Crypto Market Daily (2,25) | BTC i dalje oscilira, područje podrške od 9.150 ~ 9.500 USD može ispuniti test.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, iako trgovačka aktivnost ovih dana nije pozitivna, vrh svakog odskoka je sve niži, to je signal dužeg povratnog poziva. Trend koji se u posljednje vrijeme testirao na području podrške između 9150 i 9500 USD više od 3 puta, povrat se uvijek događa nakon ulaska u ovo područje, što znači da ovdje još uvijek postoji velik broj dugih pozicija. Neće dopustiti da se cijena lako spusti ispod nje, stoga, u kombinaciji s trenutnim opsegom prodaje, nije moguće kratkoročno pasti ispod ovog područja.

Ulagače podsjećamo da, iako cijena može dobiti potporu oko 9500 USD, oporavak se može nastaviti samo ako prvo može slomiti MA (30). Ako MA (30) postane čvrsti otpor tijekom dana, trend će se možda srušiti dalje nego što je trenutno.

Karakter razine1D – konsolidacija

Jučer je BTC pao ispod 9.700 USD brzo nakon neuspjelog probijanja 10.000 USD, a privremeno ga je podržao gornji rub prethodnog intenzivnog područja trgovanja od 9.150 ~ 9.500 USD. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da nedavna aktivnost trgovanja na BTC tržištu nije pozitivna, a glavni su fondovi u fazi kontinuirane apsorpcije brojača. Osim malog broja visokofrekventnih trgovaca koji su još uvijek aktivni na tržištu, veliki broj konzervativnih trgovaca čeka pokretanje glavne snage. Stoga je teško pokrenuti trend velikih razmjera prije nego što glavni fondovi počnu. Iako je BTC trenutno podržan blizu 9500 američkih dolara, cijena je nedavno nekoliko puta probijala ispod ove točke i odskočila. Stoga bi se 9.150 do 9.500 dolara trebalo tretirati kao područje podrške. Stabilizacija bilo kojeg položaja na ovom području pripada stjecanju Učinkovite potpore, 9500 USD samo je gornji rub područja potpore. Čak i ako se pokvari, to ne predstavlja preokret trenda. Ulagači bi se trebali brinuti o riziku ponovnog kratkog loma u kratkom roku.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 9700 Srednjoročni otpor9850 USD

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška 9500 USD9400 USD

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, ulazi u slab trend nakon probijanja područja podrške od 262 ~ 264 USD. Tijekom posljednjih nekoliko sati cijena je dobila podršku oko 255 USD, a ova pozicija korištena je za testiranje kao učinkovita podrška u povijesti, grafikon pokazuje da su tamo formirana dva dna koja su se zatim počela oporavljati. Međutim, ako oporavak ne može pratiti rastući volujski volumen, cijena se možda neće lako oduprijeti 264 dolara, a investitori bi trebali primijetiti da se MA (30) trenutno pretvara u tvrd otpor, samo slomiti MA (30) prvo tada možda ponovno imate priliku testirati 280 dolara.


Razina prodaje trenutno je očito veća od razine količine kupnje, investitori bi trebali pričekati stanku da uđu, ali ne sada.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 264 Srednjoročni otpor270 USD

Kratkoročna podrška$ 255 Srednjoročna podrška245 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

OKEx XRP trajni ugovor: Grafikon nam pokazuje da je izrez ovog nedavnog uzorka glave i ramena slomljen i da je cijenu podržao 0,2615 USD, što je prethodna najniža točka. Iz niske razine prodaje, mogli bismo lako prosuditi da je silazni prostor malen iako je presudna podrška bila neučinkovitost.

Sada bi ulagači trebali obratiti pažnju na snagu otpora od $ 0,2670 jer se prije nekoliko sati promijenila u otpor podrške. Ako se cijena ne može slomiti u sljedećih nekoliko sati, to znači da je MA (30) također nemoguće testirati. Stabilizacija na MA (30) signal je duljeg oporavka u budućnosti, ili će trend možda više opadati kako bi se testiralo 0,2465 dolara.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2670 dolara Srednjoročni otpor: 0,2885 dolara

Kratkoročna podrška:  $0,2615 Srednjoročna podrška:$0,2465

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map