Crypto Market Daily (1,20) | Hoće li oporavak BTC-a po satu iznositi 8.800 USD, možda je presudno za kratkoročne trendove.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-bikov

Ovo je jednosatna karta BTC-a, pokazuje nam da je veliki pad od 19:00 do 20:00 sinoć slomio bikovski trend ovih dana. Donja sjena svijećnjaka jednom je dotaknula 8400 dolara, a zatim se vratila iznad 8600 dolara. Ubrzo je još jedna donja sjena ponovno dotaknula 8450 dolara i također se vratila, a dvije duge donje sjene znače da su medvjedi spremni potisnuti cijenu, ali podržali su ih bikovi koji su ušli oko 8600 dolara. Međutim, bikova u blizini ove pozicije mnogo je manje od profitabilnih bikova koji su uvedeni po nižoj cijeni i spremni prodati, što znači da podrška u blizini 8600 USD možda neće biti dovoljno učinkovita za nekoliko sati. Kao što grafikon pokazuje da ako je podrška 1 prekinuta, investitori mogu obratiti više pažnje na podršku 2 koja je blizu 8400 ~ 8450 američkih dolara. Osobno, područje podrške od 8200 USD moglo bi biti najsnažnija podrška tijekom dana jer je vrijeme konsolidacije u blizini duže.

Ne možemo isključiti mogućnost probijanja 8750 ~ 8800 USD, ali količina ukazuje na to da investitori brinu o riziku od lažnog loma.

Karakter razine1D – bikovski

Ovo je grafikon dnevne razine BTC-a, analitičar OKEx-a Neo vjeruje da je otkako je cijena počela rasti sa 6.800 američkih dolara, upravo doživio jedan formalni povlačenje u razdoblju od 8. do 10. siječnja. Iako se kasniji trend povećavao konsolidacijom, može se primijetiti da je dno svake konsolidacije na 1-satnoj razini mnogo veće od početka prethodnog vala. To znači da još uvijek postoji veći postotak bičjih fondova i da se oni manje aktivno prodaju. Međutim, kako pretjerano raste optimizam, veličina bikovskih fondova na tržištu postupno se smanjuje. U ovom slučaju, kad trend dotakne određeni raspon snažnog otpora, sentiment će se brzo preokrenuti, a rani bikovski fondovi osjećaju da je profitni prostor dovoljan i tada počinju prodavati i napuštati tržište, što zauzvrat pokreće velik broj lančano prodajno ponašanje i rezultira velikim padom.

Ako se ovaj trend povlačenja može stabilizirati i odbiti s položaja koji je viši od vrha vala 1, sljedeći trend pumpe možda će se i dalje imati priliku dogoditi u budućnosti, inače znači da završava dnevni povrat.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 8750 Srednjoročni otpor9200 USD

Kratkoročna podrška$ 8600 Srednjoročna podrška8450 američkih dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-konsolidacija

Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, jasno je shvatiti da je otpor oko 177 dolara presudan za daljnji bikovski raspon ETH-a veći od BTC-a jer vidimo da je cijena slomljena MA (30) i potisnuta po njemu sada, u usporedbi s BTC-om, ETH-u treba više vremena da probavi prethodnu pumpu, a 158 USD je relativno snažna podrška u kratkom roku jer je dno zadnjeg kanala za konsolidaciju. Ulagači bi trebali primijetiti da, iako se cijena može stabilizirati između 158 i 167 dolara, ne znači da će se bikovski nastaviti, samo ako se odmak od 167 ~ 170 dolara ponovno ima priliku testirati 177 dolara. Vraćanje na potporu dekoltea koju pokazuje grafikon znači da se taj trend možda vratio u bikovski.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 167 Srednjoročni otpor173,5 USD

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 164158 dolara

XRP vječni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

OKEx XRP trajni ugovor: 4-satna razina grafikona pokazuje da je bikov kanal u današnje vrijeme slomljen i čini se da trend ulazi u povlačenje, pozicija podrške koju sam jučer označio je slomljena i sada je promijenjena u otpor koji je blizu 0,2360 dolara, i nedavna pozicija podrške je blizu 0,2300 USD, ali možda neće moći biti djelotvorna dulje vrijeme jer je opseg kupnje sve slabiji, ulagači bi mogli obratiti više pozornosti na područje podrške od 0,2230 USD jer je ova pozicija u blizini prethodne zone intenzivnog trgovanja, zone uvijek može dati dovoljno snage za podršku. Trend će možda imati priliku za oporavak ako se ovdje može stabilizirati, u protivnom cijena može testirati izrez dna koji iznosi 0,2165 USD.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2360 USD Srednjoročni otpor: $0,2430

Kratkoročna podrška: $0,2300 Srednjoročna podrška:$0,2230

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner