Crypto Market Daily (2,19) ​​| 10.200 USD postalo je ključna pozicija za BTC da testira svoj prethodni maksimum, trend će se možda konsolidirati ako padne ispod 10.050 USD.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a. BTC je sinoć pumpao oko 9.700 dolara s neznatno povećanim volumenom, a blokirao ga je 10.200 dolara nakon ulaska u konsolidaciju. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da je područje između 9.500 i 9.700 američkih dolara još jednom potvrđeno kao učinkovita podrška trenutno. Međutim, količina odskočnog volumena nije dovoljna za promicanje porasta velikih trendova. Stoga, probijanje razine tvrdog otpora od 10.200 USD i dalje treba proces upijanja brojača. Ako cijena može stajati iznad 10 050 američkih dolara u toku dana, vjerojatnost proboja s povećanim volumenom kratkoročno je velika. Suprotno tome, ako padne ispod 10.000 američkih dolara, sljedeća polovica ovog tjedna može nastaviti s konsolidacijskim obrascem. Ulagači mogu i dalje obraćati pažnju na snagu podrške od 10050 USD. Ako je ovu točku teško razbiti u roku od nekoliko sati, može postati prikladna ulazna točka.

Karakter razine1D – bikovski

Ovo je dnevni grafikon BTC-a, nakon dodira dna pozornice koji iznosi oko 9500 USD, čini se da trend ima signal za povratak na prethodni maksimum. Međutim, trenutna količina odskoka ukazuje na relativno slabu razinu i nije lako probiti 10200 USD, a da ne spominjemo vrh od oko 10500 USD.

Analizirajući iz dnevnog trenda, uzlazni prostor moguće je zaustaviti između 10200 ~ 10500 USD ako se ova bikova faza ne može zadržati. U tom se stanju može oblikovati dvostruki gornji obrazac i doći će srednjoročni povratni poziv.

Ulagači samo napominju da je stabilizacija cijene na 10200 američkih dolara bikovski preduvjet, a može li stvoriti novi maksimum ovisi o snazi ​​bikova. Vjerujem da bi se lom trebao dogoditi ne u kratkom roku jer bikovima treba vremena da se konsolidiraju i apsorbiraju brojače između 10200 i 10500 američkih dolara.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 10200 Srednjoročni otpor10500 USD

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 100509850 USD

ETH vječni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, kao što se i očekivalo jučer, podržan je na vratu iznad 260 dolara i nastavio je odskočiti nekoliko sati. Ušao je u konsolidaciju blizu prethodnog maksimuma od 287 dolara, a stabilizacija iznad 275 dolara također odražava snažno prihvaćanje bikova. Međutim, u ovoj je fazi veličina bikovskih fondova znatno slabija od one tijekom prethodnog bikova. Čak i ako se kratkoročno može probiti kroz najnoviji vrh, teško je probiti se kroz 300 dolara. Stoga će razina trgovanja odrediti izgled tržišta.

Navečer bi ulagači trebali primijetiti da ako cijena padne ispod 275 američkih dolara, to je signal da bi trend mogao doći u konsolidaciju i pratiti pad.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 284 Srednjoročni otpor287 dolara

Kratkoročna podrška$ 275 Srednjoročna podrška260 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

OKEx vječni ugovor: XRP se stabilizira na području od $ 0,2930 što je izrez dna, a to znači da je ovaj preokret dna valjan i da će kratkoročni trend biti bikovit. Međutim, ako vidimo sredinu grafikona, možemo utvrditi da je otpor oko 0,3030 dolara također još jedan izrez vrha prije otprilike dva tjedna, snaga otpora je jača od čvrstoće potpore na 0,2930 dolara, stoga vjerujem da će biti i duljih konsolidacija prije nego što započne još jedan bik.

U usporedbi s razdobljem trenda povratnog poziva prije 2 tjedna, opseg trgovanja je apsolutno manji i to znači da je to proces apsorpcije brojača nekim velikim kitovima, ako se volumen postupno povećava, to je signal prekida.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2980 dolara Srednjoročni otpor: 0,3030 dolara

Kratkoročna podrška: $0,2930 Srednjoročna podrška:$0,2885

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner