Sretan rođendan, OKEx!

Slavimo našu prošlost, nadahnjujemo budućnost

Možda nas znate kao vodeću kripto burzu na otoku Blockchain, ali znate li da 31. listopada slavimo svoju drugu godišnjicu?

OKEx je jako napredovao i postao jedna od najvećih svjetskih spot i terminskih burzi digitalne imovine. Otkako smo osnovani, već smo naveli više od 400 parova terminskih poslova i spot trgovanja i možemo se pohvaliti velikim opsegom trgovine. Ipak, stvari nam nisu bile baš ružičaste, pogotovo kad se stalno moramo suočavati s optužbama i kritikama konkurenata.

Danas okrećemo novu stranicu s robusnim OKB ekosustavom, poboljšanim sustavima trgovine i sigurnosti, inovativnim projektima i globalnom ekspanzijom. U znak sjećanja na ovu značajnu priliku, radujmo se ovim uzbudljivim projektima na kojima radimo već mjesecima, a koji se očekuju 2020.!

Globalna samoregulirana organizacija (SRO)

1.jpeg

Kao lider u industriji, hrabro smo poduzeli korak naprijed kako bismo poboljšali stvari za cijelu industriju. Samo zajedničkom suradnjom razmjene mogu postaviti standarde koji uvode financijsku sigurnost za milijune ljudi, zato smo osnovali Globalnu samoreguliranu organizaciju (SRO) za povezivanje kolega iz industrije.

Najavljeno tijekom uvodne riječi na sastanku na vrhu DELTA, SRO je standardni skup praksi i politika koji su postavljeni na svoje mjesto. To je neovisna organizacija utemeljena na članstvu koja je otvorena za razmjene svih veličina i nadležnosti. SRO poziva članove globalne zajednice za kripto trgovanje da se udruže u uspostavljanju standarda za izradu tržišta, uvrštavanje i brisanje digitalne imovine s tržišta., i druge stavke kritične za rast cjelokupne industrije.

Nadamo se da razmjene članova mogu zajedno raditi na definiranju i usvajanju standarda za globalno promicanje usvajanja digitalnih dobara i dodavanje vrijednosti zajednici štiteći ulagače i trgovce, istovremeno potičući inovacije u cijelom ekosustavu OKB.

OKChain & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Napokon se to događa – novi vlasnički blockchain OKChain ”je u završnoj fazi razvoja i testnet će uskoro biti pokrenut. Kad OKChain postane stabilan, migrirat ćemo OKB, izvorni token mreže, sa Ethereum ERC-20 tokena na vlastiti OKChain mainnet.

Do tada će na mreži biti dostupna i naša prva decentralizirana razmjena (DEX), a mi ćemo otvoriti izbor za čvorove za blockchain. Pomoću OKB-a korisnici mogu glasati za svog omiljenog kandidata za supernode i podmiriti naknade za transakcije na OKDExu. OKB će se također koristiti za pretprodaju tokena, a projektni timovi ubuduće će morati plaćati super čvorove OKB kao naknade za usluge.

USDT margina & Ugovori s marginom žetona & Zamjene

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

Potražnja za terminskim trgovanjem uvijek je bila velika u kripto industriji, a mnoge kripto burze žele ući u svemir. Kako bismo korisnicima ponudili više opcija u trgovanju, vrlo brzo ćemo lansirati fjučerse na Tether-ov USDT, koji bi trebao biti objavljen u studenom ove godine.

Dva nova izvedena instrumenta omogućit će korisnicima otvoriti leveraged pozicije ili ući u leveraged poziciju za kupnju ili prodaju imovine, u ovom slučaju, s USDT-om.

Korištenjem samo USDT-a kao kolaterala, korisnici sada mogu otvoriti BTC, ETH i bilo koje druge ugovore, bez muke s prebacivanjem između različitih kriptovaluta, ušteda vremena i troškova.

USDT terminski ugovori bit će objavljeni 14. studenog, a simulacija započinje 5. studenog. USDT Perpetual Swap bit će pokrenut 9. prosinca, a simulacija započinje 30. studenog.

OKMSX, sigurnosna razmjena digitalnih sredstava

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

Nakon preseljenja sjedišta na Maltu, udružili smo se s MSX-om, digitalnim i fintech ogrankom holdinga Malte Stock Exchange Holdings, kako bismo zajedno pokrenuli novu burzu koja podržava maltašku inicijativu Blockchain Island. Ovo zajedničko ulaganje označava naše povjerenje u maltešku vladu, kao i našu predanost pružanju učinkovitog, sigurnog i transparentnog okruženja za trgovinu blockchainom korisnicima širom svijeta.

Andy Cheung, naš šef operacija, trgovinsku platformu nazivao je “institucionalnom razmjenom sigurnosnih tokena” koja će iskoristiti “digitalno upravljanje imovinom i tehnološku stručnost”. Iskoristivši iskustvo malteške burze u usklađivanju s propisima, OKMSX radi već godinu dana i sada se približava svojoj završnoj fazi razvoja, sa lansiranje se očekuje u prvoj polovici 2020.

Više OKB aplikacija

Od migracije OKB-a na Ethereum blockchain u travnju ove godine, nastojimo ubrzati masovno usvajanje našeg izvornog tokena u što više aspekata u svakodnevnom životu. Nedavno smo ponosni što smo na Twitteru našeg izvršnog direktora Jaya Haoa uveli 14 novih načina na koje možete koristiti svoj OKB, uključujući primanje financijskih usluga, poboljšanje vaše cyber sigurnosti i internetsku kupnju itd.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Iskreno želimo zahvaliti našim kupcima, partnerima i svima koji nas podržavaju i stoje uz nas. Nastavit ćemo usavršavati robusni blockchain ekosustav za korisnike i svi smo spremni povezati izvrsne inovativne blockchain projekte kako bismo olakšali ekološki razvoj za OKEx i potaknuli napredak industrije blockchaina i digitalne imovine..

O OKExu

Najveće i najraznolikije svjetsko tržište kriptovaluta, OKEx, je mjesto gdje globalni kripto trgovci, rudari i institucionalni investitori dolaze kako bi upravljali kripto imovinom, poboljšali mogućnosti ulaganja i rizike zaštite. Pružamo spot i derivate trgovanje, uključujući terminske pogodnosti, vječnu zamjenu i opcije, glavnih kriptovaluta, nudeći investitorima veliku fleksibilnost u formuliranju njihovih strategija za maksimiziranje dobitaka i ublažavanje rizika.

Kontakt za medije:

Vivien Choi

E-adresa: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner