Crypto Market Daily (1,17) | Jednosatna razina BTC-a blago je probila gornji rub kanala za konsolidaciju i obratite pažnju je li proboj učinkovit u toku dana.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-bikovski

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, to pokazuje da, iako je prije dva sata cijena pala s 9000 američkih dolara, čini se kao signal da snaga kupovine postaje slaba, međutim, u sljedeća 2 sata gornji rub kanala napokon je slomljen. Podsjetite ulagače da prekid nije pratio porast volumena. 9000 američkih dolara trenutno još uvijek pruža težak otpor. Količina prodaje koja se pokazala u krugu količine znači da je snaga prodaje ovdje relativno jaka, pa, iako se cijena može stabilizirati na gornjem rubu kanala, ne znači da će se ukratko stvoriti nova visoka volja termin, moguće je vratiti se na kanal ili se konsolidirati blizu gornjeg ruba.

Ulagači bi mogli obratiti više pažnje na čvrstoću potpore gornjeg ruba kanala za konsolidaciju.

Karakter razine1D – konsolidacija

BTC je slomio gornji rub kanala za konsolidaciju tek nakon kratkoročnog razdoblja danas. Trenutna cijena je ispod 9000 američkih dolara. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da je ovaj proboj ranije nego što se očekivalo, a tržište će ponovno započeti nakon što tržište nije u potpunosti probavljeno dobitak u prethodnom razdoblju, što u određenoj mjeri odražava pregrijani bikovski osjećaj. Međutim, nedavna previranja na cijelom kripto tržištu iracionalna su. S jedne strane, iznenadni početak BSV-a vodio je ovu rundu "iracionalno" ustati. S druge strane, pretjerano tumačenje efekta prepolovljenja dovelo je do toga da su se mnogi novi špekulativni fondovi slili na kripto tržište. Ovakav će se trend i dalje događati u budućnosti, ali neosporna je činjenica da mora uslijediti pad nakon nebeskog rasta. Stoga se podsjeća da investitori ne smiju biti previše optimistični u pogledu prognoze tržišta u kratkom roku. Za BTC je teško probiti 8900 ~ 9000 američkih dolara, jer grafikon pokazuje da je to područje nekada bilo dno povlačenja i otpor prvog bika na početku bičjeg tržišta 2019. i nakon razdoblja konsolidacije , možda će imati prilike pokušati se probiti.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 8900 Srednjoročni otpor9000 USD

Kratkoročna podrška$ 8850 Srednjoročna podrška8560 dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-bikov

Ovo je četverosatni grafikon ETH-a, nakon što je cijena probila gornji rub bikovskog klina koji se nalazi između 160 ~ 167 USD, ETH je naišao na težak otpor oko 172 ~ 177 USD jer je ovo područje zona intenzivnih šaltera u listopadu do studenog 2019. Probijanje ovog područja može značiti da će veliki bik doći na ETH, prije toga bi ulagači trebali obratiti pažnju na trend povlačenja tijekom vikenda i čak trajati dulje. Prva podrška je blizu 167 USD, ako se ovdje cijena može stabilizirati, znači da je snaga bikova i dalje jaka, a ako podrška na dodir 2 čak podržava 3, znači da snaga bikova postaje slaba, razdoblje povlačenja bit će duže. Pokazatelji zapremine također pokazuju da je u usporedbi s prethodnom pumpom najnovija snaga pumpe slabija.


Investitori bi tijekom vikenda trebali primijetiti učinkovitost otpora od 172 ~ 177 dolara.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 172 Srednjoročni otpor177 dolara

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 167159 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine1D-bikovski

Beskonačni ugovor OKEx XRP: Na jednodnevnoj razini, XRP je podržan izrezom prethodnog dna, koji iznosi 0,2240 USD, što znači da snaga povlačenja nije dovoljno jaka, a bikovske emocije su i dalje visoke, jer je cijena dosegla ključni položaj blizu 0,2360 dolara, možemo vidjeti da je ovaj položaj nekad bio učinkovita podrška tijekom rujna, a tvrd otpor tijekom prosinca 2019. Potrebno je više vremena konsolidacije ako se taj otpor može slomiti jer će se sljedeći otpor približiti 0,2507 dolara, razbivši ove dvije važne otpor može imati sljedeće veliko bikovsko razdoblje.

Suprotno tome, ako se ovdje cijena više puta suzbija, ulagači bi trebali primijetiti da bi trend povlačenja mogao doći u budućnosti. Ovaj put testirat će se učinkovitost podrške 1 i podrške 2. Kako se cijena može stabilizirati nakon podrške 2, zamjensko tržište imat će priliku pumpati više, barem natrag na prethodni vrh.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2360 USD Srednjoročni otpor: $0,2507

Kratkoročna podrška: $0,2240 Srednjoročna podrška:$0,2100

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map