OKEx Jumpstart Mining Steams ispred s još 2 protokola DeFi: MixTrust i Flamingo

Malta, 23. rujna 2020 – OKEx (www.okex.com), vodeća svjetska berza spotova i derivata kriptovaluta, kreće u korak sa svojom popularnom inicijativom OKEx Jumpstart Mining, pokrećući još dva obećavajuća DeFi projekta ovog tjedna. Rudarstvo svog trećeg projekta, decentraliziranog protokola izdavanja sintetičke imovine MixTrust, započet će u 6:00 ujutro UTC, 24. rujna, dok Flamingo, interoperabilni decentralizirani protokol s punim paketom decentraliziranih financija izgrađen na Neo blockchainu, započinje u 25:00 UTC, 25. rujna.

Nositelji OKB-a, prihvaćenog globalnog uslužnog tokena tvrtke OKEx, mogu ulagati u sustav OKB radi kopanja MXT tokena tijekom 14 dana bez potrebe za zaključavanjem. Za FLM, razdoblje rudarstva započinje 25. rujna i traje do 10. listopada. Spot trgovanje MXT-om bit će dostupno od 06:00 UTC, 24. rujna, dok će spot trgovanje FLM-om biti dostupno od 28. rujna. oba projekta, pojedinačno ograničenje ulaganja je 2.000 OKB i potrebna je potvrda KYC razine 2. Nagrade u MXT i FML izračunavaju se u stvarnom vremenu i mogu se povući u bilo kojem trenutku.

MixTrust protokol zasnovan je na Ethereumu i pruža decentraliziranu platformu za međusobno trgovanje sintetičkom imovinom, kao i besprijekornu sintezu imovine, decentralizirane transakcije između više lanaca i hipotekarno kreditiranje. Korisnici također mogu profitirati od rudarstva likvidnosti na platformi zalaganjem svoje sintetičke imovine kako bi ostvarili pogodnosti u MXT-ovom ekosustavu proizvoda.

Među nekim od najprepoznatljivijih karakteristika MixTrusta je činjenica da protokol podržava različite vrste DeFi proizvoda za međusobnu suradnju u više lanaca, kao i podršku programerima blockchaina da dovrše razvoj različitih poslovnih sustava s otvorenom mrežom protokola podložnom DeFi-u. MixTrust također omogućuje otvorene osnovne module u različitim distribuiranim financijskim scenarijima kako bi udovoljili različitim zahtjevima poslovne aplikacije.

S druge strane, Flamingo je decentralizirani financijski protokol izgrađen na bloku Neo, koji sadrži pet glavnih komponenti. Tu se ubraja Wrapper, mrežni prolaz za višestruke lance; Swap, pružatelj likvidnosti na lancu; Trezor, jedinstveni upravitelj imovine; Perp, vječna platforma za trgovanje ugovorima zasnovana na AMM-u; i DAO, decentralizirani mehanizam upravljanja.

Projekt Flamingo inkubirao je Neo Global Development, naglašavajući Neoovu viziju izgradnje pametne ekonomije, čija je decentralizirana financija presudna komponenta. NGD će olakšati rani razvoj Flamingo projekta, a mehanizam upravljanja postupno će se prebaciti s dokaza o ovlasti na DAO, čineći Flamingo na kraju zajednicom.

"Oduševljeni smo kad vidimo toliko kontinuiranih inovacija kako izlaze iz prostora DeFi-a i razvoj koji napreduje u ovom sektoru. MixTrust stvarno podiže ljestvicu za DeFi projekte s visokim fokusom na interoperabilnost i transakcije s više lanaca, a Flamingo, kao protokol s punim stekom koji inkubira Neo, naglašava potrebu za sveobuhvatnim DeFi projektima koji udovoljavaju potrebama više korisnika. Oduševljeni smo što nudimo tako kvalitetne, vrhunske proizvode na OKEx Jumpstart-u i radujemo se praćenju njihovog napretka u svemiru," rekao je izvršni direktor OKExa Jay Hao, dodajući:

"Nastavljamo podržavati DeFi ekonomiju, kao i potrebe naših kupaca, nudeći im pristup najboljim projektima, kao i priliku da zarade kroz OKEx Jumpstart Mining. Do sada se naša fleksibilna inicijativa koja omogućava korisnicima da u bilo kojem trenutku sudjeluju i odvoje od njih pokazala vrlo popularnom i mi i dalje imamo velika očekivanja."

Detaljna pravila MXT klađenja

 • Uloženi žeton: OKB
 • Zarađeni žeton: MXT
 • Ukupna količina žetona koji se mogu iskopati: 250.000.000 MXT
 • Razdoblje kopanja: 14 dana
 • Ograničenje uloga po osobi: 0–2000 OKB
 • Gornja granica ukupnog ulaganja: Nema
 • Pravila ulaganja: 6:00 – 10:00 UTC, 24. rujna (4 sata)
 • KYC uvjet: KYC 2
 • Vrijeme za otvaranje trgovanja iskopanim tokenom: 06. rujna UTC, 25. rujna

Za više informacija o pravilima MXT klađenja posjetite ovdje.

Detaljna pravila FLM klađenja

 • Uloženi žeton: OKB
 • Zarađeni žeton: FLM
 • Ukupna količina žetona koji se mogu iskopati: 2.500.000 FLM
 • Razdoblje rudarstva: Od 13:00 UTC, 25. rujna do 13:00 UTC, 5. listopada
 • Ograničenje uloga po osobi: 0–2000 OKB
 • Gornja granica ukupnog ulaganja: Nema
 • Pravila postavljanja: Uložite i uklonite u bilo kojem trenutku
 • KYC uvjet: KYC 2
 • Vrijeme otvaranja trgovanja iskopanim tokenom: 28. rujna

Za više informacija o pravilima FLM Stakinga posjetite ovdje.

KRAJ

O OKExu

Vodeća svjetska razmjena kriptovaluta i razmjena derivata, OKEx nudi najrazličitije tržište gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni ulagači dolaze upravljati kripto imovinom, poboljšati mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje – uključujući fjučerse, vječne zamjene i opcije – glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobiti i ublažavanje rizika.

Kontakt s medijima

Vivien Choi

E-adresa: [email protected]

@vivienchoi

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner