BTC se nastavlja boriti oko 10 tisuća američkih dolara, ali bikovi ne odustaju: Tjedni nadzor tržišta

Kripto tržište tjedno

Unatoč tome što je prošli tjedan započeo s 10.000 dolara na karticama, Bitcoin (BTC) cijene su ostale neodlučne jer je u ponedjeljak val u potpunosti poništen, nakon čega je slijedilo trgovanje u rasponu do kraja tjedna.

Međutim, nedjeljno zatvaranje od 9.746 dolara, prema cijenama OKEx Spota, bilo je najveće tjedno zatvaranje od sredine veljače, označavajući 3,3 posto dobitka za vodeću digitalnu valutu, unatoč snažnom prodajnom pritisku na koji je ukazivao dugi fitilj na vrhu.

U međuvremenu, Cardano (ADA) je najveći dobitnik među prvih 10 altcoina po kapitalizaciji, zabilježivši prinose od 17,39 posto. S 0,086 dolara ADA je blizu 52-tjednog maksimuma od 0,098 dolara, u očekivanju pozitivnog Ažuriranje razvoja Shelley Testneta.

Ethereum (ETH), druga po veličini digitalna valuta, tjedan je završila s porastom cijene od 5,48 posto. The ETH / BTC par je u posljednja tri tjedna dobio 17 posto, pokazujući bikovski zamah koji je doveo do prebacivanja dokaza o udjelu, koji se očekuje u trećem kvartalu. EOS porasla je više od 3,4 posto u petak zbog vijesti da je EOSIO pokrenuo društvenu mrežu GLAS bit će službeno pokrenut 4. srpnja. VOICE je primio najmanje 150 milijuna dolara ulaganja Block.onea, tvrtke koja stoji iza EOS-a.

tjedni kripto vraća se 7. lipnjaTjedni povrat glavnih kriptovaluta 6/1 – 6/7. Izvor: Tradingview

Bitcoin Hashrate raste nakon prilagodbe poteškoća

The Bitcoin (BTC) mreža prošla je tjedna podvrgnuta još jednoj poteškoći u bloku 633.025. Poteškoća se sada svela na 13,73T – pad od 9,29 posto Bitinfocharts podaci. Kao što smo primijetili u petak Market Daily ažuriranje, prošla prilagođavanja poteškoća i kretanje cijena pokazuju da padovi od devet posto ili više obično signaliziraju dno.

Bitcoin hashrate i poteškoćeBitcoin znači brzinu raspršivanja i poteškoće. Izvor: Koinmetrija

Međutim, nakon prilagodbe poteškoće, hashrate se popeo na gotovo sve visine, što je rezultiralo blokovima Bitcoin koji se proizvode na Intervali od 7 minuta, u usporedbi s ciljanim vremenom od 10 minuta. Ako se ovaj trend nastavi, vidjet ćemo skok poteškoća do sljedeće vremenske oznake prilagodbe, devet dana kasnije.

Trenutno nije jasno je li ovaj porast brzine raspršivanja izravno povezan s dolaskom sezone poplava na jugozapadu Kine, ali očekuje se da će cijena električne energije tijekom sezone poplave pasti 40 posto sa 0,25 juana (0,035 dolara) po KWH na 0,15 Yuan (0,021 USD) prema BeatleNews podaci.

Bitcoin Outlook

Primijetili smo u prošlotjednom Market Watch Weekly taj se osjećaj preokrenuo na tržištu opcija jer su pozivi skuplji nego što se stavljaju u promet, a rizik od volatilnosti veći je prema gore – taj se trend nastavlja do sada.

Bikovi su ušli all-in i uspješno obranili kritičnu razinu podrške od 9.300 do 9.400 dolara u nedjelju navečer (UTC). Zatvaranje u tjednu na 9.746 dolara bilo je iznad prethodnog najvišeg tjedna na zatvaranju 17. svibnja, što je dobar pokazatelj da bi se bikovski zamah mogao nastaviti.

Međutim, ako možemo vidjeti dnevno zatvaranje iznad godišnjeg maksimuma od 10.502 dolara, to će Bitcoinu dati puno prostora s gornje strane. No, u kratkom roku, snažni otpor od 10.200 USD u više je navrata igrao važnu ulogu u suzbijanju bilo kakvog rasta prema gore.

OKEx BTC SpotSpot cijena OKEx BTC. 1H grafikon. Izvor: OKEx

Gledajući naprijed ovaj tjedan

The Nasdaq je u petak dosegla najvišu razinu, srušivši prethodni rekord od 9.838 bodova, uspješno postigavši ​​preokret u obliku slova V. S&Future za P 500 također su skočili više na otvaranju u ponedjeljak.

Federalne rezerve objavit će rezultate svojih Sastanak FOMC-a u srijedu. Unatoč raširenim očekivanjima da će kamatne stope ostati nepromijenjene, Fedova odluka može utjecati na tržište.

U kripto, Tron (TRX) u ponedjeljak ima najavu projekta Izrađivač (MKR) na popisu na Coinbase Pro. The Učinak popisa Coinbase mogao povećati cijenu MKR ovog tjedna. U međuvremenu, Zilliqa (ZIL) dovršit će podršku za ulaganje ovog mjeseca.

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno

OKEx Insights predstavlja analize tržišta, dubinske značajke i kurirane vijesti kripto profesionalaca.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner