Crypto Market Daily (1,16) | BTC je pod pritiskom ispod 180-dnevnog pokretnog prosjeka cijene, a kratkotrajno postoji potražnja za povratnim pozivom.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-bikov

Ovo je jednosatni grafikon BTC-a, pokazuje da se cijena kreće u konsolidacijskom kanalu nakon što ponovno nije testirao 9000 američkih dolara, a možemo vidjeti da je u prošlosti BTC ušao u prvi konsolidirajući kanal između 8000 ~ 8200 američkih dolara i to je klasičan oblik jer je volumen tijekom konsolidacije postao manji, a volumen naglo porastao pri lomljenju, a ovaj put volumen također ukazuje na opadajući oblik, što znači da će se cijena neko vrijeme kretati u ovom kanalu dok se raspon kretanja i volumena postaju najmanji. Prekid gornjeg ruba znači da će bikovski mogući biti veći u budućnosti, u suprotnom, lomljenje donjeg ruba može značiti da je potrebno više razdoblja povratnog poziva. Ulagači bi mogli obratiti pažnju na poziciju podrške od 8500 USD ako se pokvari.

Karakter razine1D – konsolidacija

Iako je BTC u svibnju i listopadu probio srednje područje područja intenzivnog trgovanja, što je imalo određeni referentni značaj prošle godine, ali nije uspjelo kontinuirano testirati gornje područje od 8.800 do 8.900 dolara. Neuspjeh može značiti da u blizini mjesta ima puno prodajnih sredstava. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da su se, kako se cijena približava vrhu prethodna dva intenzivna okvira za trgovanje, očekivanja nekih bikova za kratkoročni proboj nastavila smanjivati. Izlaskom profitabilnih fondova i dodavanjem aktivnih prodajnih fondova potrebna je potražnja za povratnim pozivom, a ulagače treba podsjetiti da se s dnevne razine može utvrditi da je 180-dnevni pokretni prosjek cijene djelovao učinkovito uloga otpora, povećavajući mogućnost povratnog poziva u kratkom roku. Važno je obratiti pažnju na učinkovitost podrške u regiji od 8.500 ~ 8.600 USD. Ako se stabilizira na području nakon povratnog poziva, još uvijek postoji šansa za stvaranje novog maksimuma. Probijanje ispod površine prostirke i dalje traži novu podršku, raspon je oko 8.300 ~ 8.450 američkih dolara.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 8700 Srednjoročni otpor8870 dolara

Kratkoročna podrška$ 8570 Srednjoročna podrška8465 dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, jer možemo vidjeti da je svaka najviša cijena povratka sve niža, a svako dno povratnog poziva također niže. Spojite sve vrhove i dna, oblik bikova klina dobiva oblik. Kako je volumen sve manji, grafikon prikazuje, da bi se osiguralo da obrazac može trajati neko vrijeme, a gornji rub klina bit će otpor, ako ga cijena probije velikim rastom volumena kupnje, znači da bikovski klin je uspješan. Inače, ETH može testirati sljedeću snažnu potporu koja iznosi blizu 152 dolara ako se probije ispod donjeg ruba.

Investitori u roku od jednog dana trebaju primijetiti da, iako se lom može dogoditi u kratkom roku, možda je lažno lomljenje ako cijena ne može stabilizirati stabilizaciju na gornjem ili donjem rubu klina.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 162 Srednjoročni otpor167 dolara

Kratkoročna podrška$ 155 Srednjoročna podrška152 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Trajni ugovor OKEx XRP: Na razini od 4 sata XRP je pao nakon što je stvoren novi maksimum koji iznosi blizu 0,2457 USD. Sada nam grafikon pokazuje da se cijena pomiče na izrez prethodnog dna, izrez uvijek ima funkciju potpore ako se cijena ovdje padne. Čini se da se trend pada zaustavlja na poziciji.

Ulagači bi trebali obratiti pažnju da MACD ide prema dolje i da bi područje potpore moglo biti slomljeno u kratkom roku. Sljedeće područje podrške nalazi se na području povratnog poziva nakon odskoka prethodnog dna prikazanog na grafikonu. Blizu je 0,2100 USD. Ako se cijena može stabilizirati na vratu oko 0,2245 dolara, u budućnosti se mogu testirati 0,2375 dolara, to će oblikovati M vrh, ali teško je stvoriti novi maksimum, drugi vrh je uvijek niži od prvog u ovom obliku.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2310 USD Srednjoročni otpor: $0,2370

Kratkoročna podrška: $0,2245 Srednjoročna podrška:$0,2100

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner