BitMax.io najavljuje primarno partnerstvo s DeepCloud AI (DEEP)

BitMax.io (BTMX.com) najavio je primarni popis DeepCloud AI (DEEP), decentralizirane platforme za računalstvo u oblaku koju pokreće AI koja pruža tržište tvrtkama i pojedincima za dijeljenje viška kapaciteta računarskih i skladišnih resursa putem decentraliziranog oblaka. 

DeepCloud AI planira pokrenuti pretprodaju tokena za BitMax.io korisnici 18. srpnja EDT. Kao organizator, DeepCloud preuzima punu pravnu odgovornost za pretprodaju tokena. Kao dio suradnje na popisu, BitMax.io pružit će podršku za tehnologiju i izvršenje za ovu pretprodaju. 

Contents

O DeepCloud AI

DeepCloud AI istražuje novo tržište decentraliziranih rješenja nudeći korisnicima mogućnost decentralizirane usluge u oblaku temeljenu na blockchainu. Korištenjem umjetne inteligencije (AI) za upravljanje resursima, DeepCloud AI može ponuditi revolucionarnu infrastrukturu u oblaku za decentralizirane aplikacije, posebno IoT i Web 3.0 aplikacije. Demokratizacijom računalstva u oblaku pružatelji resursa i programeri aplikacija imaju jednake uvjete za ekonomično pokretanje decentraliziranih aplikacija. 

Platforma će pružiti potpuno funkcionalno tržište za računalne i skladišne ​​resurse za tvrtke i pojedince – omogućujući im da podijele svoj višak kapaciteta putem decentraliziranog oblaka. 

Osnovni diferencijat DeepCloud AI je upotreba AI za usklađivanje resursa između pružatelja mrežnih resursa i programera aplikacija. Najsuvremeniji algoritam podudaranja raspoređuje resurse za računske zahtjeve na najoptimalniji način. Temelji se na nekoliko parametara kao što su podaci iz zahtjeva korisnika mreže, mjesto upotrebe i stanja mrežnih suradnika u glavnim načinima rada. 

Ovo tržište aplikacija za programere s prethodno provjerenim aplikacijama ubrzat će razvoj cjelovitih rješenja. Sigurnost dolazi iz sloja zaštite izgrađenog oko Intelove SGX tehnologije i razmještanja nadzora platforme u stvarnom vremenu kako bi se spriječile prijevare. 

DeepCloud AI je agnostik blockchaina, što znači da omogućava više različitih lanaca da decentraliziraju kontrolu i povećaju povjerenje. Cilj je imati veliku propusnost transakcija s niskim transakcijskim troškovima. 

Ekosustav se sastoji od pružatelja mrežnih resursa, decentraliziranih programera aplikacija, pružatelja usluga na tržištu i AI kontrolera. Davatelji mrežnih resursa su ljudi koji mreži pružaju resurse i zarađuju DEEP tokene. Programeri aplikacija mogu prilagoditi korisničke usluge za svoje aplikacije putem svoje korisničke nadzorne ploče i odabrati dApps iz unaprijed definiranih aplikacija s tržišta aplikacija. AI kontroler upravlja resursima, analizirajući svaku transakciju i njezin učinak na mrežu. AI Matching Engine odgovara dobavljačima mrežnih resursa i programerima aplikacija. 

Širok raspon slučajeva upotrebe

DeepCloud AI uložio je značajne napore u uspostavljanje partnerstva s vodećim institucijama i etabliranim poduzećima na raznim međunarodnim tržištima. Razvojni tim vodi CTO Geeta Chauhan, bivša izvršna direktorica Nokije i Lucent Alcatela, a uložio je značajna sredstva u razvoj prilagođenih rješenja za razne projekte. 

IoT aplikacijama je potrebno rubno računanje blizu izvora. Uz DeepCloudov odgovarajući stroj, pravi se resursi mogu uskladiti s pravim aplikacijama na temelju analize podataka u mreži u stvarnom vremenu. 

Pametni gradovi: Lokalne samouprave mogu izgraditi osnovnu infrastrukturu za pametne gradove i koristiti resurse DeepCloud AI blizu ruba za pokretanje i postavljanje aplikacija. 

Praćenje transakcija u opskrbnom lancu: Razmještanje aplikacija temeljenih na blockchain-u na DeepCloud AI tkanini omogućuje praćenje složenih transakcija u opskrbnom lancu s potpunim tragom revizije koji je zaštićen od neovlaštenog pristupa.

Davatelji usluga, poput TV tvrtki, mogu se osloniti na decentralizirane usluge DeepCloud AI, poput lokalnog predmemoriranja za vrijeme velikih događaja s publikom (na primjer tijekom Olimpijskih i nogometnih sezona). 

