OKEx direktor financijskog tržišta Lennix Lai pruža uvid u kripto tržište nakon prepolovljenja bitcoina na konsenzusu: distribuirano

OKEx (www.okex.com), najveća svjetska razmjena kriptovaluta i razmjena derivata, direktor financijskih tržišta Lennix Lai sudjelovao je na panelu u Consensus: Distributed danas kako bi razgovarali o hvatanju i upravljanju rizikom nakon prepolovljenja. Podijelio je svoj stručni uvid zajedno s izvršnim direktorom FTX-a Samuelom Bankman-Friedom i Deribitovim poslovnim razvojem za Aziju Lin Chen.

Moderiran od strane kineskog Ariel Guo iz Coindeska, najveći događaj u kalendaru kripto industrije ove godine izgleda vrlo drugačije. COVID-19 zaustavio je konferencijsku industriju i premjestio sve događaje na mrežu. Daleko od prepunih dvorana i vrhunskih ulaznih cijena, Consensus: Distributed je besplatan za sve koji se mogu pridružiti i održati se dok govornici sudjeluju iz zatvorenih domova.

Panelisti su dali svoje viđenje budućeg smjera cijena BTC-a i kako će prepolovljenje utjecati na mjerne podatke poput volumena i trgovanja. Sudeći prema kratkotrajnom trčanju bikova i povlačenju prije prepolovljenja, izvršni direktor FTX-a komentirao je da se čini da se cijena sada stabilizirala sugerirajući da rudari drže. Vjerovao je da će cijena BTC-a vjerojatno ostati u rasponu od 8 do 9 tisuća dolara u doglednoj budućnosti.

Direktor OKEx-a složio se, međutim, dodao je Lai, „Mislim da s gledišta povijesnih podataka ima smisla da ljudi na polovicu gledaju kao na bikovski događaj u kripto. I u osnovi, to također ima smisla jer se očekuje da će prepolovljenje smanjiti buduću ponudu bitcoina. “

Dalje je rekao da je uoči prepolovljavanja raspoloženje na tržištu bilo dobro, pretraživanja za “Prepolovljivanje bitcoina” na Google Trendsima deseterostruko su povećana, a OKEx je vidio snažnu osnovu za prepolovljenje fjučersa, ukupni dobar volumen , i dobar priljev kapitala.

Kripto tržište nakon prepolovljenja

Međutim, za razliku od Bankman-Frieda, Lai očekuje da će doći do kratkoročnog pritiska prodaje. „S većeg gledišta, cijena bitcoina vrlo vjerojatno će se prepoloviti, pa ćemo očekivati ​​da ćemo vidjeti kratkoročni pritisak na pad i na bitcoin. U osnovi mislim da bi to mogao biti kratkoročni pritisak prodaje manjih manje učinkovitih rudara koji moraju napustiti tržište. Dakle, očekuje se i pad hashratea nakon prepolovljenja. “

Zatim je dodao da ne vjeruje da će cijena Bitcoina pasti “prenisko” jer će se novi rudari s poboljšanom opremom i učinkovitošću pojaviti na mreži u sljedećih nekoliko mjeseci. Štoviše, postojeći rudari također bi imali koristi od jeftinije električne energije tijekom kineske poplavne sezone.

Chen se složio da će doći do velike promjene u rudarskom krajoliku jer će mnogi mali rudari sa S9 modelima biti prisiljeni napustiti tržište. S tim u vezi, istaknuo je da se to još nije dogodilo jer je brzina raspršivanja trenutno na povijesnoj razini. Iako možemo vidjeti povećanu kratkoročnu volatilnost, dugoročni izgledi su povoljni.

Lai je komentirao: “Mislim da će Bitcoin vjerojatno biti bikovski i imati novi vrhunac svih vremena u sljedeće dvije godine.”

Strategije upravljanja rizicima za trgovce

Na pitanje kako bi rudari, vlasnici novčića i profesionalni trgovci trebali upravljati svojim portfeljem i provoditi upravljanje rizikom, Lai je odgovorio da bi u ovakvim vremenima uobičajeni odgovor bio “kupnja na događaju – koji je prepolovljen, prodaja na vijestima – što je prepoloviti post. ” Međutim, ostaje veliko pitanje je li cijena prepolovljenja već određena. Rasprodaja ukazuje da je to, kao poznati događaj, vjerojatno.

„Da se na ovome trguje“, rekao je Lai, „predložio bih kupnju širokog kotača kako biste uhvatili kratkotrajnu pumpu u nestabilnosti. Također bih predložio da prodate poziv za pokriće sa svojim BTC udjelima kako biste ostvarili pasivan prihod tijekom kratkoročnog medvjeđeg tržišta. “

To je reklo: „U dugoročnoj perspektivi i dalje sam vrlo koristan prema bitcoinima. Prepolovljenje će izblijediti manje rudare i ostaviti jače rudare, koji imaju tendenciju imati manje namjere prodavati svoj bitcoin inventar. “

KRAJ

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-adresa: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner