Izgradite ultimativnu strategiju trgovanja pomoću Crix Exchange

Trgovanje na bilo kojem tržištu može biti vrlo teško, pogotovo kada emocije preuzmu strategiju trgovanja. Strah od propuštanja (FOMO) ili panike kada tržište djeluje na određeni način uobičajeni su osjećaji koje doživljavaju svi trgovci. Potrebno je puno znanja i razumijevanja tržišta kako ne bi emocija pobijedila, ali čak i najiskusniji trgovci griješe. Također sada s kripto tržištima koja rade 24/7, gotovo je nemoguće uvijek pratiti akciju cijene za taj savršeni trenutak za kupnju.

Zato je ponekad najbolje koristiti kompjuterski program koji trguje umjesto vas. Kroz programiranje Trading Bota, trgovci mogu postaviti program koji im omogućuje programiranje izvršenja poslova na internetskoj burzi, definirajući kada kupiti ili prodati i pod kojim uvjetima. Na tržištu postoji mnogo programa Trading Bot, ali svi oni vode do istog problema: svi im imaju pristup, što znači da strategiju trgovanja koriste stotine drugih na tržištu, smanjujući njegovu učinkovitost.

Razmjena CRIX-a nudi prvu razmjenu sa značajkom algoritma kripto trgovanja koja omogućava korisnicima programiranje kupnji i prodaje signala, što im omogućuje testiranje strategije prije pokretanja, što će korisnicima pružiti korisne podatke za utvrđivanje potencijalne dobiti i uspjeha strategije trgovanja u budućnost. Ova jedinstvena značajka omogućuje kripto trgovcima bilo gdje da kreiraju vlastitu strategiju i testiraju je, pronalazeći ono što je isplativo prije gubitka novca. Pametno trgovanje oduzima emocije čovjeka, omogućavajući jednom programu da kontrolira trgovanje bez panike. Iako u početku zvuči složeno, CRIX je razvio sučelje prilagođeno korisniku koje omogućava bilo kome da programira strategiju pametnog trgovanja, bez potrebe da prethodno zna bilo kakvo programiranje.

Kako izraditi i testirati algoritam za kripto trgovanje pomoću CRIX-a

Korištenje značajke pametnog trgovanja CRIX Exchange svima omogućava izgradnju vlastite strategije trgovanja, koristeći različite ideje koje će dovesti do novih načina zarade na kripto tržištu. Uklanjajući emocije, stroj će sve učiniti za vas. Postavljanje signala za kupnju i prodaju jednostavno je. Ne treba vam znanje programiranja. Možete testirati puno različitih strategija i pronaći one koje vam odgovaraju. Kao što je prethodno spomenuto, sve botove koji su danas na tržištu koriste stotine trgovaca, pretvarajući tu strategiju trgovanja u lako predvidljivu, a na nesreću mnogih, uspješno trgovanje je pronalaženje one dobitne formule koju nitko drugi nema.

Da biste započeli postavljanje algoritma trgovanja s CRIX Exchangeom, jednostavno se morate registrirati kod crix.io. Samo pomoću značajke programiranja BOTS na ovoj web stranici omogućit ćete vam početak postupka. Postoji nekoliko algoritama koje možete besplatno koristiti od samog početka, poput „Preokret trenda“ ili „MACD strategija“. Ovi primjeri pomažu vam da shvatite kako sustav funkcionira i neke ideje za varijable. Iako u početku izgleda složeno, program će stvoriti osnovno programiranje za vas. Algoritam se temelji na Pythonu, koji je poznati programski jezik koji danas koriste mnogi programeri. Korisničko sučelje znatno je olakšalo korisnicima programiranje njihovih strategija, u osnovi, zbog činjenice da je sve osnovno kodiranje unaprijed napravljeno za vas.

Podaci koji se koriste za trgovanje već se izdvajaju iz same burze, omogućavajući korisnicima da postave koje podatke žele posebno koristiti i koje se kriptovalute i osnovica kapitala primjenjuju na strategiju trgovanja. Možete ga prilagoditi na koji god način želite!

Na primjer, učestalost trgovanja može se prilagoditi, što vam omogućuje da odlučite kada ćete trgovati. Može biti na dnevnoj bazi ili u minuti ili u rasponu. Možete odabrati koliko podataka možete koristiti za trgovanje. Definiranje imovine kojom želite trgovati također je lako učiniti. Za napredne korisnike postoji i Strojno učenje koje će vam pomoći da dodatno usavršite svoje strategije na načine koji nisu mogući bez sofisticiranog AI.

Da biste razumjeli važnost izdvajanja živih podataka iz razmjene, prvo morate razumjeti vrlo osnovni koncept. Za svaku cjenovnu točku postoji neka logika, svaki odabir ili niska cijena pružit će vam važne informacije za postavljanje strategije trgovanja. Uspješna strategija trgovanja zahtijevat će da se kupnje i prodaje koje programiramo u algoritmu temelje na tim informacijama, stoga iskorištavajući potencijalne obrasce formirane na tržištu koji bi mogli generirati dobit. Fokusiranje na cjenovno djelovanje je najlakši način da se tome pristupi.

Iako u početku može biti porazno, zapravo je izuzetno jednostavno postaviti. Evo video koji će vas provesti kroz svaki korak potreban za programiranje povratnog testiranja vaše pametne strategije trgovanja kako biste mogli u potpunosti iskoristiti ovu jedinstvenu značajku dostupnu samo na CRIX-u.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map