OKEx govori o ekološkom razvoju OKB-a uz njegovu prvu obljetnicu

OKEx, vodeća svjetska burza digitalnih sredstava sa sjedištem na Malti, pozdravlja prvu godišnjicu OKB-a, globalnog korisničkog tokena koji je usvojio OKEx. Službeno pokrenut 22. ožujka 2018. od strane OK Blockchain Foundation, OKB je prilagodio OKEx i primijenio ga na globalni ekosustav OKEx-a, koji uključuje Happy Friday, OKB Trading Market, Listing Vote, OKETT, OKNodes, Globalne partnere, glavne investitore i određene trgovce . U međuvremenu je OKEx također najavio pokretanje OKDEX-a, prve decentralizirane razmjene na OKChainu, i otvaranje izbora za super čvorove za blockchain.

"Iskreno bismo se zahvalili svim milionima vlasnika OKB-a koji su u protekloj godini doprinijeli ogromnih 15,6 milijardi prometa OKB-a. To označava važnu prekretnicu u kojoj OKB počinje cvjetati nakon postavljanja betonskih temelja," rekao je Andy Cheung, šef operacija OKExa. "U OKExu je jednostavno, nastojimo biti trendseter i obvezati se na izgradnju robusnog ekosustava blockchaina s trgovcima. S takvim rezultatom osjećamo se snažnijima da nastavimo voditi napredak industrije blockchaina i digitalne imovine."

1. Kada će se OKB staviti na blockchain?

Razlog zašto OKB nije bio na lancu bio je taj što je naš Operativni tim potajno razvijao vlastiti blockchain – OKChain. Trenutno je OKChain u završnoj fazi razvoja i očekujemo da ćemo ga pokrenuti na testnet-u u lipnju 2019. Zbog velikog broja korisnika koji pozivaju da se OKB stavi na blockchain, nakon razmatranja, naš je tim odlučio da ga stavi na ERC-20 blockchain prvo do kraja travnja. Kad OKChain postane stabilan, OKB će se migrirati s ERC-20 mreže na mrežu OKChain. Do tada će OKB biti izvorni token mreže OKChain, koji se može koristiti za podmirivanje naknada za transakcije ili koristiti u Dappsu razvijenom na OKChainu.

2. Čemu služi OKChain?

Pokrenut ćemo prvu decentraliziranu razmjenu OKEx-a (DEX) na OKChainu i otvoriti izbor super čvorova za blockchain. Pomoću OKB-a možete glasati za svog omiljenog kandidata za super čvor i podmiriti naknade za transakcije na OKDExu. OKB će se također koristiti za pretprodaju tokena, a projektni timovi ubuduće će morati plaćati super čvorove OKB kao naknadu za uslugu.

3. Ukupna ponuda OKB-a iznosi milijardu. Sad kad je 300 milijuna već u optjecaju, kada će biti pušteno preostalih 700 milijuna?

Trenutno je zaključano 700 milijuna OKB-a. 300 milijuna od njih dobit će korisnici OKExa kroz naš program vjernosti, dok preostalih 400 milijuna pripada OK Blockchain Foundation i operativnom timu. Međutim, kako bi se učinkovitije izgradio ekosustav OKB, objavljivanje 700 milijuna OKB-a odgodit će se s 2020. na 2022. Dat ćemo daljnju najavu šest mjeseci unaprijed kako bismo obavijestili javnost hoćemo li produljiti razdoblje zaključavanja ili puštajte žetone u serijama.

4. Hoće li se veseli petak nastaviti?

Od prvog sretnog petka, 20. travnja 2018., već smo podijelili 32954,12BTC preko 1 milijuna nositelja OKB-a. Ali od 22. ožujka 2019. optimizirat ćemo pravilo distribucije. Snimka i omjer distribucije ostat će nepromijenjeni. Međutim, iznos distribucije BTC prvo će se koristiti za otkup OKB-a, a zatim će se iznos OKB-a podijeliti vlasnicima OKB-a u skladu s postojećim pravilima snimke i distribucije.

5. Hoće li se OKB primijeniti na novu platformu OKExa – OK Jumpstart?

Kao nova platforma za prodaju uslužnih tokena, OKB će biti jedini token prihvaćen na OK Jumpstart. Za visokokvalitetne projekte i rane poduzetnike vjeruje se da je IEO model idealna metoda za njihovo pokretanje. Svi projekti pokrenuti na OK Jumpstartu bit će uvršteni na naše spot tržište, a oni s izvanrednim performansama čak će imati priliku biti uvršteni na naše C2C i derivatna tržišta. OK Jumpstart posvećen je pomaganju potencijalnim startupovima. Kvalitetu cijenimo više od kvantitete. Već smo uključeni u razgovore s projektnim timovima širom svijeta. Uskoro ćemo objaviti prvi projekt jumpstart-a i otvorenu prodaju korisnicima OKEx-a koji ispunjavaju naše KYC zahtjeve i imaju OKB.

KRAJ

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.


Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-mail: [e-pošta zaštićena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map