STO – SEC mentesség alatt hajtják végre

Az alábbi információ egy véleménycikk, és nem szabad jogi tanácsként értelmezni. Teljes jogi véleményért forduljon a biztonsági tokenek ügyvédjéhez. Az információk kizárólag az USA szabályozásain alapulnak.

Mentesség alatt lebonyolított STO-k:

Gondos felülvizsgálat mellett az STO-k az Egyesült Államok Értékpapír-törvénye által a nyilvántartásba vétel alóli következő mentességek egyike szerint strukturálhatók.

 • A. szabály+
 • D. szabály
 • S szabály
 • CF rendelet

Meg kell jegyezni, hogy még akkor is, ha a token kibocsátását mentesítik a SEC-nél történő nyilvántartásba vétel alól, a mentességre való jogosultság érdekében az STO-t az amerikai értékpapír-törvények maradéktalan betartásával kell végrehajtani..

Pontosan mik ezek a mentességek?

A + szabály:

A Reg A + révén egy amerikai vagy kanadai vállalat lehetőséget kap a következőkre:

 • 12 hónap alatt 50 millió dollárt gyűjthet a részvények „nyilvános megkeresése” segítségével, és mentesülhet a részvények SEC és állami értékpapírjogi nyilvántartásba vétele alól..
 • Bizalmasan nyújtsa be ajánlattételi memorandumát a SEC-nek, és élvezze a lehetőséget, hogy „tesztelje a vizeket”, mielőtt mini-IPO / STO-t folytatna.
 • Élvezze az egyszerűsített, gyorsított felülvizsgálati folyamatot, amelynek során a vállalatnak csak 21 nappal a SEC minősítés és a roadshow kezdete előtt nyilvánosságra kell hoznia ajánlati memorandumát.
 • Kombinálja az állami finanszírozást (a Reg A + -on keresztül) a kockázati tőkések magánpénzével, hogy nagyobb körű adománygyűjtést hozzon létre.

D. szabály:

504. szabály A D. rendelet mentesíti a nyilvántartásba vételt legfeljebb 5 millió dollár értékpapír ajánlattételéről és eladásáról 12 hónapos időszak alatt. A társaság köteles a D formanyomtatványon értesítést benyújtani a Bizottsághoz a felajánlott értékpapírok első értékesítését követően 15 napon belül. Ezenkívül a társaságnak be kell tartania az állampapírokra vonatkozó törvényeket és előírásokat azokban az államokban, ahol értékpapírokat kínálnak vagy adnak el.

A következő vállalatok nem jogosultak az 504. szabály használatára: az Exchange Act-t jelentő társaságok; befektetési társaságok; azok a társaságok, amelyeknek nincs konkrét üzleti tervük, vagy amelyek jelezték üzleti tervüket, beolvadást vagy felvásárlást folytatnak egy ismeretlen társasággal vagy társaságokkal; és az 504. szabály alapján kizárt vállalatok „Rossz színész” eltiltási rendelkezései.

S szabály:

Ez a szabályozás azt jelenti, hogy az STO-knak a kereskedés megkezdése előtt egy évig „zárolniuk” kell a tokeneket.

A SEC írta: „A belföldi kibocsátók által az S szabály szerint offshore-ba helyezett részvénypapírokat a 144. szabály értelmében„ korlátozott értékpapírokként ”kell besorolni, így a nyilvántartásba vétel nélküli vagy a nyilvántartás alóli mentesítés nélküli eladásokat egy évre korlátozzák. . ”

Az ügyvédek másként értelmezik ezt az állítást, és konzultálnia kell egy jogi szakemberrel.


CF szabály:

Ez az a mentesség, amelyre számos STO vonatkozik, ha úgy döntenek, hogy összegyűjtik az olyan tömeges finanszírozási platformot, mint például Indítsa el a motort.

Ez kisebb emelésekhez megfelelő, de nagyobb emelésekhez nem biztos, hogy megfelelő.

