OKEx se proširuje na USDT futures trgovanje

Vrhunska svjetska ročnica za kriptovalute dodaje USDT ročno trgovanje s parovima, uključujući BTC, ETH i EOS

OKEx (www.okex.com), najveća svjetska terminska burza kriptovaluta, danas je najavio pokretanje USDT Futures Trading, linearnog terminskog ugovora. OKEx-ov USDT futures ugovor virtualni je derivatni proizvod koji se kotira i namiruje u USDT digitalnim tokenima, a svaki ugovor ima nominalnu vrijednost fiksne količine digitalnih tokena. Trgovci mogu čeznuti za pozicijom koja će profitirati od povećanja cijene kriptovalute ili za kratkom pozicijom za profitom od pada cijene kriptovalute. USDT parovi na OKExu uključuju BTC, ETH, BCH, EOS, XRP, BSV i TRX s razinom poluge od 0,01–100x, kako u fiksnom, tako i u cross-margin načinu. OKEx pruža širi portfelj izvedenica s većim brojem osnovnih valuta i sveobuhvatnijom funkcionalnošću kako bi udovoljio zahtjevima korisnika za trgovanjem.

Ključne značajke OKEx USDT terminskih ugovora uključuju:

– Linearni ugovor – jednostavniji za trgovce i ne mora zaštititi maržni rizik inverznih ugovora

– Razina poluge: 0,01–100x

– Podržani parovi: BTC, EOS, ETH, LTC, BCH, XRP, ETC, BSV, TRX

– Sati trgovanja: 24/7

– Dnevno poravnanje

Prednosti USDT terminskih ugovora uključuju:

– Učinkovitost i niski troškovi – držeći samo USDT, korisnici mogu trgovati različitim terminskim ugovorima s maržom na USDT bez muke s prebacivanjem između kriptovaluta.

– USDT kolateral je relativno stabilan – koristeći USDT kolateral za marginalne pozicije, korisnici mogu smanjiti rizike izazvane volatilnošću cijene kolaterala. Također, izračuni će biti jednostavniji.

– Intuitivno iskustvo trgovanja – cjelokupno iskustvo trgovanja terminskim ugovorima s marginom USDT vrlo je slično spot trgovanju. Uz dodatak poluge, korisnicima je lakše svladati sustav trgovanja.

“OKEx-ovo tržište futures trgovine uvijek je bilo jedno od najboljih na tržištu. Koliko god bio složen, financijski instrument uvijek je privlačan kripto trgovcima, jer nudimo uslugu trgovanja koja djeluje cijelo vrijeme, visoku razinu poluge i sveobuhvatan sustav upravljanja rizicima koji su važni za sve korisnike “, rekao je Lennix Lai, direktor financijskog tržišta u OKExu. “Dodatak USDT Futures Trading pokazuje našu predanost pružanju jedinstvenih usluga profesionalnim i maloprodajnim trgovcima s najboljim korisničkim iskustvom u industriji.”

„Većinu vremena korisnici nisu voljni držati altcoine kao maržu, a također vide da su i sami obrnuti ugovori složeni za razumijevanje. Vidimo da bi ovaj linearni ugovor bio otvorena vrata za mnoge nove trgovce na malo ”, dodao je Lai. “U tvrtki OKEx razvili smo sigurno, pouzdano i stabilno okruženje za trgovanje kriptovalutama i nastojimo ponuditi nove usluge temeljene na interesima naših kupaca. Nastavili bismo s istraživanjem i dodavanjem derivata temeljenih na stabilnom valutama kako bismo ponudili jednostavniji instrument zaštite za trgovce koji svoju dobit i gubitak obično knjiže u USD. “

Future ugovor OKEx-a ima fiksni datum isporuke, a cijena isporuke bit će srednja vrijednost indeksa prethodni sat prije isporuke. Cijena marke koristi se za izračunavanje nerealizirane dobiti i gubitka korisnika (UPL) kako bi se smanjila nepotrebna likvidacija u nestabilnim tržišnim uvjetima. Svakodnevni postupak namire u 16:00 po hongkonškom vremenu (HKT) premješta nerealiziranu dobit i gubitke (PnL) u ostvareni PnL, povećavajući fleksibilnost korištenja kapitala. OKEx također nudi alate za zaštitu, uključujući osiguranje, kako bi pomogao trgovcima u smanjenju rizika.

Kako bi osigurao da indeksne cijene točno odražavaju spot tržišnu cijenu svakog tokena, OKEx je pažljivo odabrao tržišne cijene drugih glavnih burzi kao ponderirane sastavnice indeksa za svaki token. Te razmjene uključuju Huobi, Bittrex, Coinbase i Binance. Uvest će se mjere za rješavanje abnormalnih situacija.

OKEx je usvojio poboljšani sustav upravljanja rizicima za derivate koji uključuje:

– Oznaka cijene – Dobro uspostavljen sustav cijena marki kako bi se učinkovito izbjegle velike fluktuacije i neobična likvidacija

– Sustav razine marže održavanog nivoa (TMMR) – kako bi se izbjegla likvidacija velikih pozicija i njezini posljedici na likvidnost tržišta

– Način prisilne djelomične likvidacije – za uklanjanje utjecaja na tržište uzrokovanog velikim brojem likvidiranih naloga

USDT terminski ugovori bit će pokrenuti 14. studenog 2019., a simulacija započinje 5. studenog 2019. USDT Perpetual Swap pokrenut će se 9. prosinca 2019., a simulacija započinje 30. studenog 2019..

KRAJ

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-mail: [e-pošta zaštićena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner