Crypto Market Daily (2.13) | Bikovski osjećaj i dalje je visok, a hoće li se moći probiti 10.500 dolara, bit će ključno za BTC da pokrene sljedeću rundu uspona.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, kao što grafikon pokazuje, trend se napokon krenuo suprotno nakon što nije uspio probiti 10500 dolara u toku dana. Jasno možemo vidjeti da cijena sada probija donji rub uzlaznog kanala za konsolidaciju, to znači da je kratkotrajni trend porasta slomljen, a ovo je drugi uvjet koji sam jučer rekao.

Sada bi se investitori trebali usredotočiti na učinkovitost područja podrške od 10200 USD. Ako se cijena može stabilizirati na njoj za danas i sutra, 10500 dolara može se ponovno testirati za vikend. Inače, sljedeće područje podrške za svjetlo iznosi između 10000 i 10050 američkih dolara, usporedite s ovom razinom, 9700 američkih dolara može postati jača ako povratni poziv ne prestane u kratkom roku.

Obim nedavne prodaje još uvijek ne doseže relativno visoku razinu u usporedbi s količinom kupnje, pa ako količina prodaje ima signal za slabljenje, znači da će oko 10200 USD imati priliku ući za investitore.

Karakter razine1D – bikovski

Nedavno se BTC privremeno pojavio u stagflaciji nakon približavanja razini od 10.500 USD. U odnosu na proboj na razini otpora od 10.200 dolara, snaga bikova značajno je opala. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da je razina od 10.500 američkih dolara nekoliko puta testirana kao čvrst otpor i podrška nakon što je tržište medvjeda započelo u lipnju prošle godine, a ujedno je to područje najjačeg otpora s kojim se BTC nedavno susreo. Ako se cijena može probiti i biti čvrsta na 10.500 USD, to može značiti novu rundu bikova tržišta. Iz grafikona prikazujem dva uvjeta budućeg trenda, uvjet jedan znači da jača bikova snaga može zaustaviti povratni poziv blizu $ 10200, a zatim započinje sljedeću bikovu fazu do $ 11000, uvjet 2 znači da trend treba više vremena da se ispravi i da se odskok može dogoditi blizu $ 10000 ili čak 9700 dolara. Dno za povratni poziv bila bi izvrsna prilika za ulazak. Ulagače podsjećamo da sve dok cijena nije pala ispod 10.200 USD i aktivno ponašanje prodaje u budućnosti nije aktivno, to ukazuje da se bikovski trend nije promijenio.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 10050 Srednjoročni otpor10930 američkih dolara

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 102009700 USD

ETH vječni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija


Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, iako ETH također dolazi u fazu povratnog poziva, snaga će biti slabija od snage BTC-a, zapravo je područje otpora od 280 dolara zadnja obrana medvjeda, razbijanje ovog područja cijena može izravno dodirnite 300 dolara u budućnosti.

Međutim, prošlo je dugo vremena da trend nije dobio ispravak otkako se konsolidirao oko 220 dolara. Tri puta koji nisu uspjeli testirati 276 USD znači da je ovaj povratni poziv neophodan. 260 dolara bit će prva učinkovita razina podrške tijekom dana, ako povratni poziv treba više, cijena može pasti prema dolje da bi testirala 250 dolara.

Ulagači bi trebali podsjetiti da se na visokoj razini tržišnih emocija ovaj povratni poziv neće dugo zadržati, doći će sljedeća bikova faza ako je fond za kupnju dovoljan.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 276 Srednjoročni otpor280 dolara

Kratkoročna podrška$ 260 Srednjoročna podrška250 USD

Tromjesečni ugovor BSV-a

Karakter razine1H-konsolidacija

Tromjesečni ugovor OKEx BSV: u usporedbi s drugim altcoinima, BSV je ukazao na relativno slabo stanje. 406 dolara dva puta nije uspjelo testirati u dva dana, a sada BSV prati pad tržišta i trenutno je pao ispod otpora od 380 dolara, jer vidimo kako je tijekom proteklih sat vremena donja sjena svijećnjaka jednom dotaknuo 360 dolara područja podrške, a zatim se cijena vratila, to znači da je snaga podrške tamo dovoljno jaka u kratkom roku.

Vjerujem da će se cijena konsolidirati između 360 i 380 dolara tijekom sljedećeg dana, a ako bikovi počnu stvarati nakon konsolidacije, 380 dolara lako će se slomiti i u budućnosti je moguće ponovno testirati 406 dolara.

Podsjetite ulagače da se trend neće promijeniti u medvjedast dok se ne prekine razina podrške od 350 USD.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 380 USD Srednjoročni otpor: $406

Kratkoročna podrška: $360 Srednjoročna podrška:$350

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map