Befektetés a Virgin Galactic Holdings (SPCE) részvényekbe

Virgin Galactic (NYSE: SPCE) egy nyilvánosan forgalmazott vállalat, amelyet világhírű üzletember és látnok, Richard Branson alapított. Miközben a még gyerekcipőben járó iparágban működik, a vállalatnak a kutatás és fejlesztés terén tett lépéseivel sikerült a versenytársak előtt megelőznie. A Virgin Galactic jó helyzetben van ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa megzavaró potenciálját, és szilárd terve van arra, hogy tevékenységét az űrutazás különböző alágazataira diverzifikálja, ha a lehetőségek felmerülnek..

Mi a Virgin Galactic Holdings (SPCE)?

A Virgin Galactic egy kereskedelmi űrrepülési vállalat, amelyet Richard Branson alapított 2004-ben. A különböző iparágakról ismert Branson Virgin Group több mint 60 vállalkozást működtet olyan ágazatokban, mint a zene, a légitársaságok, a mobilszolgáltatók és a szállodaláncok. A Virgin Group összesített éves bevétele becslések szerint 21 milliárd dollár. A Virgin Galactic Branson elképzelése, hogy a világ első kereskedelmi űrturisztikai vállalatává válásával megnyílik az űr a nyilvánosság előtt. A társaság üzemelteti a világ első teljesen kereskedelmi forgalomban lévő űrkikötőjét Új-Mexikóban, ahonnan végül az űrbe induló járatok indulnak. A Virgin Galactic 2019 októberében lépett tőzsdére a New York-i tőzsdén az SPCE jegy alatt.

Miért teszi a Virgin Galactic Holdings (SPCE) Ügy?

Becslések szerint az űrutazás 2030 dollárra 20 milliárd dolláros piacot jelenthet. Egy olyan ágazatban, ahol nincs verseny, a Virgin Galactic megfelelő helyzetben van ahhoz, hogy meghatározó szereplővé váljon. A Virgin Galactic kereskedelmi űrutazási jegyeket 250 000 dollárért áraz. Mivel az űrhajók mindegyike legfeljebb hat utast képes befogadni, az első elérhető járaton a helyek iránti kereslet már meghaladja a várakozásokat 8000 egyén foglal helyet 2020 márciusától.

Az SPCE fő célja az orbitális turizmus lesz. A Virgin Galactic mind a hagyományos repülőgépek, mind az űrhajókkal történő utazás kombinációja révén olcsóbb megközelítést alkalmaz az emberek űrbe juttatására, amely megkülönbözteti a versenytársaktól. Amint a repülőgép eléri az elegendő magasságot, elválik az űrhajótól, amely aztán néhány percre mikrogravitációba emelkedve lő ki rakétáival, mielőtt visszafordulna a földre. Az űrhajó és a repülőgép is leszáll az új-mexikói űrrepülőtérre, és a művelet minden aspektusának célja az újrafelhasználható alkatrészek számának maximalizálása..

A két fő versenytárs ezen a téren a Blue Origin és a SpaceX. Mindkét társaság magántulajdonban van, és a részvények egyetlen tőzsdén sem kaphatók. Így azoknak a befektetőknek, akiket érdekel ez a növekvő szektor, egyetlen választási lehetőség marad. Míg a SpaceX versenytársa, kissé más téren működnek, és inkább az orbitális turizmusra összpontosítanak, amely magában foglalja az egyének több napra vagy akár egy hétre való űrbe juttatását. Az Elon Musk által alapított SpaceX már sikeresen végzett repüléseket, amelyek közül a legjelentősebb a két űrhajós felbocsátása az űrbe 2020 augusztusában a NASA-val partnerségben. Másrészt a Blue Origin a Virgin Galactic-hoz hasonló térségben működik, de a kutatás és fejlesztés terén még mindig több évvel lemaradt..

Virgin Galactic Holdings (SPCE) Kilátások

Az űrutazások és a kutatások már nem kormányzati iparágak. A magánszektor beruházásai megnyitották az űrbe való utazás lehetőségét a nem túl távoli jövőben, azok számára, akiknek van rá érdeklődésük és pénzük. A további kutatások és tesztek befejezésével az üzemeltetés költségei folyamatosan csökkenni fog. Viszont a jegyköltségek csökkenthetők a marginok befolyásolása nélkül. Ez a csökkentés azt jelenti, hogy valószínűleg az űrutazás még több ember számára nyitott lesz, mint amennyi jelenleg lehetséges.

Míg a szubbitális turizmus a jelenlegi műveletek fő hangsúlya, a Virgin Galactic háromfázisú megközelítése rengeteg növekedést tesz lehetővé a jövőben is. Az 1. és 2. fázis magában foglalja az űrrepülés kereskedelmi forgalomba hozatalát, majd kibővítését a fentiek szerint. A 3. szakasz azonban azt tervezi, hogy a társaságok működését egy új alágazatba terjeszti: pont-pont utazás. Ez a 3. fázis pontról pontra történő megközelítés a jelenleg lehetségesnél sokkal gyorsabb technológiák kifejlesztésére törekszik a civilek repülésére a földön a földről a másikra. Ez úgy valósul meg, hogy vagy a légkörben sokkal magasabbra repül, mint a jelenlegi repülőgépek, vagy akár az űrbe. Ez a technológia sok érdekelt érdeklődését felkeltette, köztük a NASA-t is, amely 2020 májusában írt alá megállapodást a Virgin Galactic-szal. Az Űrtörvény-megállapodás jelentős előrelépés volt a Virgin Galactic számára, és megerősítette az érdekelt csoportok bizalmát a vállalat iránt. A Virgin Galactic Chamath Palihapitiya elnöke kijelentette, hogy úgy véli, hogy ez a technológia közelebb van, mint azt az emberek többsége észreveszi, becslései szerint a Concorde-nál jóval nagyobb sebességgel történő pont-pont utazás csak 5-10 évre lehet..

Ha ez az időkeret teljesül, a Virgin Galactic potenciálisan drámai módon megzavarhatja a légi utazási ágazatot a nem túl távoli jövőben. Az üzleti utazásoktól kezdve a nyaralókig a Virgin Galactic képes lenne kielégíteni különböző igényeket, változó áron. A szubbitális turizmus már jól megalapozott terve mellett a vállalatnak számos különböző növekedési útja van, és első lépést jelentő előnye van, amely lehetővé teheti a piac dominálását. Ezen felül az alapító Richard Branson hatalmas céghálózata potenciálisan szinergiát hozhat a Virgin Galactic tervezett tevékenységeivel, tovább erősítve azt a nagyon előnyös pozíciót, amelyben a vállalat található.

Virgin Galactic Holdings vásárlása (SPCE) Készletek

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.

A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önökhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.


A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.

Befektetés a Virgin Galactic Holdings (SPCE) részvényekbe Befektetés a Virgin Galactic Holdings (SPCE) részvényekbe Befektetés a Virgin Galactic Holdings (SPCE) részvényekbe
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

Az űrturisztikai ipar iránti érdeklődés és befektetések csak az elmúlt években kezdtek megjelenni. Mivel az első kereskedelmi űrturisztikai utazás végül elindul és nagyobb érdeklődést vált ki, a Virgin Galactic továbbra is az iparág vezetője lesz, és a megszerzett hírneve miatt sok első utazó választja. A versenytársakhoz képest sokéves tapasztalattal és a piaci részesedés bővítésének és megszerzésének ambiciózus tervével a vállalat a belátható jövőben továbbra is meghatározó szereplő lesz az űrben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map