Ako se Bitcoin može stabilizirati na 6,4 tisuće dolara, to će možda testirati najvišu prošlotjednu razinu od 7 tisuća američkih dolara: Crypto Market Daily

Utorak, 24. ožujka: kripto tržišta bilježe solidne dobitke u protekla 24 sata. Cijena Bitcoina (BTC) porasla je gotovo 16 posto na dan, neprestano se penjajući prema gore s 6.400 dolara jutros.

Drugi najveći kripto po tržišnoj kapitalizaciji, Ether (ETH), zaradio je oko 14 posto i trguje preko 140 dolara u vrijeme tiska, gurajući prema kratkotrajnoj razini otpora od 145 dolara.

Ripple-ov XRP raste blažih 7 posto na dan, krećući se prema srednjoročnoj razini otpora od 0,1750 američkih dolara.

Bikova snaga raste za BTC

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Souce: OKEx.com

Sinoć je BTC ponovno doživio ekstremni trend. Nakon što je cijena snažno porasla na 6700 dolara, odmah je nazadovala i pala na oko 6.100 u samo nekoliko minuta. Od tada se cijena neprestano oporavlja od 6.400 američkih dolara.

Tim za analizu tržišta OKEx vjeruje da je uzorak zakačenja kojeg je sinoć slijedio veliki bikov svijećnjak tipičan potez velikog kita kako bi se namamili bikovi i raznijeli položaji medvjeda.

Bikov svijećnjak započeo je blizu 5.800 dolara i prvo probio neke kratke pozicije, što je zaustavilo gubitke blizu 6.000 dolara. Uz znakove velikog volumena i porasta cijena, međutim, tijekom sljedećih sat vremena cijena je trenutno pala s visoke razine, a dugačke pozicije koje su upravo ušle isprane su.

Trenutačno je trend prestao padati na 6.400 USD, a dno razine 1-H neprestano raste. To je znak sve veće snage bikova.

Ako cijena danas može održati stabilnost iznad 6.400 USD, postoji vjerojatnost testiranja otpora na 7.000 USD. Investitori moraju imati na umu da, čak i ako se trend probije ispod ove točke, ali ne probije 6.000 USD, trend je i dalje bikovski.

Bitcoin bikovima treba veći volumen da bi razbili 7 tisuća dolara

Gornji jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da je bikovska linija trendova dokazala da je uspješno podržala cijenu jučer, 23. ožujka. To također znači da se učinkovitost linije trendova poboljšava. Medvjedi trebaju više snage ako žele cijenu spustiti ispod nje.

Danas, iako se cijena pomicala s 5.800 na 6.800 dolara, gotovo dodirujući prethodnu najvišu razinu, čini se da količine otkupa pokazuju smanjeni trend. Ako se količine ne mogu povećati na visoku razinu, neće biti lako razbiti 7000 američkih dolara.

Ulagači bi trebali imati na umu da će, ako cijena padne ispod 6000 dolara – što znači da je pala ispod linije trenda – formiranje drugog dna i dalje biti moguće u budućnosti.


Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 7000 USD
 • Srednjoročni otpor: 7300 USD
 • Kratkoročna podrška: 6.400 USD
 • Srednjoročna podrška: 6000 USD

ETH se konsolidira, gurajući kratkoročnu razinu otpora

1H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

Jučer, 23. ožujka, ETH je učinkovito podržano sa 120 dolara i odskočeno, ali je nekoliko puta blokiran blizu 138 dolara. Ako se ne poveća kupovina sredstava koja podržavaju trend, možda će biti teško probiti ovu razinu otpora.

Za kratkoročnu snažnu potporu, investitori se prvo mogu usredotočiti na 134 dolara. Ako je ova razina slomljena, ETH može nastaviti testirati podršku na 120 USD.

Ulagači bi trebali biti svjesni da je 155 dolara gornji rub područja konsolidacije. Prije izbijanja iznad ove pozicije, trend se mora tretirati kao konsolidirajući, što znači da još uvijek može postojati ekstremno stanje na tržištu.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 145 USD
 • Srednjoročni otpor: 155 USD
 • Kratkoročna podrška: 134 USD
 • Srednjoročna podrška: 120 USD

XRP se suočava s kratkoročnom razinom otpora, treba aktivnije trgovanje

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Kao što prikazuje gornji grafikon, trend kretanja XRP-a postaje stabilan. Prva razina podrške može se povećati na 0,1440 dolara, a prva razina otpora iznosi oko 0,1650 dolara. Trenutno je trgovačka aktivnost niska, što otežava probijanje razine otpora.

Međutim, ako se povlačenje nakon pada s 0,1650 dolara može podržati na 0,1580 dolara, to je ujedno i snažniji signal bikovskog kretanja u budućnosti. Pad ispod $ 0,1440 može značiti da slučaju upijanja brojača treba više vremena.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1650 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1750 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1580 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1440 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map