Osnaživanje ženskog blockchaina – OKEx slavi s #WomenInCrypto

OKEx (www.okex.com), najveća svjetska berza spotova i derivata kriptovaluta, pokrenuo je socijalnu kampanju u svezi s Međunarodnim danom žena (8. ožujka), kako bi pokazao zahvalnost i prihvatio osnaživanje žena u industriji. OKEx je pozvao preko 20 ženskih vođa procvjetalih u blockchain i kripto industriji, u različitim segmentima, na pr. medijskog polja, influencera i vođa organizacija, kako bi podijelili svoju inspiraciju ulaskom u ovo područje i svoju viziju budućnosti.

„Međunarodni dan žena veliki je dan za sve koji slave proslavu rodne ravnopravnosti i osnaživanja žena. Ponizni-izvanredni-marljivi-vođe. Namijenjen je ženama koje imaju snažne i generiraju pozitivne učinke u kripto industriji kojom dominiraju muškarci. Neki mogu previdjeti svoj fenomenalan rad i zanemariti svoje nevjerojatne talente, ali ipak, ustraju i rade još više ”, rekao je Jay Hao, izvršni direktor OKExa.

2020. – Godina za osnaživanje žena

2020. je godina za osnaživanje žena i rodnu ravnopravnost više nego ikad prije. Doprinos žena unutar zajednice Bitcoin udvostručio se s 5% u 2018. godini, na gotovo 12,8% danas, prema nedavnim podacima CoinDance. Tijekom posljednjih godina sve je više žena pojačalo u kripto prostoru. Nadalje, demonstrirali su svoj jedinstveni smisao, kreativnost i vodstvo u kriptografiji kroz svoj izuzetan doprinos industriji.

“#WomenInCrypto kampanja nije samo proslava današnjeg dana već i stvaranje svijesti o ravnopravnosti spolova. U OKExu cijenimo svoje ženske talente i ponosni smo što postižemo visoku razinu rodne raznolikosti u svim našim uredima. U budućnosti ćemo nastaviti osnaživati ​​žene i stvarati sretno i skladno radno mjesto s ravnopravnošću spolova. ” Dodao je Jay u nedavnom otvorenom pismu.

Da čujete, OKEx je progurao visoko i nisko od Blockchain glasova

Za ovu značajnu kampanju usredotočit će se na njihova nevjerojatna postignuća koja su oblikovala kripto prostor i njihove uvide u to kako svi u ženskoj kripto zajednici mogu zajednički napraviti razliku.

„Fintech otvara nove mogućnosti ženama koje rade, koje na svoj način otvaraju nove horizonte industriji fintecha. To je obostrano koristan proces. Sve više i više snažnih žena može se vidjeti u kripto, također nije slučajno da je voditeljica blockchaina u jednoj od najutjecajnijih zajednica na svijetu – Svjetskom ekonomskom forumu – žena, veliki profesionalac i majka troje djece ”, Rekla je Kristina Lucrezia Cornèr, glavna urednica Cointelegraph, poznate globalne platforme za kriptovalute. „Žene su izvrstan resurs za gospodarstvo, zato budimo jake žene. Smijemo li ih ohrabriti, educirati. “

„Sve smo bolji u pooštravanju narativa, u objašnjavanju blagodati kriptovalute bez pretjeranog kompliciranja, u izgradnji infrastrukture, u izdavanju proizvoda koji su jednostavniji za upotrebu s očitim USP-ovima. Ali još uvijek treba obaviti puno posla, kao i dovoljno prostora za pridruživanje svih vrsta ljudi ”, rekla je Christina Comben, novinarka kriptovaluta Bitcoinista, ultimativnog resursa za blockchain i kripto vijesti. “Shvatite da ste najveća prepreka ulasku možda vi sami. Da, ovo je industrija kojom dominiraju muškarci, ali nitko aktivno ne uskraćuje pristup ženama. Mnoge ženke koje su ušle ubijaju ga u prostoru. Blockchain je rodno neutralan. Ne dopustite da vas itko natjera da mislite drugačije i ne dopustite da vam išta stane na put. “

“Crypto kakav znamo nije izgrađen samo na blockchainu već i na jakoj zajednici. Mi, žene, gradimo prirodne zajednice. Sada je vrijeme da se okupimo i sudjelujemo u kripto-u s ciljem stjecanja financijske neovisnosti i iskorištavanja urođenih skupova vještina. Baš kao što su dolari koje trošimo političke izjave – i Bitcoin se ne razlikuje ”, rekla je Diana Pires, potpredsjednica, institucionalna prodaja Crypto.com. “Tisućljećima smo glasovali bez da nas se čuje – kripto valuta omogućuje da nas se čuje.”

Žene u kripto kripama već su dugo nedovoljno zastupljene i zaslužile su da ih se blista i da se prema njima postupa s jednakim poštovanjem i mogućnostima. Osim vrućih vijesti Bitcoin Halving, bilo bi mi zadovoljstvo uzeti i napomenu, cijeneći industriju s drugačijim rastom. Molimo posjetite OKExov Twitter za više citata žena u kripto.

KRAJ

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-adresa: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner