Crypto Market Daily (2,26) | BTC se suočava s kritičnom prekretnicom, $ 9,100 može postati posljednja obrana bikova.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-konsolidacija

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, nakon pada u područje podrške između 9100 i 9500 USD, trend nije imao signal za zaustavljanje pada. Budući će trend biti jasan ovog tjedna, kao da se cijena može stabilizirati na 9100 USD u roku od jednog ili dva dana, ovdje može započeti oporavak, najvažniji je čimbenik da volumen bikovskog fonda može narasti na veliku razinu ili ne, hoće odrediti trend će biti novi bikovski ili samo odskok.

MACD i indeks cijena ukazuju na najniži obrazac divergencije, a opseg prodaje u ovoj fazi očito je manji od prošlog. To je također signal da medvjeđa razina financiranja postaje slaba. Ulagači bi trebali podsjetiti da je moguće pasti i dublje od 9100 USD jer se tržište mijenja u bilo kojem trenutku, međutim, mogućnost oporavka veća je od pada.

Karakter razine1D – konsolidacija

Jučer se BTC nije stabilizirao nakon što se nakratko konsolidirao iznad 9.500 dolara. Medvjedi su nastavili potiskivati ​​cijenu do dna područja jake potpore blizu 9.100 američkih dolara. Do sada još uvijek nema signala za zaustavljanje pada. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da se aktivna prodaja sredstava BTC-a u posljednja dva dana ne može smatrati signalom da je započeo opadajući trend velikih razmjera. Iz analize satnog obujma nije da je količina prodaje previsoka, već da je premalo aktivnih narudžbi, cijena je pala na određenu ključnu točku i nije poduzela inicijativu. Kao rezultat toga, neki su mali ulagači koji su još uvijek na tržištu odabrali Zatvaranje i napuštanje, a zatim formiranje a "dodir i kolaps" situacija bikova. BTC je trenutno na ključnoj poziciji, korekcija na 9.100 američkih dolara donekle je apsorbirala nedavni rast. Ako padne ispod $ 9,100, može značiti da je nedavna korekcija završila i bikovski započet. Inače, to je signal završetka povratnog poziva i dolazi sljedeći bik.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 9500 Srednjoročni otpor9700 USD

Kratkoročna podrška$ 9100 Srednjoročna podrška8900 USD

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-konsolidacija

Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, nakon konsolidacije između 290 i 235 američkih dolara na određeno vrijeme, trend ima signal da se probije iz ovog područja konsolidacije, ali nije isti s BTC-om, pad ispod 230 dolara ne znači da taj trend promjena u medvjedast kao najjače područje podrške iznosi između 215 i 230 dolara jer je to intenzivno područje trgovanja tijekom pumpe. Samo probijanje 215 dolara, što je dno ovog područja podrške, znači da dolazi velika razina medvjeda, ili trenutni trend još uvijek možemo nazvati povratnim pozivom.


Po mom mišljenju, ako se cijena može stabilizirati na 230 USD u toku dana, trend će možda imati priliku odskočiti poput zelene strelice. Inače cijena može pasti u sljedeće područje potpore i oblikovati obrazac desnog ramena. Opseg prodaje je u ovoj fazi niži od prve dvije faze prije, oporavak iznad 230 dolara vrlo je moguć događaj.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 245 Srednjoročni otpor255 USD

Kratkoročna podrška230 USD Srednjoročna podrška215 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine1H-medvjedast

OKEx XRP trajni ugovor: Ovaj 1-satni grafikon XRP-a pokazuje nam da je nakon probijanja dna dva ramena, koji iznosi 0,2690 dolara, medvjedast trend nastavljen i nema signal za zaustavljanje.

MACD i indeks cijena pokazuju da je dno divergencije duže od XRP-a od ostalih altcoina koje smo spomenuli.

Sljedeća učinkovita podrška iznosi oko 0,2340 USD, jer je to izrez dvostrukog dna krajem siječnja. Ulagači bi trebali imati na umu da ova podrška možda nije jaka kao da tržište ne može postati toplije. 0,2130 američkih dolara nemoguće je testirati ako se to dogodi, obratite više pažnje na učinkovitost oko 0,2340 američkih dolara u kratkom roku.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2470 dolara Srednjoročni otpor: 0,2610 dolara

Kratkoročna podrška: $0,2340 Srednjoročna podrška:$0,2130

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map