Bitkonski oblici konvergencijskog trokuta, povlačenje odozdo mogli bi dobiti potporu oko 6.950 USD: Crypto Market Daily

Četvrtak, 23. travnja: većina vrhunskih kriptovaluta bilježi blage do umjerene dobitke u posljednja 24 sata.

Bitcoin (BTC) i dalje se kreće iznad 7000 američkih dolara, bilježeći rast od 1,5 posto svakog dana.

Ethereum (ETH) porastao je za 3,4 posto, vidjevši drugi rast u prvih deset kovanica.

Rippleov XRP zaradio je samo 0,6 posto tijekom posljednja 24 sata, i dalje trgujući ispod 0,19 dolara.

7.200 dolara teško je prekinuti s trenutnim količinama

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Nakon što je Bitcoin potisnuto područjem otpora između 7.200 i 7.300 USD, trend je jutros opao i sada je pronašao potporu od 7.050 USD. Tijekom posljednja dva sata trend je vidio povratni signal, ali prostor je ograničen, jer nije lako razbiti 7.200 USD s trenutnim razinama glasnoće.

Crveni krugovi na 1-satnom grafikonu pokazuju da je, otkad je cijena 7. travnja dosegla vrh od 7.470 dolara, vrh svakog sljedećeg odskoka bio niži – pogodivši oko 7.300, a zatim 7.200 dolara.

Zeleni krugovi označavaju da je svaki povratni dno po satu također bio veći od prethodnog, oko 6450 USD, a zatim 6750 USD.

Postoje klasične karakteristike uzorka konvergencijskog trokuta. Stoga se može predvidjeti da povlačenje dna tijekom ove faze može dobiti podršku oko 6.950 USD. Ulagači trebaju imati na umu da ako se povlačenje ili odskok pomaknu više ili niže od prethodnog vrha ili dna, to vjerojatno znači da će sljedeći trend biti vidljiv na dnevnoj razini.

Pomicanje područja Bitcoina sužavanje između MA (30) i MA (60)

1D grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Jednodnevni grafikon Bitcoina i dalje pokazuje da trenutno trend nije slomio podršku MA (30) ili otpor MA (60). Međutim, pokretno se područje sužava, što znači da bi se stanka mogla dogoditi u narednim danima.

Prije ulaska na tržište trgovci moraju potvrditi da je prekid racionalan. Tijekom izbijanja mogla bi se pojaviti dva uvjeta. U stanju 1 trend je jak i moguće je da će se više od jedne trećine prvog svijeća koji se lomi stvoriti iznad MA (60). U ovom se stanju teško vratiti trendu na prethodno područje. Inače, ako je iznad MA (60) samo manje od trećine svijećnjaka, to može značiti da je lomljenje slabo i moguće je da je to zamka. Isti princip vrijedi i ako padne ispod MA (30).

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 7.200 USD
 • Srednjoročni otpor: 7300 USD
 • Kratkoročna podrška: 7050 USD
 • Srednjoročna podrška: 6.950 USD

Treba dokazati potporu ETH-a za MA (30)

1H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

ETH-ov MA (30) pokazao se učinkovitom potporom tijekom posljednja tri sata. Međutim, još uvijek treba vremena da dokaže snagu podrške jer je razdoblje provjere bilo kratko.

Međutim, iako je trend jednom dosegnuo 187 dolara, što je tek malo niže od nedavnog vrha oko 189 dolara, ETH-ova bikova snaga do sada nije porasla na snažnu razinu. Nedostaje povratne energije.


Ako ovog vikenda trend ponovo padne ispod 175 dolara, vjerojatno će se oblikovati obrazac s dvostrukim gornjim dijelom, a cijena bi mogla testirati 166 dolara. S druge strane, ako se cijena još uvijek može stabilizirati na 180 dolara nakon povlačenja, u ovom je stanju moguć daljnji oporavak za testiranje 189 dolara.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 183 USD
 • Srednjoročni otpor: 187 USD
 • Kratkoročna podrška: 178 USD
 • Srednjoročna podrška: 175 USD

XRP ima podršku od 0,1855 USD

4H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Kao što pokazuje XRP 4-satni grafikon, trend je privremeno podržan s 0,1855 dolara nakon što se jučer probio kroz njega. Međutim, obrnuti uzorak čekića koji se stvorio prije dva sata dao je signal slabljenja bikova. Trenutno je otpor oko 0,1920 dolara dovoljno težak.

Razina glasnoće također se smanjuje na nedavno rekordno nisku razinu, a rast se može dogoditi svakog trenutka noću. S obzirom na trenutnu razinu otpora i podrške, vjerojatnije je da će pasti, ali trend se može oporaviti bez dodirivanja 0,1780 dolara ako medvjeđi volumen ne može nastaviti rasti.

Za kratkoročne ulagače, jer se opseg kretanja sužava, a XRP je novčić koji drastično fluktuira, važno je imati na umu da ne možete predugo zadržati i postaviti odgovarajući stop-gubitak.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1920 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1950 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1855 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1780 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map