Crypto Market Daily (1,10) | BTC Jednosatni uzorak glave i ramena oblikovao se, pad ispod 7 700 USD mogao bi se vratiti na prethodni slabi trend.

BTC trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Ovo je četverosatni grafikon BTC-a, nakon što je pao ispod ključne pozicije iznad 8000 dolara, gotovo da nije bilo formiranog odskoka tijekom sljedećih nekoliko sati, to nam daje signal da snaga bikova postaje sve slabija. Zbog optimističnih osjećaja koji postupno nestaju kad cijena padne ispod 8000 američkih dolara, sve više i više dugih pozicija odluči prodati i napustiti, ova akcija daje velik pritisak na odskok bikova.

Cijena je pala ispod MA (30) i ide na područje podrške između 7600 ~ 7700 USD. Ulagači bi trebali podsjetiti da ako ova pozicija ne može biti učinkovita tijekom vikenda, može značiti da gornji rub prethodnog područja intenzivnog trgovanja nije dostupan, cijena će testirati 7450 ~ 7550 američkih dolara u sljedećem razdoblju.

Iako se cijena može stabilizirati na 7700 američkih dolara, investitori ne mogu biti toliko optimistični prema oporavku, 7750 ~ 7800 američkih dolara bit će prvi otpor.

Karakter razine1D – konsolidacija

Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da je jučerašnja eksplozivna prodaja od 00:00 do 01:00 odražavala iscrpljenost snage bikova i pesimistična očekivanja gornjeg prostora. S obzirom na činjenicu da je ovaj skok snažno porastao na 8460 američkih dolara bez trenda konsolidacije nakon probijanja 7.700 američkih dolara, velike količine dugih pozicija iznad 6.800 američkih dolara još nisu profitirale i zatvorile poziciju u ovom razdoblju, ovo je stvorilo iluziju da može nastaviti stvoriti novi maksimum nakon konsolidacije. Jednom kad se začuo signal da cijena istovremeno nije porasla, počela se rađati panika, pesimistična očekivanja potaknula su mali broj bikova da odluče zatvoriti svoje pozicije, a lančana reakcija uzrokovana padom dovela je do toga da je veliki broj ljudi otišao tržište, dodatno suzbijajući cijenu.

Ulagači moraju primijetiti mogu li cijene prestati padati na području od 7650 ~ 7700 dolara ovog vikenda. Ako je tako, još uvijek ima prostora za lagani odskok u budućnosti, naprotiv, izravno će testirati čvrstoću potpore od 7450 ~ 7550 USD.

Kratkoročni otpor$ 7750 Srednjoročni otpor7850 američkih dolara

Kratkoročna podrška$ 7700 Srednjoročna podrška7650 američkih dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-konsolidacija

Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, cijena je slomljena 138 dolara što se očekuje. Iz grafikona možemo vidjeti da su svijećnjaci sinoć ostavili vrlo velike gornje i donje sjene, to znači da bikovi i medvjedi jednom imaju snagu da budu u ravnoteži, ali medvjedi su napokon pobijedili. Sada ETH podržava MA (60) jer je testiran 3 puta. Trend će neko vrijeme možda šokirati ovaj pokretni prosjek kako bi se testirali MA (90) i MA (180). Ova dva pomična prosjeka odvijaju se u podudarnom trendu, njihova kombinacija dat će snažnu potporu cijeni, a vjerojatno će biti i odskoka za ponovno testiranje 138 dolara.

Ulagači samo primjećuju otpor od 138 dolara i snagu podrške pokretnih prosjeka.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 138 Srednjoročni otpor139,5 USD

Kratkoročna podrška$ 138 Srednjoročna podrška135 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Beskonačni ugovor OKEx XRP: Na 4-satnoj razini XRP je pao ispod MA (30) i trenutno opada, dok se cijena kreće prema MA (180), snaga podrške postaje sve jača. Jučer smo razgovarali o ovoj razini podrške da će podrška obuhvaćati MA (180), MA (90) i gornji rub donjeg područja. XRP će se vjerojatno oporaviti oko ovog područja ako se tržište može stabilizirati za vikend. Cilj odskoka prvo će se naći na oko 0,2050 USD, proboj će možda testirati 0,21 USD.

Ulagači bi trebali primijetiti da se u slučaju prekida od 0,197 do 0,0200 dolara trend može pomaknuti do donjeg ruba dna koji je blizu 0,1840 dolara.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2075 USD Srednjoročni otpor: $0,2107

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner