OK Jumpstart Postavljen za pokretanje 2. prodaje žetona za ALLIVE (ALV) sljedeći tjedan

OKEx, vodeća svjetska burza digitalnih sredstava sa sjedištem na Malti, danas je najavila svoj drugi projekt OK Jumpstart, ALLIVE (ALV) i detalje o prodaji tokena. Prodaja žetona ALV-a trebala bi se pokrenuti na OK Jumpstartu u 05:00, 16. svibnja 2019. (UTC, CET + 1).

Pametno zdravstveno doba s aplikacijom Blockchain i AI Technology

ALLIVE je “inteligentni zdravstveni ekosustav zasnovan na blockchain tehnologiji”, čiji je cilj pružiti standardizirane formate za integraciju zdravstvenih podataka, podržati visoku istovremenost korisnika, zaštititi privatnost podataka putem decentralizirane, šifrirane pohrane i podržati kompatibilnost proširenja. Tim ALLIVE udružio se s Ontologijom od kolovoza 2018. godine, kako bi olakšao poslovnu suradnju i razmjenu podataka. Takvo partnerstvo ima za cilj razvoj decentraliziranog zdravstvenog ekosustava i pametne blockchain mreže.

D6H5X8SWkAA8onf.jpg

"Kao i uvijek, OK Jumpstart vaga za potencijal svakog podržavajućeg projekta i ALLIVE jednostavno bilježi suštine blockchain tehnologije primjenjujući je na nove slučajeve upotrebe. Postavlja dobar primjer u pokazivanju kako tehnologija može transformirati zdravstvene postupke i poboljšati naš život, poput omogućavanja lakše dostupnosti elektroničkih medicinskih kartona liječnicima bez žrtvovanja sigurnosti naših osobnih podataka," rekao je Andy Cheung, šef operacija OKExa. "Iskusili smo strašan rast blockchain tehnologije koju naš financijski sustav donosi, ali snaga blockchaina je neograničena. Također ga možemo koristiti za uspostavljanje održive pametne zdravstvene zajednice za poboljšanje zdravstvenog ekosustava, tako da može biti pristupačniji i pristupačniji svima."

Općenito, starenje stanovništva suočava se s većom prevalencijom kroničnih bolesti ili novih bolesti, a skupa medicinska rješenja ili ciljani tretmani možda neće biti pristupačna opcija za sve.

Uz sve veći trošak zdravstvene zaštite, usvajanje blockchain tehnologije može učinkovito smanjiti borbu za upravljanje medicinskim i financijskim izazovima. Nadalje, kontinuirani napori mogu u bliskoj budućnosti izgraditi održive temelje pristupačnog, pristupačnog i visokokvalitetnog zdravstvenog ekosustava.

U redu Poboljšana pravila prodaje žetona za Jumpstart

Kao što je najavljeno u prethodnoj prodaji tokena, OKEx je usvojio nekoliko promjena kako bi omogućio više korisnika da sudjeluju.

Postupak dodjele pretplate ostat će, s OKB-om kao jedinim prihvaćenim tokenom za pretplatu i poravnanje. Održat će se dvije pretplatne sesije.

Zainteresirani sudionici moraju držati najmanje 500 OKB u prosjeku od 15 dana kako bi mogli sudjelovati u prodaji tokena. Snimka svakog računa napravit će se svakodnevno u slučajnom vremenu. Što više ima OKB, veća će dodjela biti nagrađena. (Savjeti: držanje ≥ 2500 OKB u prosjeku za 15 dana može postići maksimalni koeficijent raspodjele.)

1. sesija: Ograničenje pretplate

Vremensko ograničenje sesije je 10 minuta. Međutim, sesija bi mogla završiti rano kada se dosegne ograničenje pretplate.

(NOVO) 2. sesija: NEMA Ograničenja pretjerane pretplate

Vremensko ograničenje sesije je 10 minuta. Korisnici koji se uspješno pretplate u ovom vremenskom okviru ispunjavat će uvjete za pretplatu.

Izračun dodjele i rezultat pretplate bit će objavljeni nakon završetka svake sesije. Dodjela tokena za 1. i 2. sesiju bit će objavljena u najavi prodaje tokena svakog kruga.

Molimo vas da pratite OKExov Twitter i OK Jumpstart za najnovija ažuriranja.

KRAJ

Upozorenje na rizik: Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-mail: [e-pošta zaštićena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner