BTC cijenu pojačali SUSHI i obnovljeni DeFi prenaponski val

Preko noći je tržište kriptovaluta ponovno zabilježilo svoj ukupni porast kapitalizacije jer je porasla potražnja za decentraliziranim financijskim tokenima. Mjerni podaci povećali su se za 3,2% da bi premašili 400 milijardi dolara, prema podacima iz CoinGecko. Istodobno, udio Bitcoina (BTC) na ukupnom tržištu pao je na 54,8%.

Dok su svi jurišali na razne projekte uzgoja prinosa, potražnja za eterom (ETH) narasla je – preko noći porasla za 8,85%. Ether je glavni pokretač ovog tjedna tržište, potaknuvši cijenu Bitcoina za 2,02% na oko 11.900 USD. Međutim, sudionici na tržištu očito ne favoriziraju druge glavne altcoine i oni su značajno lošiji od ETH-a, dok su EOS i Litecoin (LTC) porasli za samo 2,21%, odnosno 1,82%.

Indeksna ploča OKEx žetona svijetli zeleno od 1. rujna UTC, 1. rujna. Izvor: OKEx

Prema DeBank, ukupna vrijednost zaključana u DeFi-u sada je premašila 11 milijardi dolara – a SushiSwap (SUSHI) najzanimljiviji je na jelovniku. 28. kolovoza lansirana je vilica Uniswap, a ukupna zaključana vrijednost premašila je više od 270 milijuna dolara za manje od 12 sati. Trenutno je SushiSwap prikupio više od 1,5 milijardi američkih dolara tokena ili oko 80% ukupne imovine Uniswap-a, prema Sushiboard.

Ukupna vrijednost zaključana u DeFi-u nastavlja rasti. Izvor: DeBank

Sushiswap dodaje poticaj simbolu Uniswap-u dodjeljujući dio svojih naknada za trgovanje imateljima SushiSwap tokena SUSHI, koji se mogu prodati na sekundarnom tržištu. Zbog povoljne ekonomije SUSHI tokena i skupova visokog prinosa, SUSHI je najtoplije ime među DeFi tokenima ovih dana. Nadalje, konkurencija za koje bi bazeni likvidnosti trebali biti navedeni na SushiSwap-u žestoko je, što je jučer brzo povećalo potražnju za SUSHI-jem. Vidimo čak i određene projekte kako kupuju glasove na SushiSwap-u kako bi njihovi projekti imali veće šanse da budu uvršteni. Trenutni lideri na ovom natjecanju su YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BAZA i drugi.

Važno je napomenuti da bilo koja manja programska pogreška koda može imati nesagledive posljedice za ove decentralizirane platforme i postati bankomat za hakere. Još uvijek SushiSwap nije završio formalnu reviziju.

Jučer se također tražio serum (SRM) koji je preko noći porastao za 27%, zbog velike vjerojatnosti da će biti uvršten u sljedeću rundu na SushiSwap. Ostali DeFi tokeni koji su preko noći porasli za više od 20% su Compound (COMP), Curve (CRV) i UMA. TRON će svoj projekt rudarstva likvidnosti, SUN, objaviti 2. rujna i porast je za 15%.

SushiSwap / Pools i postotak Uniswap likvidnosti. Izvor: Sushiboard

Novi oglasi

OKEx sa zadovoljstvom objavljuje da su SushiSwap (SUSHI), YFValue (YFV) i PowerPool koncentrirana glasačka snaga (CVP) sada navedeni na OKEx.

Svi gore navedeni tokeni mogu se odmah položiti na OKEx račune. Trgovački parovi SUSHI / USDT, YFV / USDT i CVP / USDT bit će dostupni danas u 10:00 UTC. SUSHI / ETH, YFV / ETH i CVP / ETH bit će dostupni danas u 11:00 UTC.

Vrhunski dobitnici i gubitnici altcoina

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • GOD / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Altcoin-ovi s malim kapicama nastavljaju poletjeti. Exchange Union (XUC) je drugi dan zaredom na ljestvici najboljih dobitnika i porastao je za 36,63%. Današnji veliki pobjednik bio je TokenClub (TCT), koji je preko noći porastao 87,09%.

BTC tehnička analiza

BTC je snažno porastao jutros nakon korekcije na razinu od 11.550 dolara, jučer spomenuti unutardnevni prag. Jasno je vidjeti da BTC pojačavaju veliki altcoini poput ETH i TRX.


BTC trenutno posluje na kritičnoj razini od 11.900 USD. Ako se ta razina može održati, mogla bi i dalje izazivati ​​prethodne maksimume blizu 12.200 USD.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h grafikon – 9/1. Izvor: OKEx, TradingView

ETH tehnička analiza

Eterova cijena bila je jaka nakon što je odustao od podrške od 430 dolara, a zatim odmah postavio novi lokalni maksimum od 467 dolara. Zbog brzog skupa podrška od 445 dolara je sada dalje.

Ako se manija oko DeFi-a može održati ovaj tjedan, potražnja za ETH-om vjerojatno će također ostati održiva. Značajnija korekcija bila bi manje vjerojatna.

Grafikon cijena Ethereuma - 9/1OKEx ETH trajni zamjenski grafikon od 1 sata – 9/1. Izvor: OKEx, TradingView

Niste trgovac OKExom? Naučite kako započeti trgovanje!

OKEx Insights predstavlja analize tržišta, dubinske značajke, originalna istraživanja & kurirane vijesti kripto profesionalaca.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map