Crypto Market Daily (2,24) | Primijetite kratkoročno područje od 9.500 ~ 10.050 USD BTC-a i treba se zaštititi od rizika izazvanih naglim kolebanjem.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Iako je BTC za vikend nakratko probio otpor od 9.850 dolara, odmah je bio pod pritiskom velike količine prodajnog fonda oko 10.000 dolara, a cijena je brzo pala na oko 9.700 dolara. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da ponašanje bikova zbog apsorbiranja brojača tijekom vikenda očito nije dovoljno za pokretanje sljedećeg jačanja BTC-a. Nagli pad prije nekoliko sati potvrdio je da su profitabilni fondovi u prethodnom razdoblju još uvijek tražili mogućnosti za likvidaciju i napuštanje tržišta. Stoga postoji velika vjerojatnost da će se pojaviti obrasci primamljivosti dugog ili kratkog. S jedne strane, ovaj je oblik odraz ponašanja uzimanja dobiti, s druge strane, to je i ponašanje promjena vlasnika kako bi se brojači od maloprodajnih ulagača dobili do velikih kitova. Od trenutnog trenda, podrška od 9.500 USD i dalje vrijedi. Možda će imati dobru priliku za ulazak ako se cijena stabilizira blizu ove točke. Gornji otpor je blizu 10.050 USD. Ako se cijena ovdje neprekidno blokira, investitori moraju biti na oprezu pri padu.

Karakter razine1D – konsolidacija

Ovo je jednodnevni grafikon BTC-a, jer grafikon pokazuje da je prošli vikend MA (30) podržao cijenu, to znači da bikovski trend trenutno nije uništen. Međutim, bikovski volumen daje signal da trend neće moći stvoriti novi maksimum u kratkom roku, jer je ovih dana još uvijek na niskoj razini.

Ovog tjedna ulagači bi trebali podsjetiti da medvjeđi neće doći ako cijena ne padne ispod 9000 ~ 9100 američkih dolara. Porast također možda neće doći u kratkom roku jer prethodnoj pumpi još treba razdoblje za konsolidaciju, a tijekom tog razdoblja investitori bi trebali više voditi računa o fluktuacijama u uskom rasponu jer će veliki kitovi koristiti svoju metodu za izbacivanje maloprodajnih ulagača i kako bi dobili njihove brojače. Kratkoročni trgovci mogu koristiti metodu prodaje na vrhu i kupnje na dnu pomoću satnog grafikona.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor9850 USD Srednjoročni otpor10050 američkih dolara

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 97009550 američkih dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, dobra novost za bikove je ta što je cijena trenutno privremeno stabilizirana na 262 dolara, međutim, opseg trgovanja i dalje je na apsolutno nižoj razini u odnosu na prije. To je signal da će se trend konsolidacije nastaviti još jedno razdoblje.


Povijest pokazuje da je područje između 262 ~ 264 američkih dolara učinkovit otpor i podrška kad se cijena dodiruje, ali to ne znači da ne mogu biti slomljen u budućnosti, zapravo, jača razina podrške je oko 245 američkih dolara, osim ako pad cijena ispod 245 dolara, ili je velika bikovska razina do izlaska. Otpor između 280 i 290 dolara bit će ključno područje koje će odrediti budućnost bikova ili ne.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 278 Srednjoročni otpor287 dolara

Kratkoročna podrška$ 262 Srednjoročna podrška245 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine : 1H-konsolidacija

Vječni ugovor OKEx XRP: Iz grafikona jasno možemo vidjeti da je sat i vrh glave i ramena uspješno formiran, a glasnoća ukazuje da nakon formiranja desnog ramena cijela razina zvuka opada na najnižu razinu tijekom ovih dana. Trend se prema ovoj razini ne može pomaknuti izvan ograničenog raspona.

Cijena je moguće šokirati između 0,2670 i 0,2885 dolara u kratkom roku. Slom će se dogoditi nakon što bikovi upiju dovoljno brojača na ovom području. Kako je 0,2670 dolara dno dvaju ramena, snaga oslonca bit će tvrda i nije je lako slomiti. Sljedeća dva otpora su oko vrha lijevog i desnog ramena, pauza svi mogu testirati vrh glave.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2885 dolara Srednjoročni otpor: 0,3090 dolara

Kratkoročna podrška: $0,2670 Srednjoročna podrška:$0,2450

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map