Crypto Market Daily (2.6) | Potrebna je konsolidacija krajem ovog tjedna, obratite pažnju na prvu razinu podrške ako pad tržišta padne

BTC trajni ugovor

Karakter razine4H-bikov

Ovo je 4H karta BTC-a, bikovski trend se ne zaustavlja nakon konsolidacije tijekom posljednjeg cijelog tjedna. Zapravo, ako povećavamo grafikon, cijena se nedavno kreće u bikovskom kanalu, a nakon probijanja razine otpora od 9600 dolara, pojavljuje se signal produžnog vala jer se pumpa od sinoć može vidjeti kao 3. val petog val veće razine. Cijena se susrela s otprilike 9750 USD, u usporedbi s posljednjom velikom pumpom, volujski volumen je ovaj put očito veći, a ovo stanje potvrđuje bikovsku teoriju 5 valova.

U teoriji, BTC se kreće u kratkoročnom povlačenju, ako trend dobije potporu blizu 9520 dolara, znači da je bikovsko predviđanje jače i trend će se nastaviti. Međutim, MACD još uvijek ukazuje na razlike u određenom vremenskom razdoblju, do konsolidacije može doći jer potrebe tržišta konsolidiraju pumpu. Ulagači bi mogli pričekati dok se cijena ne stabilizira na 9500 dolara, a zatim razmisliti o ulasku. Probijanje na 9000 dolara još je jedan signal završetka ove bikove faze.

Karakter razine1D – bikovski

Ovo je dnevna karta BTC-a, u jučerašnjoj analizi uvijek vjerujem da će se trend povući zbog manjeg volumena. Međutim, noću su se pojavile velike količine podataka, zbog čega je cijena probila nedavno područje šoka između 9200 i 9600 američkih dolara. Nakon nekoliko sati, trend je dokazao da probijanje nije lažno, jer cijena je i dalje stabilna na 9600 USD.

Iz nedavnih tržišnih emocija, trend može brzo probiti gornju razinu otpora nakon kratkotrajne konsolidacije. Osobno još uvijek vjerujem da trenutna razina glasnoće ne može pomoći cijeni da izravno slomi otpor između 9800 ~ 10000 dolara. Moguće predviđanje je da bi ovaj vikend mogao doći do konsolidacije oko 9500 ~ 9600 USD ovog vikenda, a zatim započinjanje sljedeće pumpe sljedećih 1 ili 2 tjedna.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 9700 Srednjoročni otpor9800 USD

Kratkoročna podrška9550 USD Srednjoročna podrška9420 dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-bikov


Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, nedavno područje otpora je između 212 i 224 dolara. Trend se kreće na kraju 3. bikovskog vala i sada je vrijeme za ulazak u 4. val konsolidacije.

MACD od ETH jači je od BTC-a jer je nedavna vrhunska energija veća od prošle, kao što prikazuje grafikon. To je produžetak bikovskog trenda, to znači da dno povlačenja neće biti ispod 195 USD, ako break 195 USD znači kraj ove bikove faze.

Podaci o količini također ukazuju da sredstva za kupnju tijekom ovih dana postupno rastu. Ulagači bi mogli obratiti pažnju na kraj povlačenja i prosuditi budući smjer s razinom potpore.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 212 Srednjoročni otpor224 dolara

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 195184 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine4H-bikovski

OKEx XRP trajni ugovor: 4-satna razina grafikona pokazuje da XRP nije uspio testirati područje otpora u iznosu od 0,2840 USD u toku dana, zasigurno ne znači da je vrijeme za povlačenje. Pregledajte povijest XRP-a, uvijek će biti bikovski kada većina tehnoloških indakatora pokaže da će prestati pumpati.

Međutim, ovog je puta količina kupnje sve manja u usporedbi s pumpom sinoć. Povlačenje je i dalje veliki mogući događaj jer bi ulagači trebali obratiti više pozornosti na učinkovitost podrške od 0,2727 dolara, a ne isto kao kod ostalih kovanica, XRP će uvijek odbaciti više ako količina kupnje ne može porasti. Provjerite može li se konsolidacija stabilizirati malo više od 0,2727 USD, onda je pravo vrijeme za ulazak.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2840 USD Srednjoročni otpor: $0,2895

Kratkoročna podrška: $0,2727 Srednjoročna podrška:$0,2620

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map