Annak érdekében, hogy támaszkodni lehessen a közösségi finanszírozás alóli mentességre, bizonyos követelményeknek teljesülniük kell. Ez magában foglalja a a maximális ajánlati összeg 1 070 000 USD.

A szabályozási össztömeg-finanszírozásra támaszkodó értékpapírokat kibocsátó vállalat („kibocsátó”) 12 hónapos időszak alatt legfeljebb 1 070 000 USD összeget gyűjthet. Az adott ajánlatban eladható összeg meghatározásakor a kibocsátónak figyelembe kell vennie:

 • az általa eladott összeg (ideértve a kibocsátó által ellenőrzött vagy a vele közös ellenőrzés alatt álló szervezetek által értékesített összegeket, valamint a kibocsátó bármely elődje által eladott összegeket) a szabályozás közösségi finanszírozására támaszkodva a kibocsátást megelőző 12 hónapos időszakban. várható értékesítés dátuma, plusz
 • az az összeg, amelyet a kibocsátó a szabályozási társfinanszírozásra támaszkodva szándékozik előteremteni ebben az ajánlatban.

A kibocsátó nem összesíti az előző 12 hónapos időszakban más mentesített (nem közösségi finanszírozású) ajánlatokban eladott összegeket az adott rendeletben eladható összeg meghatározása céljából..

A befektetők igen a következő korlátozásokra figyelemmel:

Az egyéni befektetők számára korlátozott azok az összegek, amelyek 12 hónapos időszak alatt befektethetnek az összes szabályozási tömbfinanszírozási ajánlatba:

 • Ha valamelyik befektető éves jövedelme vagy nettó vagyona az kevesebb, mint 107 000 USD, akkor a befektető befektetési korlátja az alábbiak közül a nagyobb:
 • 2200 USD vagy
 • A befektető éves jövedelmének vagy nettó vagyonának 5 százaléka.
 • Ha az éves jövedelem és a nettó vagyon is egyenlő vagy meghaladja a 107 000 dollárt, akkor a befektetői határérték az éves jövedelmük vagy nettó vagyonuk kisebbikének 10 százaléka.
 • A 12 hónapos időszak alatt a befektetők számára eladott összes értékpapír összes összege az összes rendelet szerinti közösségi finanszírozási ajánlat révén nem haladhatja meg a 107 000 dollárt, függetlenül a befektető éves jövedelmétől vagy nettó vagyonától.

A házastársak közösen számolhatják nettó vagyonukat és éves jövedelmüket. Ez a diagram a befektetési korlátok néhány példáját szemlélteti:

Befektető

Éves jövedelem

Befektető

Nettó érték

Számítás Befektetési limit[4]
30 000 USD 105 000 dollár Nagyobb 2200 USD, vagy 30 000 USD (1500 USD) 5% -a 2200 dollár
150 000 USD 80 000 dollár Nagyobb 2200 dollár, vagy 80 000 dollár (4 000 dollár) 5% -a 4000 dollár
150 000 USD 107 000 dollár 107.000 USD (10.700 USD) 10% -a 10 700 USD
200 000 USD 900 000 dollár 200 000 USD (20 000 USD) 10% -a 20 000 USD
1 200 000 USD 2 000 000 USD Az 1 200 000 USD (120 000 USD) 10% -a, 10 000 000 USD felső határig 107 000 dollár

Összegzés:

Bár ez a bontás némi egyértelműséget kínálhat a témában, amint az látható, a SEC szabályozás bonyolult, és fontos jogi szakembert felvenni. Az ezen az oldalon található információk csak szórakoztatási célokat szolgálnak, és nem jogi tanácsként értelmezhetők.

Ha úgy dönt, hogy elindít egy STO-t, akkor dönthet úgy, hogy a fenti mentességek valamelyike ​​alá tartozik, vagy más módon alakítja az STO-t..

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a vállalatokat, amelyek jelenleg segítenek ebben a folyamatban:

Cég: Weboldal: Hely:
BX3 Capital www.bx3.io 261 Madison Avenue New York, NY 10016
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map