Crypto Market Daily (1,9) | Gornji prostor nedavno je ograničen, stabilizirajte na 7750 ~ 7850 USD možda će imati posljednji oporavak

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, nakon što je stvorio novi maksimum od 8460 dolara, cijena je trenutno pala ispod 8000 američkih dolara.

Iz grafikona možemo vidjeti da jednosatni pomični trend poprima oblik glave i ramena. Ovaj oblik uvijek znači da se odskok pozornice ili pumpa ide do kraja. Kao što sam označio na grafikonu, povratni povratni poziv (rame 2) niži je od prvog (rame 1). To znači da će sljedeći skok biti slabiji od drugog. Nakon što se cijena probila ispod MA (60), ovaj će pokretni prosjek postati otpor kad se dogodi skok.

Ulagači ne bi trebali biti previše optimistični u pogledu sljedećeg oporavka, jer opseg kupnje nije tako jak kao prije. Mnogi profitabilni položaji počeli su tamo prodavati brojače postupno. Ulagači bi trebali obratiti više pozornosti na pad rizika.

Karakter razine1D – konsolidacija

Iz dnevnog grafikona možemo vidjeti da BTC ima povratni poziv za gotovo 70% odskoka, i to je u određenoj mjeri da ta dnevna snaga odskoka postaje slaba, a dobra vijest za bikove je da MA (90) može biti učinkovit podrška u kratkom roku, ako se cijena stabilizira na njemu za vikend. Trend još uvijek ima priliku započeti sljedeći skok, ali gornji prostor bit će ograničen na oko 8500 ~ 8600 američkih dolara.

Podsjetite ulagače da nakon ovog oporavka tržište treba vremena za konsolidaciju oporavka i povratnog poziva. Stoga nije dobar izbor za ulazak ako se trend konsolidira. Pričekajte da dno ili vrh mogu biti dobra ideja za ulazak.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 8020 Srednjoročni otpor8130 američkih dolara

Kratkoročna podrška7850 USD Srednjoročna podrška7750 američkih dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-konsolidacija

Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, cijena se nije uspjela stabilizirati na MA (30) i probila je ispod dana. Sada je 138 dolara privremeno i bit će učinkovita podrška. Trend ide prema kraju oporavka, kao što vidimo iz opsega kupnje, prije ove faze oporavka ETH je bio u slabom trendu i nakon što je novac za kupnju ograničen i profitni fondovi koji napuštaju tržište, 138 USD neće snažna podrška u tom trenutku. Velika je mogućnost da će ETH pronaći pokretne prosjeke kako bi potražio podršku koja uključuje MA (60), MA (90), pa čak i MA (180).

Ulagači bi trebali imati na umu da će ETH, ako gornja linija trenda ne bude probijena, imati priliku ponovno probiti 138 ~ 140 dolara i testirati 150 dolara. Kratkoročno, ako se cijena stabilizira na 138 USD, cijena bi mogla prvo testirati 145 USD.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 141,6 Srednjoročni otpor145,3 USD

Kratkoročna podrška$ 138 Srednjoročna podrška135 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Trajni ugovor OKEx XRP: Na razini od 4 sata XRP je pao ispod područja podrške od 0,2105 USD, što je donji rub prethodne kontraintenzivne zone. To znači da opseg prodaje postaje sve jači, a pokazatelj obujma pokazuje da su, i sada je MA (30) slomljen bez ikakve podrške, ulagači trebali obratiti pažnju na srednjoročne i dugoročne cikluse pokretnih prosjeka. Među njima, MA (180) bit će prva učinkovita podrška, budući da je i nedavni gornji rub zone šoka ovdje, područje između 0,1975 ~ 0,2000 američkih dolara bit će najsnažnije područje potpore u posljednje vrijeme.

Ulagači bi trebali primijetiti da, ako se cijena može stabilizirati blizu 0,2000 USD, možda će imati dobre šanse za ostvariti povratnu dobit, ali gornji prostor bit će oko 0,2100 USD, nemojte biti toliko pohlepni u ovom trenutku, trend konsolidacije će se možda pojaviti nakon što se poveća količina nad.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2075 USD Srednjoročni otpor: $0,2107

Kratkoročna podrška: $0,1990 Srednjoročna podrška:$0,1974

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner