Ako se Bitcoin ne može povratiti natrag preko 7 tisuća dolara, vjerojatno će ponovno testirati podršku od 6,5 dolara: Crypto Market Daily

Utorak, 21. travnja: Tržišta kriptovaluta bilježe korekcije u posljednja 24 sata.

Bitcoin (BTC) je pao ispod 7.000 američkih dolara, trgujući oko 6.850 američkih dolara u vrijeme tiska, što je pad od 4 posto na dan.

Ethereum (ETH) je u padu preko 5 posto, ponovno se suočavajući s otporom od 176 dolara za trgovanje oko 172 dolara.

Rippleov XRP također je zabilježio 4 posto gubitaka u protekla 24 sata, skliznuvši ispod 0,19 dolara da bi se trgovao oko 0,183 dolara po novčiću.

Bitcoin u povlačenju malih razmjera

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Čak i gledajući BTC-ov trend sinoć na satnoj razini, ne možemo reći da doživljava pad. U najboljem slučaju, trenutno stanje je povlačenje na maloj razini, čiji je cilj popraviti porast nakon odskoka u četvrtak. To bi trebala biti profitabilna kratkoročna kategorija trgovanja.

Iz perspektive trenutnog trenda, kratkoročni obim velike prodaje bliži se kraju. Vjerojatnost da ćete u sljedećih nekoliko sati učinkovito pasti ispod 6750 dolara je mala. Međutim, u usporedbi s bikovskim volumenom 16. travnja, prošireni volumen medvjeda i dalje je manji, što znači da na tržištu još uvijek postoje neke profitabilne pozicije. Ako odluče otići, cijena će pasti.

Ako je povratku teško stabilizirati se iznad 7000 američkih dolara ili trend i dalje oscilira oko 6750 američkih dolara, tada je moguće da izgledi na tržištu padnu na više od 6500 američkih dolara i tada pronađu podršku.

U filozofiji trgovanja i dalje dominira kratki spoj na vrhu i čežnja na dnu. Ulazne i izlazne točke odabiru se blizu ključnih razina potpore ili otpora, a trgovci ne mogu predugo zadržati nalog.

BTC bi mogao primijetiti snažne fluktuacije u sljedeća 2-3 dana

1D grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da vrh nedavnog oporavka nije uspio testirati prethodni, koji je iznosio oko 7.450 američkih dolara. To znači da je vrh svakog odskoka sve niži, iako je i dno svakog povlačenja sve veće – to je i dalje uravnoteženo stanje bikova i medvjeda.

Pomični prosjeci prikazani na grafikonu, MA (30) i MA (60), postat će trenutna dnevna podrška i otpor. Kako će se dva prosjeka vjerojatno prijeći u bliskoj budućnosti, u sljedeća 2-3 dana mogu se dogoditi ogromne fluktuacije jer se trend može promijeniti ako se prekine bilo koji pomični prosjek.

Međutim, na grafikonu dnevne razine najbolje je koristiti položaj križanja kako bi se procijenilo promjenu trenda. Stoga, ako MA (30) pokaže signal kretanja prema gore, budući će se trend napumpati ako se obrazac križanja može uspješno oblikovati.

Ulagači također trebaju imati na umu da, ako cijena nastavi padati ispod 6.500 USD, to može dovesti MA-a (30) da se ponovno kreće prema dolje i bit će mu teško kratkoročno prijeći s MA-om (60).

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 6.950 USD
 • Srednjoročni otpor: 7.200 USD
 • Kratkoročna podrška: 6750 USD
 • Srednjoročna podrška: 6.550 USD

ETH satni grafikon oblikuje glavu i ramena

4H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

ETH-ov četverosatni grafikon pokazuje da je cijena blokirana sa 175 dolara i da sada počinje pokazivati ​​damping signal. Podrška oko 166 USD možda će večeras trebati još jedan test (HKT).

Zapravo, referencirajući grafikone volumena i cijena, nije teško dobiti rezultat da se trend sada pomiče u desnom ramenu satnog uzorka Glava i ramena. Nakon što se rame oblikuje, vjerojatno će nastati jedan od dva stanja prikazana na karti.

Uvjet 1 znači da se obrazac nije nastavio i bikova snaga je jača od očekivane – moguće je da ETH testira prethodni maksimum, ali brzo pada.

Uvjet 2 znači da je obrazac uspješno formiran i da će se trend slabljenja nastaviti, a to znači da će 166 USD biti nevaljano, a povrat može doći iznad 150 USD.

Međutim, razina MACD divergencije ETH je mala. Ulagači bi mogli upotrijebiti ovu referencu kako bi procijenili da deponija neće biti jaka, stoga je uvjet 2 malo vjerojatan događaj.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 175 USD
 • Srednjoročni otpor: 189 dolara
 • Kratkoročna podrška: 166 USD
 • Srednjoročna podrška: 155 USD

XRP uronjen natrag u medvjeđi kanal

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Kao što grafikon pokazuje, XRP je sinoć pao natrag u medvjeđi kanal, iako je odskok izbacio trend iz kanala jutros. Cijena je potisnuta za 0,1855 američkih dolara, što daje signal slabljenja.

Trenutno se trend kreće gotovo blizu gornjeg ruba medvjeđeg kanala. Ako kanal može biti učinkovita potpora tijekom sljedećih nekoliko sati, trend se može kretati poput stanja 1 što znači da je čvrstoća potpore gornjeg ruba jaka i da trend neće ući u medvjeđu tendenciju.

Inače, ako cijena efektivno ponovno padne u kanal i odskok je blokiran gornjim rubom nakon kratkotrajnog odskoka, to znači da dolazi duži medvjeđi trend. Ulagači bi se trebali usredotočiti na učinkovitost podrške oko 0,1810 američkih dolara.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1850 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1885 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1810 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1780 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner