Bitcoin još uvijek očekuje učinkovitost potpore od 7 tisuća dolara nakon prodora u područje konsolidacije: Crypto Market Daily

Utorak, 7. travnja: Tržišta kriptovaluta danas su solidno u zelenom.

Od prva tri novčića, Ether (ETH) je zabilježio najveći rast u tom danu, i to više od 13 posto, pa se trgovalo oko 175 dolara. Novčić je značajno porastao počevši od jučer, s područja od 145 dolara, na kojem se trgovalo od petka, 3. travnja.

Bitcoin (BTC) također je zabilježio snažan rast tijekom posljednjih nekoliko dana, uspio se probiti iznad 7000 USD, a da se odmah nije vratio. Vodeća kriptovaluta dnevno poraste za oko 4 posto i trguje oko 7.400 američkih dolara.

Rippleov XRP također je probio svoju bivšu razinu kratkoročnog otpora, trgujući oko 0,202 dolara, što je oko 8 posto više na dan.

Bitcoin se suočava s tvrdim otporom od 7.500 do 7.900 dolara

4H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

BTC se nastavio konsolidirati preko 6.700 američkih dolara tijekom vikenda nakon što je u petak, 3. travnja probio tu granicu. Cijena je ponovno probila 7.000 američkih dolara jučer, 6. travnja, a jutros je dosegla novi najviši maksimum. Nakon dodirivanja 7.460 USD, cijena je pod pritiskom i trenutno je u konsolidaciji.

OKExov tim za analizu tržišta vjeruje da cijena i Mover Average Convergence Divergence (MACD) ukazuju na najveću divergenciju kako pokazuje gornji 4-satni grafikon. Ovo je signal bikova slabljenja.

Međutim, investitori bi trebali imati na umu da se divergencija uvijek završava kad cijena naiđe na jak otpor. Ulagači bi se trebali čuvati smetlišta, jer je područje između 7.500 i 7.900 američkih dolara apsolutno teško područje otpora.

Ako se kratkoročni trend može stabilizirati iznad 7000 USD nakon unosa korekcije, to znači da bikovi postupno jačaju. Suprotno tome, ako cijena ponovno padne ispod 7000 američkih dolara, moguće je da će tržište i dalje objavljivati ​​signal ispravljanja prethodnog preprodanog trenda.

BTC 1D grafikon pokazuje da količinama nedostaje značajno poboljšanje

1D grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Gornji jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da je nedavno dno povratnog poziva čvrsto iznad 6700 američkih dolara. To može značiti da se bikovi koji su zapeli u prethodnom poniranju postupno puštaju.

Međutim, podložno nedavnim tržišnim osjećajima, BTC se nije u potpunosti riješio pada. Obim trgovine nema značajnih poboljšanja, pa čak i ako je cijena probila 7.300 američkih dolara, još uvijek postoji mogućnost stagnacije i pada u bilo kojem trenutku.

A da ne spominjemo da je područje od 7.500 do 7.950 američkih dolara blizu izreza kontraintenzivnog područja na dnu 2019. Otpor čini vjerojatnost testiranja nove visoke male.

Grafikon volumena Bitcoina još uvijek pokazuje slabljenje razine kupnje koja trenutno slabi. To znači da nije dobar izbor za ulazak u dugu poziciju, jer bičju emociju treba testirati da li postaje bolja ili ne.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 7.400 USD
 • Srednjoročni otpor: 7.500 USD
 • Kratkoročna podrška: 7.250 USD
 • Srednjoročna podrška: 7000 USD

ETH bikovi vide znakove oporavka

4H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com


ETH se nedavno riješio pada. S povećanjem iznosa sredstava za kupnju, bikovi imaju neke znakove oporavka.

ETH je porastao za više od 13 posto u posljednja 24 sata. Cijena je sada pod pritiskom i tvrdi otpor od 180 dolara. Od trenutnog trenda, cijena se zatvorila apsolutno dugim obrnutim čekićem u roku od jednog sata, tijekom kojeg je dosegla novi maksimum, a gornji otpor bio je jak.

Ulagači bi trebali obratiti pažnju na raspon kratkoročnih korekcija – ako ETH može postojati čvrsto na 165 dolara, možda će i dalje biti bikovski.

Grafikon obujma pokazuje da kupnja sredstava postaje veća nego prošli tjedan. Ako se cijena može zadržati na trenutnoj razini ili povećati više, moguće je prebiti 180 USD. Inače, vjerojatniji je povratak na 165 dolara za pronalaženje podrške.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 180 USD
 • Srednjoročni otpor: 190 dolara
 • Kratkoročna podrška: 165 USD
 • Srednjoročna podrška: 160 USD

XRP se probija na svoje prethodno područje konsolidacije

4H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

XRP je započeo oporavak blizu 0,1780 dolara i nastavio probijati gornji rub područja konsolidacije na 0,1880 dolara tijekom sljedećih nekoliko sati.

Nakon testiranja 0,20 dolara, trend se može nastaviti pumpati ako cijena lagano padne i stabilizira se iznad 0,1880 dolara.

Ulagači bi trebali biti svjesni da je 0,2060 dolara nekada bilo posljednje područje konsolidacije prije pada sredinom ožujka. Ako cijena može prekinuti tu točku, to znači da može doći do stvarnog oporavka i da će se trend vjerojatno pomaknuti iz svog slabog stanja. U kombinaciji s rastom volumena, moguće je testirati 0,2060 USD ovog tjedna.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,2060 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,2140 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1950 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1880 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map