Crypto Market Daily (2,27) | 8500 američkih dolara privremeno postaje djelotvorna podrška BTC-u, povrat se može dogoditi ako se može slomiti 30-satni pomični prosjek.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-medvjedast

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, tržište se pretvara u zastrašujuće nakon što je jučer palo 9000 američkih dolara, a gotovo nema povratka nakon svake kratkotrajne konsolidacije, to ukazuje na to da je samo nekoliko ulagača otvorilo dugu poziciju i to je dovelo do skoka.

Rastući volumen prodaje sinoć daje nam signal da i dalje izlazi velika količina profitabilnih fondova koji se nisu zatvorili, cilj tih sredstava je izbacivanje s dugih pozicija koje su držali mali investitori, a zatim apsorbiranje brojača. To će im olakšati nadzor nad tržištem u najvećoj mjeri. Razlog zbog kojeg sam ovo rekao je da podsjetim investitore da trenutno ne love kratko jer ovdje može doći do skoka cijene jer je razina podrške prema dolje apsolutno teška, nekada je bilo dvostruko dno što sam označio na grafikonu.

Ulagači mogu ući na tržište ako cijena može porasti i slomiti MA (30) u roku od jednog dana ili sutra, a ako se trend konsolidira i bez ikakvog lomljenja, radije pričekajte jer je moguće ponovno baciti.

Karakter razine1D – konsolidacija

Iz dnevnog grafikona BTC-a to je jasnije od svakog sata jer možemo ustanoviti da je ovaj povratni poziv s 10500 američkih dolara gotovo donio najveći profit koji je od početka oko 8200 američkih dolara. Pregledajte povijest, kada je trend izgradio dno oko 6500 USD, 8200 USD je dno povratnog poziva, stoga će cijena dobiti podršku između 8200 ~ 8450 USD, razbiti ovo područje znači da se veliki trend mijenja u medvjeđi, lako ga je prekinuti ? Ne, vjerujem da neće biti lako jer možemo pomaknuti pogled na količinu koju plasiram na grafikon, a količina kupnje u posljednje je vrijeme na najvišoj razini jer ovo područje izlazi iz toliko dugih pozicija, to je čvrsta podrška i ako medvjedi ne mogu povećati količinu prodaje na višu razinu, trend možda neće biti lako razbiti ovu potporu u kratkom ili čak srednjoročnom razdoblju.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 8850 Srednjoročni otpor9100 USD

Kratkoročna podrška$ 8500 Srednjoročna podrška8200 USD

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-medvjedast

Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, trend se oporavlja nakon što je dodirivao dno područja intenzivnog trgovanja koje je ujutro oko 215 dolara, ovo je predvidljivo jer je ovo područje jaka podrška u ovom bikovskom trendovskom razdoblju, cijena je porasla podrška ovdje znači da medvjeđe još uvijek ne dolazi i vjerujem da će se, ako je ovo razdoblje odbacivanja povratni poziv, u sljedećih jedan ili dva dana pojaviti obrazac konsolidacije i možda će doći do oporavka, a moramo znati da ako MA (30) može kratkoročno neće biti slomljen, ne preporučujem ulazak investitorima, bolji će se izbor pojaviti ako se cijena može stabilizirati na MA (30) ili 230 USD.

Dugoročni trend i dalje će biti bikovski sve dok se ne probije 215 dolara.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 230 Srednjoročni otpor245 dolara

Kratkoročna podrška$ 215 Srednjoročna podrška200 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine1H-medvjedast

Beskonačni ugovor OKEx XRP: XRP također prestaje padati nakon što je dobio podršku blizu 0,2240 dolara, što je izrez dvostrukog dna krajem siječnja, ovo je područje postalo tržišna podrška. Snaga povratnog zračenja XRP-a malo je jača od ETH-a i BTC-a jer je već slomio MA (30), ali ulagači bi trebali imati na umu da prekid nije određen kao uobičajeni, bolje pričekajte sljedećih nekoliko sati da biste vidjeli hoće li cijena još uvijek se stabilizuju na njemu, a prvi jak otpor iznosi oko 0,2470 USD.

Po mom mišljenju, samo postoji mala mogućnost da cijena može doseći 0,2470 USD u toku dana, jer je opseg kupnje još uvijek na niskoj razini, kratkoročno će biti moguć šok u uskom rasponu.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2470 dolara Srednjoročni otpor: 0,2670 dolara

Kratkoročna podrška: $0,2240 Srednjoročna podrška:$0,2130

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner