezi, és a végső döntés meghozatala előtt várja a Legfelsőbb Bíróságnak az őket irányító ítéletét. A kormány mérlegeli, hogy a virtuális pénznemeket szabályozhatja-e az indiai tartalékbank – állítják a fejleményekkel tisztában lévő emberek. A rendelet keretrendszeréről a központi bankkal folytatott tanácskozás után döntenek.

Kérdezze meg barátját vagy családját, hogy választanak-e 50 USD-t vagy 1 BTC-t az ajánlat felajánlásakor, mi lesz a válaszuk?

Határozottan BTC. Ragadnék rá abban a pillanatban, amikor valaki ezt felajánlja nekem.

Egy ilyen feltörekvő piaccal rendelkező és a pénzügyi fejlődés iránti szenvedéllyel rendelkező nemzet számára egy fokozatosan felemelkedő gondolkodású kormánnyal bárki számára nehéz megjósolni az indiai kriptográfia iparát és azt, hogy mennyire virágzó lehet a jövő.

Kövesse az OKEx Akadémiát a Twitteren, ha bármilyen kérdése van velünk:

Regisztráljon és fizessen be vagy cseréljen legalább 10 USDT-t, hogy 3 USDT új felhasználó jutalmát szerezze meg!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map