OKChain Testnet sada uživo – sa svojom prvom aplikacijom DeFi OKEx DEx

OKEx (www.okex.com), najveća svjetska burza spotova i derivata kriptovaluta, najavio je pokretanje OKChain, komercijalni javni blockchain u vlasništvu OKEx-a, kako bi se doprinijelo zajednici s više decentraliziranih aplikacija. Istodobno, OKEx je također predstavio OKEx DEX, prvu decentraliziranu aplikaciju koja se temelji na OKChainu. Kako bi osigurao bolje iskustvo trgovanja i likvidnost, OKEx DEX podržava poravnanje u stvarnom vremenu u nepovjerljivom okruženju.

OKChain je javni lanac zasnovan na Cosmosu SDK koji je razvio OKEx. Podržava razne decentralizirane aplikacije i omogućuje korisnicima izdavanje vlastitih kriptovaluta, stvaranje trgovačkih parova i slobodno trgovanje na njima. Zahvaljujući svojoj višelančanoj strukturi, učinkovitost i skaliranje razvoja aplikacija značajno su poboljšani. OKChain razdvaja podatke u tri sloja: blok, operacije i podaci izvan lanca, što može poboljšati brzinu konsenzusa sustava i proširiti dimenzije podataka na lancu.

Usvajanje mehanizma konsenzusa o delegiranim dokazima o udjelu (DPOS), OKEx je izdao OKT kao izvorni token OKChain-a. Izdavanje OKT-a bit će na bloku geneze i bloku čvorova, a očekuje se da će svake godine rasti za 1-5%. Dodatni detalji bit će objavljeni.

Ekološki razvoj OKChain-a

  • – Omogućavanje korisnicima izdavanja vlastitih kriptovaluta na OKChain;
  • – Omogućavanje korisnicima da grade vlastite decentralizirane burze na OKChain-u, preuzimajući potpunu kontrolu nad odlukom koje tokene i trgovačke parove navesti;
  • – Podržavanje izdavanja raznih DeFi aplikacija;
  • – Podrška pametnim ugovorima;
  • – Podrška BTC više-lanaca aplikacija.

„Vjerujemo da su decentralizirane financije ključ financijske uključenosti i financijske slobode za sve. Zbog toga smo čeznuli za oslobađanjem snage DeFi-a. OKChain je za nas velika prekretnica, što znači da smo sada u mogućnosti pružiti otvoreni, jeftini i autonomni ekosustav za sve koji će uživati ​​u blagodatima koje donosi blockchain i decentralizacija “, rekao je Jay Hao, izvršni direktor OKExa. “Blockchain razvoj donosi mi nova iskustva i iznenađenja. Danas, kada govorimo o blockchainu, to je daleko više od samo bitcoina i glavnih ERC-20 tokena. Kao vodeći igrač u industriji, nadamo se da će OKChain postati inspiracija za više inovacija i privući više talenata da se pridruže blockchain revoluciji s nama. “

OKEx DEX – prva decentralizirana aplikacija na OKChain-u

Osim OKChain-a, OKEx DEX, decentralizirani razmjenski ogranak OKExa, također je inovacija koju ne smijete propustiti.

Ključne značajke OKEx DEX-a

  • – Imovinu u potpunosti kontroliraju korisnici veće sigurnosti
  • – Dolazak imovine u stvarnom vremenu, čineći svaku trgovinu učinkovitom i lakom
  • – Transparentne transakcije s nižim troškovima povjerenja između pojedinaca

700 milijuna neokruženog OKB-a biti uništeno

OKB je izvorni znak ekosustava OKEx, s širokom podrškom milijuna korisnika od svog rođenja. OKEx je predan istraživanju i širenju ekoloških primjena OKB-a te usavršavanju sheme otkupa i izgaranja u budućnosti.

Nakon pokretanja testne mreže OKChain, izgorit će ukupno 700 milijuna neispunjenih OKB-a. OKB će ući u apsolutnu deflaciju i postati prva potpuno cirkulirana platforma na svijetu. Bez zadržavanja od OKExa, žeton za izgaranje dolazi u potpunosti s tržišta putem naše sheme otkupa i sagorijevanja.

Nositelji OKB važna su pokretačka snaga za razvoj i promociju OKChain-a, mapiranje 100% bloka postanka na nositelje OKB-a, OKT i OKB bit će međusobno povezani kako bi se potaknuo ekološki razvoj OKChaina. OKT i OKB su nerazdvojni na OKChainu, jer će OKT osnažiti razvoj ekosustava OKB. OKT trgovanje bit će dostupno kada OKChain glavna mreža bude aktivna.

Za daljnje detalje pogledajte ovdje.

KRAJ

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.


Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-mail: [e-pošta zaštićena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map