Pasivni kripto prihod može donijeti milijarde ljudi, kaže OKEx Executive na Blockchain Economy 2020, Turska

OKEx (www.okex.com), najveća svjetska berza kriptovaluta i razmjena derivata, otputovao je u Tursku kako bi prisustvovao Blockchain Economy, najočekivanijem summitu blockchaina u zemljama Bliskog Istoka i Euroazije prošlog tjedna u Istanbulu. Iako je OKEx vodio puno razgovora o lokalnoj kripto sceni, Lennix Lai, direktor financijskih tržišta OKExa, na događaju je prošlog petka (21. veljače 2020.) iznio svoje mišljenje o pasivnom prihodu isključivo na kripto tržištu..

“Blockchain i digitalna imovina postupno se mijenjaju kako zarađujemo kamate. Uobičajeni tokovi definiraju društveni kapital na način na koji se kamata raspoređuje i uzima banke kao temeljne informacije i kreditne posrednike ”, rekao je Lennix Lai, direktor financijskog tržišta tvrtke OKEx. „Krećući se naprijed, na temelju PoS i DPoS, kao i DeFi pozajmljivanje, potencijalno će izvoditi nove proizvode koji redovito pružaju kamate. To može biti od obostrane koristi za tradicionalni financijski sustav, a time i milijardama korisnika donijeti prednost u ostvarivanju pasivnog dohotka. “

Lennix Lai, direktor financijskog tržišta tvrtke OKEx održao je uvodni govor 21. veljače 2020. Lennix Lai, direktor financijskog tržišta tvrtke OKEx pozvan je na razgovor za medije na licu mjesta.

Nebankarstvo je postalo globalni izazov

Tradicionalni financijski sustav prepoznao je izazove. Visoki operativni troškovi uspostavljanja poslovnica banaka i pružanja usluga u zemljama u razvoju ili nerazvijenim zemljama postali su prepreka. Doba niske kamatne stope donio je nekoliko nepoželjnih nuspojava u stvarnom gospodarstvu, posebno štetu bankama koje dodatno plaćaju za pohranu prekomjernih rezervi, ali nisu u mogućnosti prenijeti negativne stope na štediše.

Pasivni prihod u kripto

Važnost blockchaina, kao i kripto valute, može djelovati kao alternativno rješenje u rješavanju takvog izazova, gdje pametni ugovori hostirani na blockchainu rezultiraju pametnijim izmjenama i dopunama u financiranju trgovine po smanjenom trošku.

Financijski instrumenti bez dozvole mogu srušiti 99% barijere kako bi stvorili i izdali ugovore kojima se trguje po mjeri za svakoga tko se hedge, trguje i zarađuje. OKEx Pool sada podržava ulog od 8 glavnih tokena, uključujući EOS, ATOM, DAI i VSYS itd., s kamatnim stopama od čak 15%.

Vizija DeFi u OKExu – ekonomija bez trenja

Automatizirano pametno trgovačko vođenje može postići trenutnu nagodbu s nula rizika druge ugovorne strane, umanjujući potrebu za kolateralom za 99% i bilancom u trgovinskom ciklusu. Što se tiče DeFi-a, kripto tržište nudi alternativnu korist tradicionalnom novčanom tržištu. Tradicionalno tržište novca može biti ograničeno na lokalnu regulativu, institucionalne i kapitalne zahtjeve u smislu pristupačnosti, DeFi pozajmljivanje donosi globalno iskustvo bez dozvola, uz kontinuirano praćenje i usklađivanje. Osim toga, rizik druge ugovorne strane kod posudbe DeFi-a znatno je manji od tradicionalnog međusobnog kreditiranja. Štoviše, pametni ugovor također ubrzava vrijeme obrade i poboljšava jednostavnost korištenja uklanjanjem glomaznih papira za posrednike.

OKChain – komercijalni javni blockchain u vlasništvu OKExa

Prekretnica u razvoju svog DeFi ekosustava, OKEx je nedavno pokrenuo OKChain, komercijalni javni blockchain koji podržava stvaranje i puštanje DeFi aplikacija. Korisnici mogu izraditi vlastite DeFi aplikacije temeljene na blockchain tehnologiji na OKChainu. Istodobno, OKEx je također predstavio OKEx DEX, decentraliziranu burzu, koja je razmijenila prvu aplikaciju na OKChainu. Da bi pružio bolje iskustvo trgovanja i likvidnost, OKEx DEX podržava poravnanje u stvarnom vremenu u nepovjerljivom okruženju.

Za najzanimljivije događaje posjetite OKEx’s.

Fotografije događaja:

OKEx štand na Blockchain Economy 2020 s privlačnim suvenirima i informacijama bio je ikoničan na summitu.

Lennix Lai, direktor financijskog tržišta tvrtke OKEx, angažiran s mnoštvom medija, gostiju i poslovnih partnera tijekom dvodnevnog summita.

Lennix Lai, direktor OKEx-a za financijska tržišta, predstavio je glavnu riječ na Blockchain Economy 2020, istražujući temu oko pasivnog dohotka ekskluzivnog u kripto. Ekipa OKEx-a bila je na mjestu događaja kako bi upoznala i pozdravila svakog posjetitelja događaja.

KRAJ

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-mail: [e-pošta zaštićena]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner