BTC porastu nedostaje značajan opseg, daljnji povratak treba postojano zadržati na 6,3 do 6,4 tisuće USD: Crypto Market Daily

Tržišta kriptovaluta jutros, u utorak, 31. ožujka, bilježe malu nestabilnost. Najveća kriptovaluta Bitcoin (BTC) porasla je oko 3 posto na dan, zadržavajući jučerašnju dobit nakon što je pala tijekom vikenda. Novčićem se trguje oko 6.500 američkih dolara.

Ether (ETH) trguje postrance tijekom posljednja 24 sata, bilježeći rast od samo 1 posto i trgovanje oko 130 dolara prema vremenu tiska.

Rippleov XRP je zabilježio još manje promjena svaki dan, samo za jedan djelić posto, trgujući oko 0,173 dolara.

BTC stagnira sa slabim količinama

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Souce: OKEx.com

Jučer, 30. ožujka, BTC je započeo odskok na razini sata nakon kratkotrajne konsolidacije iznad 5.800 dolara. Kako je cijena dosegla 6.600 USD, postojao je jasan signal stagnacije, a sada se cijena kreće oko raspona 6.500 USD.

Tim za analizu tržišta OKExa vjeruje da odskok od sinoć do jutros nije bio popraćen značajno povećanim volumenom; bikovski trend nastavio se nekoliko sati dok nije bilo očitog otpora na 6.500 dolara. To je dokazalo da područje od 6.000 do 6.400 USD ima manje zaključanih pozicija, a mala količina aktivnih sredstava za kupnju može povisiti cijenu.

Međutim, jednosatni obrnuti obrazac čekića u 4 sata ujutro HKT ukazuje na to da je snaga otpora područja intenzivnog trgovanja oko 6.500 – 6.900 američkih dolara još uvijek jaka.

Pokazalo se da je 5,8 tisuća američkih dolara kratkoročno dno

Gornji jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da se 5.800 američkih dolara pokazalo kao kratkoročno dno. Iako bikovi pokušavaju povećati cijenu do točke MA (30), koja iznosi oko 7000 američkih dolara, nema dovoljno volumena za probijanje trenutne razine.

Dva uvjeta prikazana na gornjem grafikonu su najviše moguće rute kretanja za cijenu u budućnosti. Međutim, tim OKEx-a vjeruje da nije lako izravno razbiti 7000 USD jer tržištu treba više novih sredstava. S obzirom na to, jedina stvar koja se na ovom tržištu nikad ne mijenja je da se ono mijenja cijelo vrijeme.

Uvjet dva na karti velika je mogućnost jer daje više vremena za konsolidaciju, što znači da će prelomna snaga biti snažnija.

Ulagače podsjećamo da se, ako se trend ne može probiti i bude čvrst na 6.500 dolara, moraju zaštititi od rizika da se vrate. S obzirom na to da su trenutne prodajne aktivnosti također relativno slabe, podrška u nastavku može se privremeno usredotočiti na 5.850 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 6.500 USD
 • Srednjoročni otpor: 6 650 USD
 • Kratkoročna podrška: 6.400 USD
 • Srednjoročna podrška: 6000 USD

ETH je zapeo ispod 134 dolara, ali količina medvjeda je slaba

1H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com


ETH je pokazao određeni uzorak volumena prije nego što je postigao snažni otpor od 134 dolara. Međutim, nakon što cijena stagnira ispod 134 dolara, volumen trgovine brzo se smanjuje. Cijena je sada pala malo iznad 130 dolara.

Kako količine prodaje trenutno nisu aktivne, bikovi su u stanju gurnuti cijenu iznad 134 dolara samo s relativno velikom količinom. Moguće je da će nakon probijanja i stabilizacije na 134 dolara cijena ETH-a vjerojatno testirati 145 dolara.

Inače, investitori bi se trebali usredotočiti na prvu razinu podrške oko 130 USD, a ako padne ispod, trend će nastaviti testirati 123 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 134 USD
 • Srednjoročni otpor: 145 USD
 • Kratkoročna podrška: 130 USD
 • Srednjoročna podrška: 123 USD

XRP se i dalje suočava s pritiskom od 0,1750 USD

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

XRP-ova povratna energija postupno je slabila kad nije dotaknuo jaku razinu otpora oko 0,1811 američkih dolara. Stoga je pritisak na otporu od 0,1750 dolara bio u skladu s očekivanjima. Prva podrška u nastavku je 0,1700 USD, ako padne ispod toga. Inače, XRP će i dalje tražiti podršku od 0,1650 USD.

Međutim, kao što prikazuje gornji grafikon, volumen prodaje svakog odlagališta nakon oporavka mnogo je veći od volumena odbijanja. To znači da ako cijena ne može slomiti trenutni tvrdi otpor, lako je brzo pasti. Tada je moguće testirati podršku oko 0,1610 USD.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1750 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1820 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1650 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1610 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map