Crypto Market Daily (2,28) | Ako je područje podrške blizu 8.500 USD kratkoročno djelotvorno, BTC može otvoriti mogućnost odbijanja na satu.

BTC trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Ovo je četverosatni grafikon BTC-a, pokazuje nam da je nakon pada na 8500 dolara cijena odskočila malo ispod 9000 američkih dolara, a zatim naišla na otpor, u kombinaciji s niskom razinom kupnje, nije lako kratkotrajno se vratiti na 9100 američkih dolara.

Iako je 8500 dolara trenutno postalo učinkovita podrška, trend može pasti ispod njega jer je najjača oko 8250 dolara. Vratite pogled na decembar 2019. godine, BTC je formirao veliki obrazac dna od 6500 američkih dolara, a prvo dno povratnog poziva bilo je oko 8250 američkih dolara, ovo je izrez dna, koji uvijek ima čvrstu podršku za cijenu.

Također je lako zamisliti da je, ako je i ova razina podrške slomljena, moguće da se cijena vrati na 7K. Ulagači bi trebali primijetiti da ako količina prodaje tijekom vikenda nema signal za smanjenje, rizik od pada postaje sve veći, u tom će se trenutku testirati 8250 dolara.

Karakter razine1D – konsolidacija

Jučer BTC nije uspio dobiti dovoljnu podršku blizu kritičnog dna od 9.100 dolara i pao je na 8.500 za samo nekoliko sati , sada privremeno ulazeći u trend konsolidacije. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da pad od 9000 američkih dolara znači da je trenutna bikova runda u određenoj mjeri završila, ali duga donja sjena nastala nakon jučerašnjeg zatvaranja također odražava da bikovi još uvijek imaju određenu sposobnost poduzimanja iznad 8.500 američkih dolara. S obzirom na činjenicu da prekid ključne točke ima veliki negativan utjecaj na bikovski osjećaj, snaga potpore ovom položaju tek treba biti testirana. Iz perspektive kretanja po satima, određeni stupanj odskoka može se dogoditi sljedeći tjedan ako se cijena tijekom vikenda može stabilizirati na 8.500 USD. Međutim, trenutačno se tržište ne želi oporaviti i vjerojatno će kratkoročno pasti ispod i dobiti snažnu podršku oko 8 250 USD (donji dio vrata krajem prošle godine). Budući da je ova pozicija bila početna točka prethodnog bika, cijena se može vratiti na 7000 USD ako ne može prestati padati.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 8850 Srednjoročni otpor9100 USD

Kratkoročna podrška$ 8500 Srednjoročna podrška8200 USD

ETH trajni ugovor

Karakter razine 1H-medvjedast


Ovo je 1-satni grafikon ETH-a, ETH se jučer oporavio jači od BTC-a. Nakon probijanja prema gore MA (30) na razini od 1 sata, cijena sada potiskuje MA (60). Kako se prostor konsolidacije postupno sužava, proboj se može dogoditi u bilo kojem trenutku. Ulagači mogu i dalje obraćati pažnju na učinkovitost podrške od 215 dolara, ona će oblikovati kratkoročni obrazac odskoka s dvostrukim dnom ako je na snazi ​​ovog vikenda. U suprotnom, imat će određenu vjerojatnost da testira 200 dolara.

Medvjeđi volumen je sve manji nakon dostizanja najviše točke, to vjerojatno znači da nosi privremeni signal za mirovanje.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 230 Srednjoročni otpor245 dolara

Kratkoročna podrška$ 215 Srednjoročna podrška200 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine1H-medvjedast

Beskonačni ugovor OKEx XRP: XRP je opet pao ispod MA (60) i MA (30) nakon što su ubrzo slomili obojicu, ovo je slabost odbijanja bikova, nedovoljno novčanih sredstava da odskok ne može dulje zadržati.

Dobra vijest za bikove je da je razina prodaje u nedavnoj fazi pada niža od prethodne kada pada s vrha, ako se količina ne može proširiti, XRP ima priliku formirati drugo dno oko 0,2240 dolara, to znači da bi povrat mogao uđite sljedeći tjedan. Međutim, ako se kratkoročno poveća količina prodaje, 0,2240 USD neće biti na snazi, a 0,2130 USD trebala bi biti sljedeća razina podrške jer je to dno povratnog poziva u siječnju.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2470 dolara Srednjoročni otpor: 0,2670 dolara

Kratkoročna podrška: $0,2240 Srednjoročna podrška:$0,2130

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map