Bitcoin trgovci gledaju na liniju bikovskih trendova po satima kao na tvrdu podršku ispod 6,4 tisuće dolara: Dnevno kripto tržište

Kripto tržišta su se stabilizirala u posljednja 24 sata kako bi pritisnula vrijeme danas, 25. ožujka. Većina deset najboljih kovanica dnevno bilježi promjenu od oko 1-2 posto.

Bitcoin (BTC) se bori da probije točku od 7.000 dolara, suočavajući se s tvrdim otporom oko 6.900 dolara. Vodeća kriptovaluta pala je za 2 posto na dan, trenutačno trgujući oko 6.600 dolara na OKExu.

Ether (ETH) je također zabilježio blagi pad tijekom posljednja 24 sata trgujući oko 137 dolara na promptnom tržištu OKEx-a.

Treći najveći kripto, Rippleov XRP, smanjio se samo 1 posto na dan, suočavajući se s otporom od oko 0,16 dolara.

BTC se suočava s ključnim otporom na razini od 6.900 dolara

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Souce: OKEx.com

Iako je BTC jučer, 24. ožujka, dobio potporu od oko 6.500 američkih dolara, zamah oporavka nije bio jak, a opseg trgovanja i dalje nizak. Nakon što je prvi put blokiran na razini od 6.900 dolara, BTC se u drugom pokušaju nije uspio probiti kroz 6.800 dolara.

OKExov tim za analizu tržišta vjeruje da kako se dno raspona konsolidacije postupno povećava, vrhunac postupno opada. To znači da je prostor za cjenovnu aktivnost sukladno tome sužen.

Za male ulagače postoji rizik pri odabiru između dugih i kratkih pozicija. Čak i ako prevladavajuće sile iznenada podignu cijenu u kratkom vremenskom razdoblju, ako se ne uspiju probiti 7000 USD, i dalje postoji rizik da će cijena pasti formirajući pin bar.

S druge strane, ako medvjedi potisnu cijenu, ona će se i dalje brzo oporaviti na trenutno područje ako ne padne ispod 6000 dolara.

Dakle, ako bikovska linija trenda na satnoj razini i dalje vrijedi, vjerojatnost pada je mala i najbolje je pričekati proboj u ključnoj točki, a zatim ući na tržište.

Kako količina kupnje opada, bikovi se trude izbiti na 7 tisuća dolara

Gornji jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da cijena raste i kontinuirano raste prema 7000 američkih dolara. Čini se da će se proboj dogoditi u bilo kojem trenutku, međutim, grafikon volumena pokazuje da neće biti lako probiti ovu tvrdu razinu otpora jer se količina kupnje u stvari smanjuje.

To znači da ako se razina glasnoće ne bude mogla poboljšati u sljedećih nekoliko sati, cijena bi mogla pasti.

Investitore ne treba previše brinuti ova mogućnost. Ako se korekcija cijene može zaustaviti iznad bikove linije trenda, tada će proboj možda ipak imati šanse nakon kratkog razdoblja konsolidacije.

Međutim, ako se cijena probije ispod linije trenda i odbijanje zaustavi, to znači da će deponiranje trajati dulje nego što se očekivalo.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 6.900 USD
 • Srednjoročni otpor: 7000 USD
 • Kratkoročna podrška: 6.400 USD
 • Srednjoročna podrška: 6000 USD

ETH se suočava s kratkoročnim otporom na 145 dolara

4H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

Kratkoročna amplituda ETH je uska. I dalje je teško da se cijena probije u rasponu između 134 i 145 dolara.

Bez obzira pokazuju li bikovi ili medvjedi znakove aktiviranja tijekom dana, investitori mogu izravno obratiti pažnju na točku tvrdog otpora od 155 dolara i učinkovitost područja jake potpore između 110 i 120 dolara.

Investitori bi trebali primijetiti da lomljenje 145 dolara samo znači da bikova snaga jača. To ne znači da trend izbija iz područja konsolidacije, osim ako je područje otpora oko 155 dolara slomljeno. Promjena stanja volumena također je još jedan važan čimbenik koji treba uzeti u obzir.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 145 USD
 • Srednjoročni otpor: 155 USD
 • Kratkoročna podrška: 134 USD
 • Srednjoročna podrška: 120 USD

XRP pokazuje otpor na 0,165 dolara, trgovci traže kratkoročnu podršku

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Za XPR, 0,1650 američkih dolara nedavno se pokazalo kao snažna točka otpora. Ako se opseg trgovanja ne može povećati, trenutnu će poziciju otpora biti teško prekinuti na kratko.

To je rečeno, niža podrška – oko 0,1600 USD – nije dovoljno jaka. Jednom kad cijena počne padati, 0,1440 dolara može postati prva učinkovita razina podrške.

Imajte na umu da nije dobro vrijeme za dugačak ulazak ako je cijena kratkotrajno srušila 0,1650 USD. Trgovci bi trebali pričekati da se cijena stabilizira i probiju srednjoročnu razinu otpora od 0,1750 dolara.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1650 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1750 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1440 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1270 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner