Bitcoin pod pritiskom od 7 tisuća američkih dolara, cijena i dalje traži potporu od 6500 američkih dolara: Crypto Market Daily

Srijeda, 15. travnja: Kripto tržišta doživljavaju vrlo malu promjenljivost tijekom posljednja 24 sata. Većina vrhunskih kriptovaluta dnevno bilježi manje od jednog postotnog kolebanja cijena.

Volatilnost BTC cijena treba podudarne količine da bi izbila

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Jučer, Bitcoinov mali odskok nije uspio testirati raspon otpora od 6.900 do 7.000 američkih dolara. Cijena je pala na 6.800 dolara samo nakon kratkog boravka na 6.990 dolara. Moguće je da će cijena i dalje testirati tu razinu otpora.

OKEx-ov tim za analizu tržišta vjeruje da je trenutni 1-satni trend pod pritiskom na ključnoj razini otpora od 7000 američkih dolara. Ta bi razina mogla postati vrh ovog odbijanja po satu, a postoji relativno velika vjerojatnost da će cijena i dalje tražiti potporu u smjeru od 6.500 američkih dolara.

Iako se 6.500 i 7.000 američkih dolara mogu smatrati gornjim i donjim rubovima područja pomicanja trenda ovaj tjedan, male fluktuacije mogu dovesti do toga da se cijena probije iznad 7.000 američkih dolara ili padne ispod 6.500 američkih dolara.

Međutim, s nedavnom niskom razinom trgovanja, gotovo je nemoguće da se dogodi učinkovit proboj. Tek kad se volatilnost cijene podudara s količinom, stanka može biti dovoljno snažna za nastavak.

Trenutni skok mogao bi biti prvi bikovski val

1W grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Povećavajući okvir grafikona, OKExov tim za analizu tržišta označio je prethodni vrh i dno kako bi bio siguran gdje je moguće identificirati valove.

U cijelom ciklusu obično postoje tri glavna povratna vala i pet glavnih bikovskih valova. Ako zamislimo da je pad u ožujku dno, tada povratni val od vrha na 13.898 dolara može povezati tri vala, kao što grafikon pokazuje.

Treći glavni povratni val također može uključivati ​​pet podvalova – to znači da trenutačno dno od oko 3.880 dolara nije najniže, pa bi cijena mogla stvoriti novo dno ako se dogodi ovo stanje.

Zbog učinka prepolovljenja u svibnju, prvi gore opisani uvjet može imati veću vjerojatnost da se dogodi. Trenutni skok može postati prvi bikovski val, a nakon povučenog vala (poput vala 2 u crvenoj boji), cijena se u budućnosti može vratiti na relativno visoku točku.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 6.950 USD
 • Srednjoročni otpor: 7100 USD
 • Kratkoročna podrška: 6750 USD
 • Srednjoročna podrška: 6.550 USD

ETH se kreće u uzorak s dvostrukim gornjim dijelom

1H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

Oporavak ETH-a za danas je blokiran za 161 USD, malo niže od prošlog, koji je iznosio oko 162 USD. Cijena je sada smanjena za 160 dolara nakon slabog odskoka.

Gledajući gornji 1-satni grafikon ETH-a, trend se pomiče u obrazac dvostrukog vrha. Budući da je drugi vrh niži od prvog, ovaj će obrazac biti slabiji od klasičnog scenarija.

Ako sljedeći skok ne može slomiti 160 dolara, uzorak s dvostrukim gornjim dijelom mogao bi se uspješno oblikovati, a cijena će vjerojatno prvo testirati podršku oko 155 dolara. Ako padne ispod njega, cijena će i dalje naći potporu od 150 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 160 USD
 • Srednjoročni otpor: 165 USD
 • Kratkoročna podrška: 155 USD
 • Srednjoročna podrška: 150 USD

Nedavni XRP skokovi čine medvjedastu liniju trendova

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

0,1900 dolara postaje prvi otpor cijeni XRP-a. Gornji jednosatni grafikon pokazuje da povezivanje svakog vrha svakog nedavnog skoka stvara medvjedastu liniju trendova. Linija trenda već je dva puta učinkovito testirana.

Ako trend i dalje potiskuje linija trenda treći put, to može značiti da se linija trenda može tretirati kao tvrd otpor i bit će značajna referenca za prosudbu budućeg smjera trenda.

Ako trend ne uspije ponovno testirati 0,1900 USD u kratkom roku, vjerojatno će pasti ispod 0,1850 USD, a možda čak i testirati podršku ispod 0,1800 USD, što je blizu 0,1760 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1925 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1960 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1850 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1760 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner