Dno povlačenja BTC-a nastavlja se kretati prema gore, ali bikovima još uvijek nedostaje energije za razbijanje obrasca konsolidacije: Crypto Market Daily

Danas, 2. travnja, na tržištima kriptovaluta zabilježen je skroman skok, a vrhunski novčići na sve strane dobivaju između 2-5 posto na dan kako bi pritisnuli vrijeme.

Bitcoin (BTC) bilježi najveći dnevni rast među prvih dvadeset kovanica, što je porast od preko 5 posto u posljednja 24 sata. Novčić je napokon uspio probiti se iz raspona od 6.300 dolara gdje je zapeo, potisnuvši danas preko 6.600 dolara.

Eter (ETH) je na dan dobio gotovo 4 posto, probivši razinu tvrdog otpora od 134 do 135 dolara. Novčić se u vrijeme tiska trguje oko 138 dolara.

Rippleov XRP zabilježio je relativno manji rast – danas nešto manje od 2 posto – ali je također uspio probiti razinu otpora od 0,175 dolara.

Dno povlačenja BTC-a kreće se iznad 6000 dolara

1H grafikon BTC / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Souce: OKEx.com

Jutros je BTC započeo snažni skok na razini sata iznad 6.150 dolara. Trend je blokiran kada je dotaknuo 6.800 američkih dolara, što je bilo područje intenzivnog trgovanja prošlog tjedna. Kako je retracement bio ograničen, cijena se trenutno stabilizirala iznad 6.600 USD.

OKExov tim za analizu tržišta vjeruje da se, kako je trend u posljednja tri tjedna ušao u razdoblje stabilnosti, povlačenje dna razine sata postupno pomaklo s 5.650 na oko 5.850, a potom na 6.150 dolara jučer.

Međutim, neuspjeh u testiranju 6800 američkih dolara znači da je bikova energija ograničena i da je teško nastaviti zamah. Stoga, ako se cijena danas može stabilizirati iznad 6.500 – 6.600 američkih dolara, moguće je ponovno testirati gornje područje.

Inače, investitori moraju obratiti pažnju mogu li se dno nakon povlačenja zapravo nastaviti pomicati prema gore. Konsolidacija se može produljiti ako cijena padne ispod 6.150 USD.

Bitcoin testira otpor MA (30)

Gornji jednodnevni grafikon Bitcoina pokazuje da je danas odskok gotovo najjači ovaj tjedan, a sada cijena testira otpor 30-dnevnog pomičnog prosjeka (MA (30)).

Međutim, investitori bi trebali primijetiti da količina kupnje za danas do sada nije pokazala očigledan znak povećanja, ali uglavnom se velika fluktuacija događa noću (HKT). Stoga, ako glasnoća i danas kasnije nema signal za porast, doista će biti teško razbiti MA (30).

Još jedna stvar koju investitori trebaju primijetiti jest da je čak i ako trend probije MA (30), moguće da će to biti lažno probijanje, ako cijena ostane potisnuta za 7000 američkih dolara.

Dnevni trend sada prelazi u konsolidaciju, jer se čini da je trenutno $ 6,000 jaka razina podrške. Moguće je da se trend kreće zajedno s MA (30), a nakon što je većina trgovačkih fondova spremna, vrijeme je da odaberete smjer.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 6.800 USD
 • Srednjoročni otpor: 6.900 USD
 • Kratkoročna podrška: 6.500 USD
 • Srednjoročna podrška: 6300 USD

ETH testira 135 dolara kao učinkovitu razinu podrške

1H ETH / USD trajni podaci o zamjeni. Izvor: OKEx.com

Nakon što je kontinuirano potiskivan sa 135 dolara, ETH je jutros napokon probio tu cjenovnu točku i pokazao znakove stabilizacije. Ako cijenu i dalje može podržavati 135 dolara, postoji izvjesna vjerojatnost da će se tržište nastaviti probijati kroz 140 dolara i čak testirati tvrdi otpor od 145 dolara. Inače, ETH može potražiti podršku blizu 130 USD.

Iz perspektive snage podrške, 135 američkih dolara nekada je bilo čvrst nivo otpora i podrška tijekom posljednjih nekoliko dana. Ako ova razina ne može biti učinkovita, to znači da se povećava rizik od padanja cijene ispod nje, a sljedeća dva obrambena mjesta bit će 130 i 123 dolara. Gotovo je nemoguće stvoriti novi minimum odmah.

Volumen ovog odskoka malo je teži od zadnjeg, razumno je očekivati ​​dulji odskok.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 139 dolara
 • Srednjoročni otpor: 144 USD
 • Kratkoročna podrška: 135 USD
 • Srednjoročna podrška: 129 USD

XRP je mogao vidjeti nastavak odskoka

1H XRP / USD Podaci o trajnoj zamjeni. Izvor: OKEx.com

Zamah oporavka XRP-a nije se smanjio nakon probijanja 0,1750 dolara. Iako je privremeno pod pritiskom 0,1785 dolara, ulagači moraju obratiti pažnju mogu li povlačenje i dalje podržavati 0,1785 dolara. Može se očekivati ​​da će se trend dodatno oporaviti ako se može stabilizirati.

Ulagači bi također trebali primijetiti da je količina crpljenja danas nešto manja nego u prošlosti. Uz to, cijena je prestala rasti dva puta nakon što je dodirnula 0,1785 dolara. To znači da neće biti lako izbiti iz trenutnog područja s razinama glasnoće koje sada vidimo.

Razine otpora i potpore

 • Kratkoročni otpor: 0,1785 USD
 • Srednjoročni otpor: 0,1820 USD
 • Kratkoročna podrška: 0,1750 USD
 • Srednjoročna podrška: 0,1710 USD

Odricanje: Ovaj materijal ne treba uzimati kao osnovu za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir vašu razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Slijedite OKEx na:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner