Najbolje platforme za razmjenu kriptovaluta

Razmjene kriptovaluta začinju virtualni krajolik kaleidoskopom opcija. Među njima je niz industrijskih teškaša koji su u funkciji otkako se ova suprotna paradigma trgovine i ulaganja pojavila na tržištu. Nažalost, mnogi od ovih utvrđenih juggernauta prepuni su puno prtljage.

Među njima su najvažniji sigurnosni problemi, najistaknutije svjetske burze kriptovaluta imaju kariranu povijest koja sadrži hakove i skandale. Kao novaku u areni kriptovaluta, najbolje je izbjegavati problematične scenarije i umjesto toga se udružiti s vodećom burzom kriptovaluta.

Stručna analiza tržišta kripto razmjene rutinski identificira razmjene bitcoina na temelju sveobuhvatnog skupa kriterija procjene. Sve komponente trgovinske platforme moraju se pažljivo procijeniti kako bi se dobio zadovoljavajući cjeloviti pregled. Čimbenici koje treba razmotriti uključuju licenciranje i regulaciju, raspon razmjenjive imovine, sigurnost i sigurnost te korisničku platformu za trgovanje za razmjenu različitih kripto valuta.

Bittrex

Riječi su beskorisne kada nudite vrhunsku uslugu u svojoj niši.

Bittrex razmjena

U svakom slučaju, Bittrex je sljedeća generacija platforme za razmjenu kriptovaluta sa sjedištem u američkom Seattlu. Naš pregled Bittrexa pokazuje da su neke od njegovih glavnih značajki visoka sigurnost, velika diverzifikacija valuta, ekstremna korisnička podrška i niske naknade. Sa svojom naknadom od 25% na svakoj burzi, Bittrex teško može pobijediti konkurencija .. Još jedna velika prednost Bittrex burze je što ima veliku reputaciju i prilagođen je korisnicima.

eToroX

eToroX je kripto valutni ogranak eToro Grupe. Upućeni u industriju upoznati s eTorom razumiju da eToro koristi snagu društvene trgovine kako bi financijska tržišta učinila dostupnima svima. eToroX je stoga prirodno proširenje eToro Groupto-a kako bi se olakšao sve veći interes za tokenizaciju financijske imovine u blockchain-u.

eToroX razmjena kriptovalutaeToroX razmjena kriptovaluta

Razmjena kriptovaluta eToroX u potpunosti je regulirana tako da nudi usluge trgovanja digitalnim valutama. To ga razlikuje od mnogih konkurenata. Regulira ga GFSC (Gibraltarska komisija za financijske usluge) kao dobavljača DLT-a (Distributed Ledger Technology). Pristup kripto razmjeni trenutno je dostupan korisnicima koji imaju ili koji odluče stvoriti eToro račun. Ti se korisnici mogu prijaviti pomoću svojih postojećih vjerodajnica za eToro. Vrlo brzo ovo će biti dostupno i svima ostalima dopuštajući novim korisnicima izradu računa izravno s eToroX-om.

Ova popularna platforma za društveno trgovanje sadrži 17 kripto parova, uključujući BTC, BCH, LTC, XRP, USDEX, CADX, GBPX, JPYX, AUDX, ETH, CHFX, EURX i NZDX. Moguće je međusobno trgovanje fiducijarnim valutama i digitalnim valutama.

eToroX je doista jedinstven u smislu koji je usmjeren prema prebacivanju ‘konvencionalnog’ financijskog sustava na blockchain. Transakcije temeljene na blockchainu nude transparentnost, interoperabilnost na svim tržištima i vjerodostojnost. eToroX brzo prati razvoj više kripto imovine i tokenizirane imovine. Također se nudi mnoštvo razmjenjivih sredstava, uključujući USDEX, EURX i GBPX. Uključivanje 60 parova digitalne imovine znači da su opcije poput BTC / EURX, BTC / USDX, BCH / XRP, LTC / XRP, XRP / USDX, LTC / CADX i druge dostupne trgovcima. Na primjer, na stranici razmjene bitcoin eToroX trenutno postoji 11 parova kojima se trguje, uključujući ETH / BTC, BTC / GBPX i još mnogo toga.

Iz perspektive upotrebe, razmjena eToroX potpuno je prilagodljiva i intuitivna. Nudi željezne sigurnosne protokole i ima potpunu regulaciju.

Bitbuy.ca

Ova kanadska burza kriptovaluta pokrenuta je 2013. godine kao InstaBT. Ova razmjena kriptovaluta nudi nekoliko mogućnosti trgovanja digitalnom valutom, uključujući: XRP, BCH, BTC, LTC i ETH.

Bitbuy.ca nudi paket sigurnih i sigurnih opcija trgovanja u obliku SSL (Secure Socket Layer), 2-FA (Two Factor Authentication) i 95% politike hladnog skladištenja. To znači da je u malo vjerojatnom slučaju hakiranja velika većina kriptovaluta nedostupna trećim stranama.

Bitbuy.ca je nedavno dodao profesionalno trgovanje kao opciju klijentima. Ostale značajke web mjesta uključuju niske naknade i uske namaze, trenutnu provjeru i kratko vrijeme latencije. Napredno trgovačko sučelje idealno je za ozbiljne trgovce, ali i osnovne opcije trgovanja na Bitbuyu su dostupne.

LocalBitcoins

Mjenjačnica kriptovaluta LocalBitcoinsMjenjačnica kriptovaluta LocalBitcoins

Ova razmjena kriptovaluta P2P omogućuje trgovcima kupnju i prodaju digitalna valuta među sobom. Pomoću LocalBitcoins trgovci mogu kupovati i prodavati BTC u svom području. Platforma obećava anonimnost, sigurnost i trenutna dovršavanja trgovine. Trgovcima su dostupni i sustav povratnih informacija i sustav razlučivanja, što olakšava postavljanje oglasa o kupnji / prodaji na platformi za razmjenu. Ovaj prilično nekonvencionalan način trgovanja BTC-om dostupan je s gotovinom i escrow uslugama.

Poloniex

Poloniex je licenciran u SAD-u za pružanje novčanih usluga. Ova razmjena kriptovaluta nudi više od 60 parova uključujući ETH / BTC, ATOM / BTC, XRP / BTC, LTC / BTC, ETC / BTC, BTC / USDC, USDT / USDC, BCH / USDC, FOAM / USDC i desetke drugih. Kao jedna od rijetkih burzi koja nudi trgovanje i ICO otkup Cosmos Atoma, Poloniex je vodeći pružatelj mogućnosti trgovanja kriptovalutama.

Poloniex razmjena kriptovalutaPoloniex razmjena kriptovaluta

Aplikacije za trgovanje u Poloniexu dostupne su u App Storeu i Google Play trgovini. Naknade trenutno rade s 0,08% proizvođača i 0,20% korisnika s manje od milijun dolara. Ovaj raspored naknada s više razina osigurava veću likvidnost i čvršće širenje na tržištu. Osiguranje u Poloniexu ima 2-FA i potvrdu identiteta. Iako Poloniex udovoljava potrebama trgovaca, nije idealan za početnike i prihvaća kriptovalute samo za potrebe pologa i podizanja.

Ostale izvrsne platforme za kriptovalute

Poznato je da su gore navedeni operatori pouzdani i sigurni s nizom korisnih značajki za klijente. Ipak, mnoge druge vodeće burze kriptovaluta naseljavaju scenu:

 • ByBit
 • Binance
 • Crypto.com
 • Bitmex
 • Bitfinex
 • Bisq
 • KuCoin
 • Blizanci
 • CEX.io
 • Kraken
 • Bityard
 • Phemex
 • Nash
 • Coinex
 • Bitstamp
 • LocalBitcoins

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner