Kripto tržište dnevno (1,8) | Osnove su potaknule snažan oporavak BTC-a, gornji otpor može se vidjeti na 8 800 USD.

BTC trajni ugovor

Karakter razine1H-bikov

Ovo je 1-satni grafikon BTC-a, kao što sam rekao proteklih dana, odskok na razini sata trenutno se mijenja u odskok na dnevnoj razini, kao što vidimo na grafikonu da je opseg kupnje uvelike proširen kada se lome 7700 i 7850 dolara, to znači da je snaga bikova jaka, a samopouzdanje bikova sve veće. Otpor od 8200 dolara također se slomio u kratkom razdoblju, a to je lomljenje također popraćeno velikom količinom.

Investitori bi trebali podsjetiti da se prije pojave jasnog medvjeđeg signala, očigledni otpor iznad gotovo nalazio oko 8800 USD, taj otpor neće biti učinkovit u ovom stanju i trebali bi primijetiti da je stop-gubitak i dalje potrebno postaviti u sigurno područje kako bi se prezentirao pada zbog napuštanja velike količine isplativih sredstava.

Karakter razine1D – konsolidacija

Jučer je BTC nastavio pumpati s velikom količinom kupnje nakon kratkog povratnog poziva uz podršku od 7 750 USD, a sada testira 8 460 USD nakon što je prošao samo dva jednosatna povratna poziva.

Oba proboja ključnih razina otpora tijekom dana popraćeni su velikom količinom glasnoće, a trajanje povratnog poziva je kratko, što znači da je trenutni dugi iznos sredstava u relativno obilnom stanju, bikovski osjećaj postupno je topao gore. Analitičar OKEx-a Neo vjeruje da je kontinuirani priljev sredstava donekle imao koristi od temeljnih čimbenika. Iran-SAD. Sukob je doveo do međunarodnih napetosti i ponovno se vratila averzija na tržištu, a imovina živice općenito je porasla iako pozivanje “digitalnog zlata” u BTC nije dopušteno, prema mišljenjima trenutnih sudionika na tržištu, BTC se smatra zaštitom imovina. Međutim, povećanje je doseglo trenutnu razinu sudjelovanjem velike količine sredstava na terenu, budući da su neki bikovi još uvijek smatrali blizinu od 6.400 ~ 6.800 USD dugoročnim dnom. Upravo u to vrijeme temeljni čimbenici služe kao katalizator da ovaj odskok bude veći od očekivanog. Iz perspektive grafikona, investitori mogu izravno primijetiti gornji otpor na oko 8.800 USD.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor$ 8460 Srednjoročni otpor8630 američkih dolara

Kratkoročna podrška$ 8150 Srednjoročna podrška8010 američkih dolara

ETH trajni ugovor

Karakter razine 4H-bikov

Ovo je 4-satni grafikon ETH-a, očito je da opseg i snaga pumpanja trenutno postaju slabi, ne može slijediti BTC kako bi slomio presudni otpor na oko 148 dolara, duga gornja sjena pokazuje da se puno prodaje položaje u blizini ovog područja. Dobra vijest za bikove je da je količina kupnje svake pumpe u posljednje vrijeme sve veća.

ETH treba razdoblje konsolidacije ako se može stvoriti novi maksimum koji je iznad 148 ~ 150 USD. Istodobno, investitori bi trebali više voditi računa o učinkovitosti podrške MA (30), ako je cijena probije, područje podrške od 140 USD može se testirati u kratkom roku. 4-satni trend neće puno varirati bez jakog volumena.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor145 USD Srednjoročni otpor150 USD

Kratkoročna podrškaSrednjoročna podrška $ 142,5140 dolara

XRP trajni ugovor

Karakter razine4H-konsolidacija

Beskonačni ugovor OKEx XRP: Na četverosatnoj razini XRP je pao s novog maksimuma koji iznosi 0,2255 USD, sljedeći povratni poziv jednom je bačen ispod donje potpore prvog intenzivnog trgovačkog područja na 0,2106 USD. Iako se oporavak nastavio u sljedećih nekoliko sati, cijena se nije vratila na prošlu najvišu razinu, samo je dotaknula 0,2185 dolara, a zatim ponovno pala. Grafikon volumena pokazuje nam da količina kupnje postaje slaba, a količina prodaje trenutno jača, ali dobra vijest je da je prodaja još uvijek manja od kupnje, a tržišne emocije sve toplije zbog porasta BTC-a.

Ulagači bi trebali obratiti pažnju na područje podrške između 0,20 ~ 0,21 dolara u toku dana, pauza može značiti da će se testirati gornji rub drugog intenzivnog trgovačkog područja. Inače, povrat može nastaviti testirati 0,2255 USD, a zatim 0,2325 USD.

Razina otpora i podrške:

Kratkoročni otpor: 0,2185 USD Srednjoročni otpor: $0,2255

Kratkoročna podrška: $0,2105 Srednjoročna podrška:$0,2070

Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj materijal ne smije se uzimati kao osnova za donošenje investicijskih odluka, niti ga treba tumačiti kao preporuku za sudjelovanje u investicijskim transakcijama. Trgovanje digitalnom imovinom uključuje značajan rizik i može rezultirati gubitkom vašeg uloženog kapitala. Trebali biste osigurati da u potpunosti razumijete rizik i uzeti u obzir razinu iskustva, ciljeve ulaganja i potražiti neovisni financijski savjet ako je potrebno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner