Izvršni direktor BTCS-a objašnjava kako je tvrtka premašila milijun dolara u Crypto imovini

BTCS Inc. je javno trgovana kriptovaluta i blockchain tvrtka koja je nedavno prešla milion dolara u kripto imovini pod upravljanjem (AUM). Značajno postignuće dolazi nakon što su se kripto cijene oporavile sredinom ožujka (Crni četvrtak). Izvješća pokazuju da kripto hedge fondovi usredotočeni na Bitcoin nadmašuju svoje tradicionalnije kolege. BTCS planira slijediti odmjereni pristup diverzifikaciji svog trenutnog posjeda u kriptovalutama. Dionice BTCS-a porasle su više od 215% od danas.

U detaljnom intervjuu s Charlesom Allenom, izvršnim direktorom BTCS-a, on dijeli svoju perspektivu na kripto tržištu i kako BTCS polugira svoju poziciju u industriji. Riječima gospodina Allena, BTCS Inc. (OTCQB: BTCS) jedna je od prvih američkih tvrtki s kojima se javno trguje i koja se usredotočila na digitalnu imovinu i blockchain tehnologije. Tvrtka se fokusira na tri linije poslovanja:

  1. Izgradnja portfelja digitalne imovine s velikim fokusom na vrlo ometajuće vertikale
  2. Aktivno gledajući akvizicije u blockchain prostoru i;
  3. Razvoj platforme za analitiku podataka digitalne imovine čiji je cilj pružanje ključnih informacija korisnicima, omogućujući praćenje više razmjena digitalne imovine i novčanika za agregiranje posjeda portfelja u jedinstvenu platformu za pregled i analizu mjernih podataka izvedbe i rizika.

Ova šest godina stara tvrtka vođena je vjerom svog tima u kripto i blockchain tehnologije i kako bi one mogle na dubok način promijeniti svijet. Prema g. Allenu, konačni cilj BTCS-a je pružanje opće izloženosti javnim ulaganjima putem njihove javne tvrtke.

Posljednjih 6 godina doista je bilo teško, a tijekom tog vremena bili smo na ovaj ili onaj način izloženi gotovo svim aspektima kripto prostora, uključujući e-trgovinu, rudarstvo, novčanike, obradu plaćanja i bankomate. Kroz ova iskustva i iskrene neke neuspjehe, zaista smo ušli u ono što smatramo iznimnim poslovnim modelom za javnu kripto fokusiranu tvrtku. Imamo izuzetno malo sagorijevanja u usporedbi s našim javnim vršnjacima i nismo opterećeni svim operativnim rizicima od rudarstva ili drugih skupih prihoda prije napora izvan napora.

Charles je također komentirao učinke COVID-19 u industriji i kako je BTCS prevladao poteškoće globalne pandemije.

Učinci COVID-a na svjetsko gospodarstvo tek se trebaju vidjeti. Očekujemo nastavak vladinog spašavanja, daljnju devalvaciju fiat valuta širom svijeta. Kao takvi vjerujemo da će ulagači tražiti oskudnu imovinu poput Bitcoina i Ethereuma kao zalihu vrijednosti. S vremenom bi to trebalo potaknuti sve veće prihvaćanje određenih digitalnih sredstava koje bi vjerojatno rezultiralo značajnim porastom cijena.

Što se tiče ulaganja, čini se da ljudi uvijek traže načine kako svoj novac zaštititi od inflacije i ostvariti profit veći od onoga što bilo koja financijska institucija može ponuditi. Kao sam sezonski investitor, Charles je iznio svoje stajalište zašto je ulaganje u blockchain i kripto povezane tvrtke dobar izbor za diverzifikaciju portfelja. Prema direktoru BTCS-a, blockchain tehnologija treba promijeniti način na koji vršimo globalni prijenos imovine, bez posrednika, pružajući tako održivo rješenje za gotovo svaku postojeću industriju, smanjujući naknade i poboljšavajući učinkovitost i sigurnost.

Charles nastavlja objašnjavajući kako BTCS nudi investitorima izloženost kriptovalutama i siguran način ulaganja na ovom tržištu. Tvrtka nudi poslovni plan koji je raznolik i trebao bi dodati vrijednost izvan onoga što bi banka mogla ponuditi prosječnom Joeu.

Na pitanje o tradicionalnom financijskom sustavu u SAD-u i njegovom poznatom problematičnom odnosu s kripto tržištem, gospodin Allen podijelio je svoju perspektivu po tom pitanju rekavši:

Više naprednih institucija u bankarskom sektoru prihvaćaju je, dok druge sjede po strani sa više čekanja i pristupa. Međutim, mislim da svi prate tehnologiju iz straha da će biti ostavljeni. Sveukupno, vjerujem da će put do transformacije biti spor jer su mnoge veće institucije duboko ukorijenjene naslijeđenim sustavima ili su vrlo nesklone riziku.

Kako su BTCS nadmašili milion dolara

Tijekom ovog intervjua s Charlesom nismo mogli a da ga ne pitamo kako je BTCS u tako kratkom vremenskom razdoblju nadmašio ovu prekretnicu. Prema izvršnom direktoru, tvrtka je prikupila preko milijun američkih dolara što im je omogućilo drastično povećati njihov udjel u Bitcoin i Ethereumu. Od 5. kolovoza 2020. fer tržišna vrijednost njihove digitalne imovine pod upravljanjem porasla je na preko 1,5 milijuna USD, što je 50% više u odnosu na trošak. Uz to, Charles spominje da tvrtka planira proširiti svoj portfelj digitalne imovine izvan BTC-a i ETH-a, ali trenutno je vrlo oprezna zbog ekonomske neizvjesnosti. Plan je, kako je objasnio gospodin Allen, usredotočiti se na digitalnu imovinu u vrlo ometajućim vertikalima kao što su kriptovalute, pametni ugovori, IoT, računarstvo i pohrana podataka te na sloju protokola gdje je to moguće.

Unatoč neizvjesnostima u budućnosti, Charles Allen vrlo je koristan i prema Bitcoinu i prema Ethereumu, posebno u nadolazećim mjesecima jer su obje kriptovalute pokazale velik rast tijekom 2020. Nadalje, BTCS proučava i manje projekte poput tokena koji bi mogli dati veliku korist budućnost. Tvrtka za digitalnu imovinu također je navodno razvijajući se vlastita platforma za analizu podataka o digitalnoj imovini koja se suočava s potrošačima. S kriptoprostorom koji je još uvijek u povojima, referentne vrijednosti cijena, indeksi, opseg trgovine i druge važne metrike još se usavršavaju.

Ako želite saznati više o BTCS-u, posjetite njihov web stranica.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map