DeepCloud AI već ima ugovorni ugovor s meksičkom vladom i stvara nepromjenjivu, distribuiranu bazu podataka o vozilima u Coahilli. Probno pokretanje održat će se u srpnju 2019., nakon čega će se odlučiti hoće li se održati nacionalno predstavljanje. 

O BitMax.io-u (BTMX.com)

BitMax.io, koju je osnovala grupa veterana s kvantnog trgovanja na Wall Streetu krajem 2018. godine, sljedeća je generacija digitalne platforme za trgovanje imovinom koja pruža široku paletu financijskih proizvoda i usluga kako maloprodajnim tako i institucionalnim klijentima, posebno sofisticiranim uslugama kupovine – strana & prodajne institucije na oba Istoka & Zapadnjačke demografske skupine koje traže visoko likvidno tržište.

Izgrađen na temeljnim vrijednostima blockchaina, transparentnosti i pouzdanosti, BitMax, io uvijek nastoji pružiti visokokvalitetne usluge klijentima i inovativne proizvode za trgovanje kako bi udovoljio neprestano razvijajućoj se potražnji na tržištu. Pokretanje maržnog trgovanja 14. veljače 2019. sjajan je primjer kako je svoju ponudu proizvoda brzo proširio izvan tradicionalnog spot trgovanja kako bi korisnicima bolje poslužio dinamične potrebe trgovanja. Za korisnike BitMax.io-a koji razumiju i prepoznaju rizike povezane s trgovinom maržom, oni su sada u mogućnosti iskoristiti svoju razmjenjivu imovinu za potencijalno veći povrat ulaganja kroz trgovanje maržama uz zvučno upravljanje rizikom. Popis digitalne imovine kojom se može trgovati na marži povećao se s početnih četiri na 18 različitih tokena, čak i uključujući BTMX. Još je jedan pionirski potez za BitMax.io kako bi omogućio trgovanje maržom u vlastitom izvornom tokenu. Proširuje korisne funkcije BTMX-a i potiče veću likvidnost na platformi. (Funkcija trgovanja maržom BitMax.io nije dostupna za sjevernoamerička tržišta.)

Slično inovativnom trgovanju maržama, uvođenje jedinstvene Volatility Card ponovno je pokazalo duboko razumijevanje tima u unutarnjem radu tržišta kapitala i njihovoj naprednoj stručnosti u dizajniranju financijskih proizvoda. BitMax.io Volatility Card prvi je derivatni proizvod povezan s volatilnošću ove platforme koji globalnim korisnicima omogućuje jednostavnu, ali učinkovitu prognozu i trgovinu fluktuacijama cijena osnovnih kovanica tijekom unaprijed zadanih vremenskih prozora. Nazvana kao Turtle and Bunny Card po Ezopovoj basni – Tortoise and Hare, kartica ima strukturu kvazi opcija za osnovne trgovačke parove, ali u velikoj mjeri pojednostavljeni oblik isplate. Korisnik može kupiti različitu karticu za predviđanje kretanja cijene u određenom rasponu (Turtle Card) ili iznad određenog raspona (Bunny Card). Oni koji predviđaju ispravan raspon kretanja cijena, dobit će isplatu jednaku nominalnoj vrijednosti kartice. Volatility Card koristi pojednostavljeni obrazac za isplatu bez kompliciranja problema poravnanja i obračuna uobičajenih za opcije stvarne valute. Korisnici jednostavno odaberu koju će karticu kupiti za trgovanje prema svom pogledu na volatilnost osnovne imovine unutar ili iznad određenog raspona. Lako je razumjeti i koristiti ga za sve vrste trgovaca kojima je potrebno ili vrlo kratkoročno trgovanje zamahom ili djelomična zaštita od rizika pred prevelikim promjenama cijena u vrlo nestabilnim tržišnim uvjetima.

 Zaključak

BitMax.io je zabilježio značajan rast od svog lansiranja 2018. godine i duboko se zalaže za pružanje trgovačke platforme visokih performansi, usmjerenu na klijenta, svojoj globalnoj bazi klijenata. Trenutno platforma ima preko 180 000 registriranih korisnika, s preko 50 000 aktivnih članova zajednice. Popis DEEP-a ne podržava samo njegovo kontinuirano širenje trgovačkih parova, već također pruža raznolikiju globalnu izloženost DeepCloud AI.

Za više informacija pratite BitMax.io na:

Web stranica: http://www.BitMax.io

Cvrkut: https://twitter.com/BitMax_Official

Reddit: https://www.reddit.com/r/BitMax/

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Srednji: https://medium.com/bitmax-io

Kontakt: [e-pošta zaštićena]

Izvor: BitMax.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner