OKEx pokreće platformu za ravnopravno trgovanje s više načina plaćanja u Indiji

Malta, 4. kolovoza 2020 – OKEx (www.okex.com), vodeća svjetska burza spotova i derivata kriptovaluta, najavio je da će 5. kolovoza biti pokrenuta platforma za ravnopravno trgovanje u Indiji, omogućavajući indijskim korisnicima da kupuju kriptovalute s indijskim rupijama (INR) s nula naknada za transakcije. Istodobno će se održati kampanja s nagradnim fondom od 30.000 USDT. Trgujući na P2P platformi, preporučujući prijatelje, objavljujući na društvenim mrežama i odgovarajući na dnevni kviz, sudionici mogu osvojiti bodove, što je bon za odgovarajući udio u nagradnom fondu.

Platforma za trgovanje OKEx P2P sada nudi parove Bitcoin i USDT za INR, a uskoro će biti dostupno i više kovanica. Uz najnižu cijenu, najdublje tržište i najbrži KYC postupak koji pruža OKEx, korisnici mogu koristiti i najčešće korištene indijske načine plaćanja – uključujući UPI, IMPS, NEFT itd..

Među nevjerojatnom indijskom populacijom od 1,3 milijarde, trenutno se procjenjuje da 5 milijuna ljudi posjeduje digitalne valute, s ogromnom mogućnosti za kratkoročni rast. Nedavno ukidanje zabrane kriptovaluta od strane Rezervne banke Indije 4. ožujka dovelo je do dramatičnog pomaka u zamahu za indijsko tržište, a količine na lokalnim burzama su se odskočile nakon nekoliko mjeseci stagnacije. Prema podacima CoinDCX-a, partnera OKEx-a, obim trgovine BTC / INR povećao se za 1031,4% iz mjeseca u mjesec nakon ukidanja zabrane u ožujku i zadržao stopu rasta veću od 100% u travnju.

Količina CoinDCX BTC / INR (računaj prema BTC)

Izvor: https://coindcx.com/trade/BTCINR

Prema zajedničkom izvješću koje su objavili OKEx i Coinpaprika, izvještaj o istraživanju kripto tržišta Indije o ekosustavu kriptovaluta u Indiji ukazuje da su ogromne potražnje za prekograničnim doznakama i razmjenom stranih valuta pokazale veliku strast prema kriptovaluti, koja može smanjiti troškove značajno. S obzirom na to i visok stupanj poštovanja u pogledu lokalnih propisa, OKEx sa zadovoljstvom nastavlja s novom obvezom u Indiji.

Indija, kvazi plavi ocean za tržište kriptovaluta

Trenutno se indijsko tržište kriptovaluta još uvijek suočava s mnogim izazovima i ograničenjima. Iako je IRB ukinuo zabranu kriptografije, nejasna regulatorna politika rezultirala je time da su neke banke i dalje odbijale otvoriti račune za kripto burze, tvrdeći da čekaju daljnje upute IRB-a u vezi s kriptovalutom. S druge strane, trgovci također još uvijek nisu voljni povezati svoje bankovne račune s bilo kojom transakcijom vezanom uz kripto.

Suočena s ogromnom potražnjom, indijska vlada poduzima pozitivne mjere. Indijska vlada navodno razgovara s IRB-om i Indijskim odborom za vrijednosne papire o regulatornom okviru za kriptovalute. Osim toga, vlada također čeka da Vrhovni sud razmotri ishod drugog slučaja kriptovalute prije donošenja konačne odluke o regulaciji kriptovaluta.

S obzirom na to, ulasci velikih trgovačkih platformi u Indiju nesumnjivo će upotpuniti ekosustav kripto trgovanja u Indiji i stvoriti dobru situaciju za platforme i indijske trgovce.

Platforma za trgovanje OKEx P2P s više načina plaćanja

Platforma OKEx P2P tržište je za trgovce koji međusobno izvršavaju fiat-to-crypto transakcije putem escrow-a. Platforma omogućuje trgovcima kupnju Bitcoina i USDT-a uz naknadu od 0% za transakciju i širok raspon načina plaćanja koji su im dostupni. Ovaj INR fiat onramp bit će vezan izravno za trgovačke račune OKEx, omogućujući korisnicima lakši pristup širem ekosustavu trgovine OKEx..

“Uvijek obraćamo pažnju na promjene na globalnom kripto tržištu i imamo veliko povjerenje na indijsko tržište. Sa sve više kriptovaluta i projekata visoke kvalitete koji se pojavljuju u Indiji, smatramo Indiju jednim od najvažnijih inkrementalnih tržišta kripto i blockchain industrije “, rekao je izvršni direktor OKEx-a Jay Hao. On je dodao:

„Vjerujemo da će blockchain tehnologija ukloniti prepreke transakcijama, a mi smo se založili za povezivanje indijskih trgovaca s međunarodnim tržištem kripto trgovanja pružanjem jedinstvenih usluga za indijske trgovce, uključujući spot i mnoge vrste derivata. Štoviše, OKEx će također dodatno poboljšati ekološki izgled u Indiji i poboljšati trgovinsko iskustvo indijskih korisnika. Na primjer, uskoro ćemo pokrenuti OTC desk u Indiji. Molim vas, pratite nas. “


KRAJ

O OKExu

Jedno od najvećih i najraznolikijih svjetskih tržišta kriptovaluta, OKEx je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje – uključujući fjučerse, vječne zamjene i opcije – s glavnim kriptovalutama, nudeći investitorima značajnu fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-mail: [e-pošta zaštićena]

@vivienchoi

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map