BTC ponovno ne uspije slomiti 7 tisuća dolara, suočava se s rizikom pada na 6 tisuća dolara Podrška: Crypto Market Daily

Kripto tržišta nastavila su uglavnom trgovati postrance tijekom posljednja 24 sata kako bi pritisnula vrijeme danas, 26. ožujka. Većina deset najboljih novčića bilježi promjenu od oko 1-2 posto na dan.

Bitcoin (BTC) je u padu za oko 2 posto, trgujući oko $ 6.600, prema OKEx-ovom BTC / USD indeksu.

Ether (ETH) i dalje se suočava sa snažnim otporom od 145 dolara, trenutno na dan za oko 2 posto i trguje na 135 dolara.

Rippleov XRP također se suočava s kritičnim otporom od 0,165 dolara, ne mogavši ​​ga probiti. Novčić je za dan smanjen za djelić posto, trgujući po cijeni od 0,16 dolara.

BTC izgleda niže za podršku, 6.400 USD više nije jak

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Souce: OKEx.com

Jučer, 25. ožujka, BTC nije uspio ponovno probiti bod od 7.000 dolara. Dogodilo se gotovo isto što i s prvim testom od 7000 američkih dolara 23. ožujka – ogromna količina prodaje pojavila se u sljedećih sat vremena nakon neuspjelog pokušaja.

OKExov tim za analizu tržišta vjeruje da će se s neuspjehom izbijanja povjerenje bikova više smanjiti. Iako cijenu sada još uvijek podržava 6.500 američkih dolara, vjerojatno će biti nevaljana ako se prodaja emocija poveća. 6.400 američkih dolara u tom slučaju neće biti snažna podrška.

Međutim, također je još uvijek moguće da bi se cijena mogla probiti kroz 7000 američkih dolara ako izbijanje prati sve veća količina.

Ulagači bi trebali obratiti više pažnje na bikovski trend u kratkom roku. Probni položaj može biti oko 6.150 USD.

Trgovci bi trebali imati na umu da, čak i ako cijena padne ispod linije trenda, nije dobar trenutak da se odmah uđe u kratke termine, jer tržištu treba vremena da potvrdi da je probijanje racionalno. Bolje zatvoriti poziciju oko 5650 USD, jer je vjerojatnije da će trend tamo dobiti podršku.

Količine kupnje BTC približavaju se najnižoj razini u dva tjedna

Gornji jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da se trend kreće prema 30-dnevnom pomičnom prosjeku. Prije je ovo bila tvrdica. Ako se cijena ovaj put ne može probiti, to znači da je pumpanje energije slabo i da je tržištu potrebno više sredstava.

Opseg kupnje gotovo se smanjio na najnižu razinu u posljednja dva tjedna. To znači da je trenutno gotovo nemoguće probiti se i postoji velika vjerojatnost da će trend krenuti u suprotnom smjeru.

Ulagači bi trebali imati na umu da se tržište mijenja i ne može predvidjeti, pa ako u kratkom roku razbijemo 7000 USD, trebali bismo pričekati da se stabilizira i može ući u dugu poziciju.

Moguće je da cijena ponovno padne. Ako trend padne na drugo dno, može se predvidjeti oko 5650 američkih dolara jer je to prva učinkovita podrška ako je bikova linija trenda probijena. Drugi mogući položaj dna može biti oko 5000 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 6.900 USD
 • Srednjoročni otpor: 7000 USD
 • Kratkoročna podrška: 6.500 USD
 • Srednjoročna podrška: 6000 USD

ETH tržište pokazuje znakove slabosti

4H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

ETH jučer nije uspio slomiti 145 dolara, a sada je cijena potisnuta na 140 dolara. Trgovinske aktivnosti slabe i trend se pomiče kako bi se popunilo gotovo 90% područja trokuta. To ukazuje na trenutno slabost tržišta ETH.

Moguće je da će se bikovska trend linija testirati tijekom dana jer se cijena kreće u obrascu kako bi joj se približila. Nakon što potvrdimo da je probijanje racionalno, sljedeći cilj je oko 120 USD jer je to jaka razina podrške. Sjetite se ako se cijena nakon probijanja vrati natrag na područje trokuta, to znači da bikovski trend nije gotov.

Ulagači bi mogli očekivati ​​proboj iznad 145 USD, pa čak i 155 USD, ako trend i dalje može biti podržan linijom trenda. Međutim, očekivati ​​da to ne znači ući u tom trenutku. Kako je raspon kolebanja mali, a kretanje će biti brzo, nije lako kontrolirati rizik. Stoga budite strpljivi i pričekajte da uđe jasan signal.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 145 USD
 • Srednjoročni otpor: 155 USD
 • Kratkoročna podrška: 134 USD
 • Srednjoročna podrška: 120 USD

XRP trguje bočno protiv otpora od 0,165 dolara

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.co

Nedavni trend XRP-a dokazao je da je 0,1650 američkih dolara teško otporno mjesto. Gotovo da nije moguće testirati 0,1750 USD u kratkom roku.

U usporedbi s ETH i BTC, obim trgovine XRP smanjio se do točke smrzavanja. To znači da će bikovi i dalje gubiti samopouzdanje, a cijena će vjerojatno testirati 0,1440 američkih dolara ili još dublje kako bi stvorila još jedno dno. Tada će vjerojatno stvoriti dvostruko dno ako se to ostvari.

Cijena XRP-a može se oporaviti i testirati 0,1750 USD ako se oblikuje obrazac prikazan na gornjoj shemi. Investitori bi trebali primijetiti snagu otpora oko 0,1750 USD i učinkovitost podrške oko 0,1440 USD. Prekid bilo kojeg od njih može značiti da je područje konsolidacije uništeno i ući ćemo u novi trend.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1650 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1750 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1440 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1270 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner